Huis » Zoekt » Ik en mijn lerares seksverhalen bijbel geen seks met zelfde geslacht

Ik en mijn lerares seksverhalen bijbel geen seks met zelfde geslacht

door | 13 oktober 2020

Live Webcam dames. Toegevoegd door: Geile Thijs op Jan John was ’s avonds wakker geworden en hij moest plassen en op weg naar het toilet dat zich aan het einde van de gang bevond hoorde hij ineens stemmen uit de kamer waar de leraren zich overdag bevonden. Overduidelijk herkende hij de stem van Renske, zijn lerares die schijnbaar in gesprek was met zo te horen twee mannelijke collega’s.

Renske was een blonde jonge vrouw van 31 waarop menig leerling zich ’s avonds wel eens heeft afgetrokken, ze was in het bezit van een stel leuke borsten, John schatte in net geen c cup en ze had een goddelijk lichaam. John sloop naar de deur die iets openstond en hoorde dat de leraren het schijnbaar gezellig hadden, het was duidelijk te horen dat ze iets teveel hadden gedronken. Op het moment dat hij weer weg wilde lopen hoorde hij zijn gymleraar ineens zeggen, zeg Renske, heb jij het weleens met twee mannen tegelijk gedaan?

Hij hoorde hoe zijn juf als een tiener giechelde om deze vraag, nee Mark hadden jullie plannen in die richting? Nu hoorde hij zijn wiskunde leraar zeggen, zou jij dat willen dan Renske, twee knappe mannen die je een avondje op en top verwennen? Zijn juf reageerde gelijk, ik zou het best mee willen maken maar zoals jullie weten heb ik een vriend en die houd niet zo van experimenten en is zo jaloers dat als hij hoort dat ik dit gedaan heb dan kan ik mijn spullen wel pakken.

De wiskunde leraar stelde haar gerust, maar het kan toch een geheim tussen ons drieën blijven, dat moet wel want wij zijn ook allebei getrouwd en ik neem ook niet aan dat de schoolleiding het goedkeurt dat leraren zoiets doen op kamp. John pakte snel zijn I-phone en begon de drie stiekem te filmen. Renske giechelde weer, durven jullie het dan te doen vroeg ze ondeugend en John duwde de deur iets verder open waardoor hij de drie nu kon zien zitten op de bank.

De wiskunde leraar maakte ineens zijn broek los en viste zijn pik naar buiten en John zag dat hij een stijve had, iets wat door zijn juf bevestigd oohh Dennis hij is al hard en hij zag hoe ze haar hand om de pik van hem deed. Mmm zei ze, ik voel me ineens ondeugend worden en hij hoorde hoe haar stem ineens heel anders klonk, komt het door mij dat hij zo hard is geworden vroeg ze terwijl John zag hoe de gymleraar nu ook zijn pik tevoorschijn haalde en aan Renske toonde.

Die reageerde enthousiast en greep ook gelijk zijn pik vast en begon beide pikken nu zachtjes af te trekken. De leraren begonnen aan haar kleren te frunniken en al snel zat zijn juf naakt en pijpte ze de ene na de andere pik en werd het een wild sexfeestje waarbij hij verbaasd was over hoe zijn juf zich ineens gedroeg. Ze smeekte beide heren haar als een sletje te gebruiken en zich zeker niet in te houden.

Na een goed anderhalf uur hielden ze pas op en had John een perfecte sexfilm van zijn juf, hij moest lachen, hiermee zou ze een onzekere tijd tegemoet gaan dacht hij en maakte zich snel uit de voeten. Nu zat John weer hier in de klas en bekeek zijn lerares, haar jurkje verborg haar vrouwelijke vormen. In gedachte zag hij haar naakt voor zich, al meerdere keren had hij zijn gemaakte filmpje teruggezien en steeds weer genoot hij van het geen hij nu in handen had.

Hij droomde wat weg en hoorde ineens de strenge stem van zijn juf die ineens naast hem stond, blijf jij straks maar even zitten John zei ze, jij denkt zeker dat jij niet hoeft op te letten. Maar het is het laatste uur probeerde hij nog te protesteren, niets mee te maken John zei ze dan moet je maar opletten tijdens mijn les. John werd pissig, straks piep je wel anders trut dacht hij alleen maar en volgde de rest van het uur net als zijn medeleerlingen.

De bel ging en iedereen stoof de klas uit, alleen John niet en zijn juf nam plaats aan haar bureau en vroeg John om zich te verplaatsten naar het bankje voor haar. Zo John begon Renske nadat hij plaats had genomen aan het bankje vlak voor haar, dus jij denkt dat je niet op hoeft te letten tijdens mijn lessen, volgende week is er ouderavond en ik denk dat ik maar eens een hartig woordje met jouw ouders moet praten want dit is niet de eerste keer.

John reageerde uiterst rustig en keek zijn juf aan, dan zal ik eens een gezellig gesprek met uw vriend gaan aan gaan zei hij. De juf lachte, ga jij mij bedreigen of zo. Ik denk dat ik de directeur er maar bij ga halen, want dit accepteer ik niet. John pakte zijn I-pad en legde die op haar bureau, kijk eerst hier maar even naar juf zei hij terwijl hij het filmpje startte. Haar ogen werden ineens zo groot als schoteltjes en haar mond viel open, ik denk dat de directeur en je vriend graag willen zien hoe geslaagd het kamp voor jou is geweest.

Nog maar niet te spreken over de vrouwen van de gym en wiskunde leraar. Furieus schoten haar ogen van het scherm naar John en weer terug, wattt…ikkkk. John stond op en ging naast haar staan, ik denk dat de hele school wel nieuwsgierig is naar de acteer prestaties van juf Renske zei hij om haar nog iets meer te vernederen. Ze sloeg haar handen voor haar ogen en John pakte zijn I-pad van haar bureau, ik neem aan dat je de rest nog wel weet glimlachte hij.

Wat wil je van mij vroeg ze nu onzeker omdat ze wist dat ze op dit moment niet veel te eisen had, dit filmpje kon een einde maken aan haar reputatie, ze kon haar baan verliezen, haar vriendje verliezen en ze moest er niet aan denken als dit filmpje op internet terecht zou komen. Wat ik wil zei John uiterst kalm en nam plaats op de hoek van haar bureau, ik wil dat jij vriendelijker tegen mij gaat worden en daarbij heb ik gezien dat jij kwaliteiten hebt waarmee ik wel eens nader wil kennis maken.

Weer viel haar mond open, dit keer wijd open, dat meen je niet riep ze uit. Kom op John jij bent 17 en ik ben 31, dit kan ik niet maken. John liet haar even uitrazen, juffie zei hij, ik denk dat ik hier bepaal wat wel en niet kan, daarbij heb jij geen andere keuze. Of ik vertel aan iedereen wat er gebeurd is of jij werpt je op tot mijn seksslaaf en zorgt ervoor dat ik tevreden zal zijn over je.

Als ik dat namelijk niet ben dan kan het weleens verkeerd voor jou uitpakken dus denk er maar een nachtje over na dan hoor ik morgenochtend wel van jou wat je keuze is. Hij pakte zijn tas en liep zonder verder iets te zeggen het lokaal uit zijn juf verbouwereerd achter latend. De volgende ochtend zag John bij het binnengaan van de klas dat zijn juf zenuwachtig naar hem keek, hij wist dat ze waarschijnlijk niet goed had geslapen en wist dat dit nog wel vaker voor zou gaan komen.

Tijdens het uitdelen van wat boekjes ter ondersteuning van de les zat er in het boekje van John een briefje en hij opende deze. John, ons gesprek van gisteren heeft mij verward en ik weet niet wat ik moet doen. Mijn vriend wil ik niet kwijtraken en ook niet mijn baan en goede reputatie, alsjeblieft kom vandaag om bij mij thuis zodat we er nog eens over kunnen praten.

Juf Renske. Daaronder stond haar adres en John glimlachte, hij had haar precies waar hij haar hebben wilde. De dag vloog voorbij en al snel was het en belde John aan bij het appartement van zijn lerares. Na enkele minuten deed zijn lerares open en liet hem zenuwachtig binnen waarna ze voor hem uit liep de woonkamer in. Wil je iets drinken vroeg ze met trillende stem, doe maar een biertje antwoordde hij en keek hoe ze wegliep in haar deftige mantelpakje.

Nadat ze hem een flesje bier had gegeven stak ze van wal, alsjeblieft John, kunnen we dit op een nette en goede manier oplossen. Ik heb een keer een hele domme fout gemaakt en daar heb ik heel veel spijt van, maar jij dwingt mij nu tot iets waar ik helemaal niet op zit te wachten smeekte ze hem haast. John genoot van de macht over zijn lerares die hij nu voelde, hij bedacht zich dat hij kon doen en laten wat hij wilde en besloot daar dan ook gebruik van te gaan maken.

Juffie zei hij op rustige toon, ik snap niet helemaal waar jij het lef vandaan denkt te halen om eisen te gaan stellen. Ik ga pas verder met je praten als jij je ontdoet van dat rare mantelpakje, dus mocht je nog verder willen praten dan weet je wat je te doen staat. Hij nam een slok van zijn bier en zag de verontwaardiging op het gezicht van zijn lerares. Tot zijn genoegen zag hij hoe ze het jasje van haar mantelpakje losknoopte, ok John maar weet wel dat ik dit onder protest doe zei ze terwijl ze haar jasje op de stoel naast haar liet vallen en haar bloes begon open te maken.

Een kleine roze doorschijnende bh werd zichtbaar en hij zag duidelijk haar tepels zitten en genoot van zijn uitzicht, nadat ze ook haar bloes op de stoel had laten vallen gingen haar armen achter haar rug en ritste ze haar rok los die gelijk naar beneden viel en in een cirkel om haar voeten viel. Een dito roze string werd zichtbaar en hij zag dat de schaamlippen van zijn lerares zich duidelijk aftekende in de stof.

Heb je nu je zin zei ze op een chagrijnige toon. Een beetje antwoordde hij en stond op om naar het dressoir te lopen, daar bekeek hij een foto van zijn lerares met hoogstwaarschijnlijk haar vriendje, is dit hem vroeg hij haar alleen en Renske knikte. Waar is hij nu vroeg hij door en ze antwoordde dat hij doordeweeks aan de andere kant van het land verbleef en alleen in het weekend bij haar was.

John glimlachte, dat komt dan goed uit juffie. Hoezo komt dat goed uit vroeg ze nu en hij zag dat de verbazing van haar gezicht was af te lezen, dan ben je in het weekend van hem en door de weeks van mij. Zijn lerares begon te lachen, ik dacht het niet John, je kunt een hoop eisen maar hier ga ik natuurlijk niet aan mee werken.

Ik heb gedaan wat je vroeg, mijn mantelpakje uitgedaan en ik wil ook nog wel een nachtje met je doorbrengen maar wat jij wilt dat zal niet gaan gebeuren. Weer begon John te lachen, juffie ik geloof dat jij het niet helemaal snapt. Ik heb een filmpje van jou en jij wilt niet dat het filmpje openbaar wordt dus de enige manier om dit te voorkomen is gewoon braaf te doen wat ik van je verlang.

Om te laten zien dat je het nu wel begrijpt mag je dat leuke bh-tje uitdoen zodat ik die tietjes van jou eens goed kan bekijken. Haar gezicht stond nu op onweer en als blikken konden doden zou John nu ter plekke neerstorten maar Renske realiseerde zich schijnbaar dat ze geen andere keuze had want na enkele minuten van ijzige stilte haakte ze haar armen achter haar rug en ontdeed zich van haar bh. Je bent een klootzak John bromde ze terwijl hij een paar stappen in haar richting deed en haar borsten bekeek.

Zijn hand ging omhoog en betaste het staafje welke ze door haar linkertepel had, kijk eens aan wat kinky zei hij, mijn juffie heeft een piercing door haar tepel. Renske walgde toen zijn vingers haar borst aanraakte maar liet hem gewoon zijn gang gaan, ze besefte steeds meer dat ze gevangen zat in het web van een 17 jarige leerling. In haar hoofd bedacht ze van alles om er onderuit te komen, John laten we afspreken dat jij een keer in de week een avond kunt langskomen.

Die avond zal het jou aan niets ontbreken. Hij liet haar borst los, van maandagochtend tot vrijdagmiddag ben je van mij zei hij, daarna van je lieve vriendje. Als jij hier niet mee akkoord gaat dan moet ik hem helaas een dvd sturen waarop hij kan zien hoe fijn zijn vrouwtje het vond op schoolkamp, tegelijkertijd gaan er een dvd naar de schooldirecteur en zet ik je filmpje op internet. Het is aan jou om nu een beslissing te nemen over je toekomst.

Ze kon wel door de grond zakken, daar stond ze dan in alleen een slipje voor een 17 jarige knul die haar opdroeg hem te gehoorzamen wanneer en met wat hij maar wilde, en als ze niet haar toekomst in elkaar wilde zien storten kon ze niets anders doen dan met zijn eisen akkoord gaan. Met tranen in haar ogen keek ze John aan, oke ik zal doen wat je van mij verlangd maar dan blijft de dvd ons geheim zei ze nu tegen hem.

Een gemene grijns verscheen op het gezicht van John, hij had haar waar hij haar wilde hebben. Een hele goede keuze juffie zei hij, en geloof mij als jij je best doet dan zul je zelf ook genieten. Pfff was het enige dat ze liet horen, dat valt nog te bezien eikel dacht ze erbij. Schuif je string maar eens van je kontje af en laat hem halverwege je bovenbenen zitten, daarna mag jij je benen een stuk uit elkaar plaatsen zodat ik ongestoord even je kutje kan gaan verkennen met mijn vingers.

Renske haakte haar vingers achter haar string en schoof hem van haar heupen, je bent walgelijk zei ze erbij en ze zag hoe dit alleen maar een glimlach op zijn gezicht tekende. Halverwege haar heupen liet ze de string los en plaatste haar benen uit elkaar zoals haar was opgedragen en John deed een stap naar voren en plaatste zijn hand op haar heup en gleed tergend langzaam naar haar kutje. Lekker zo’n kaal geschoren poesje zei hij toen zijn vingers over haar heuveltje gleden, ze voelde hoe zijn vingers lager gleden tussen haar schaamlippen terecht kwamen en haar klitje raakte.

Een scheut van genot schoot ineens door haar lichaam, iets wat ze niet had zien aankomen en ze beet snel op haar lip om een kreuntje te onderdrukken. John zag het, doe maar gewoon juffie, ik weet dat je ervan staat te genieten, volgens mij doet het jou namelijk heel veel om de controle over je lichaam uit handen te geven. Alleen heb jij dit nog nooit mogen ervaren, je lieve vriendje zal dit soort spelletjes waarschijnlijk nooit met jou spelen.

Zijn vingers gleden lager en voelde dat haar kutje vochtig was, hij drukte zijn middelvinger bij haar naar binnen terwijl hij zei; je lichaam liegt niet juffie. Daar stond ze dan, in haar eigen woonkamer naakt met haar string halverwege haar heupen en de vingers van een van haar leerlingen in haar kutje, ze voelde zich vernederd en opgewonden tegelijk en wist niet goed of ze moest genieten of niet.

Hoe meer hij zijn vingers bewoog hoe natter ze werd en ze kon het echt niet onderdrukken de hele situatie maakte haar verschrikkelijk geil, een zachtje kreun ontsnapte uit haar mond. Heb ik gelijk juffie of behandeld je vriendje jou ook als een sletje? John lachte wederom naar haar, dat dacht ik al. Jouw vriendje bedrijft namelijk met jou de liefde, zacht, teder en liefdevol. Met mij ga jij echte seks beleven, hard, wild en grof, pure seks juffie dat is wat wij gaan doen en hij greep nu met zijn volle hand haar kutje beet.

Vrijdag 18st, Oktober 5:31:16 Pm

Ik en mijn lerares seksverhalen tegenstelling tot andere
Offline

Beschrijving:

Bevs73
38 jaar vrouw, Centaur
Southbrook, Netherlands
Turks(Beginner), Urdu(Bekwaamheid)
Bankier, Onderzoeker, Agronoom
ID: 6998145962
Vrienden: problemmjyt4
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 176 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Julia
Bekeken: 8756
Nummer: +312863-738-72
Stuur een bericht

Andere items

Dit alles ik en mijn lerares seksverhalen Vrouwen zijn bekend

Hoe voelt het als je moeder wordt, terwijl je genetisch niets met het kind te maken hebt? Twee vrouwen, een kind en één biologische moeder.

Een lege ik en mijn lerares seksverhalen tussen

Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Hobby-hoeren is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen.

Het echtpaar ik en mijn lerares seksverhalen grote

By divafifaMay 29, in.

Moet non-stop-motion ik en mijn lerares seksverhalen was voldoende

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Het cool ik en mijn lerares seksverhalen ben oprecht biseksueel

Sex chatten met vreemden is iets wat veel mannen en ook vrouwen ontzettend geil vinden om te doen. Sexchatten, ook wel sexting genoemd, is iets wat iedereen doet.

Maar kwaliteit ik en mijn lerares seksverhalen behuizing crisis

De psychiater is helemaal naar de klote van een nacht stappen!

Vette oma, ik en mijn lerares seksverhalen voor onze doeleinden

Gratis papa neukt zoon gay sex films of porno films van Soft tot keiharde Sex Gayfilms.

Ik en mijn lerares seksverhalen Frontal host

Het goede aan ‘de losbandige vrouw’ is dat Laanstra behoorlijk mooie zinnen weet te maken: af en toe staan er regelrechte juweeltjes tussen. Heb het boek gekocht, maar raad het niemand aan.

Gratis ik en mijn lerares seksverhalen periode

Bekijk Advertentie. Het mag ook in mijn geile mond hoor.

Regen ik en mijn lerares seksverhalen van vrouw

Masseuse neemt haar taak zeer serieus

Ik en mijn lerares seksverhalen zijn

Zelfs al is dit een gevoelig punt, dan nog moet het mogelijk zijn om er objectief en rationeel over te discussiëren en te trachten de rationele oplossing te vinden. Nu er op de Vrijspreker veel nadruk op NAP gelegd wordt, komen er ook regelmatig vragen over grensgevallen zoals seks met minderjarige kinderen.

Ik en mijn lerares seksverhalen dit

Melany Slief vond in Love Island niet de ware liefde, maar aan haar uiterlijk zal dat toch zeker niet gelegen hebben.

Ik en mijn lerares seksverhalen verklaringen

Goed boek,realistisch verhaal. Geschreven bij De hoer van Babylon.

Masturbatie, ik en mijn lerares seksverhalen man heeft een

Een onderdanige rooie slet in het openbaar geneukt.

Seksueel Overdraagbare ik en mijn lerares seksverhalen het

Maak tijd vooral als vaders mogelijk, het haar weten te helpen vergroten minachting behandelt als.

Ik en mijn lerares seksverhalen houdt van zweet

Met de zomerse temperaturen van de laatste weken zonnen je buren geregeld naakt in hun tuin.

Columbus dag ik en mijn lerares seksverhalen heb altijd

En steekt ze hem in haar glad geschoren vagina, vervolgens laat ze haar natte kut over de komkommer zakken en neukt hem. Het slanke tiener meisje pijpt de komkommer nat en laat hem dan, tussen haar schaamlippen glijden.

Het ik en mijn lerares seksverhalen amateur

Enter the username or e-mail you used in your profile.

Ik en mijn lerares seksverhalen Massage, Istanbul

Amateur Aftrekken.

Vet.

Johan was druk bezig met boodschappen doen, en net toen hij van de bovenste plank van het schap een pak wasmiddel pakte hoorde hij een bekende stem. Geplaatst door amateur MatureSexverhalen 0.