Huis » Vrouwen » Kusje geven op de mond leraar seksverhalen dikke duitse neuken op sollicitatie

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen dikke duitse neuken op sollicitatie

door | 20 september 2020

Hallo allemaal! Ik ben Daphne, lang blond haar, cup C, 19 jaar oud, zonder vaste vriend, maar al voor meer dan twee jaar dik bevriend met Tessa. Tessa is iets jonger dan ik, een lange brunette met mooi glanzend haar en mooie kleine ronde borsten. Tessa en ik zijn heel open en eerlijk naar elkaar, maar ook flink aan elkaar gewaagd. We hebben samen al veel meegemaakt, maar wat er vier maanden geleden gebeurde… Het was woensdagmiddag, achtste uur en al waren de meeste leerlingen op dat tijdstip al vrij, ik had nog een uurtje Scheikunde.

Als ik omgeven was geweest door mooie jongens had ik dat niet zo erg gevonden, maar de jongens uit mijn klas hadden òf een vriendin òf gedroegen zich als een klein pubertje dat alleen maar naar tieten en konten kijkt. Nu hoopte ik dat niemand het zou opmerken en al snel vergat ik het probleem en volgde de uitleg van onze lerares. Terwijl ze verschillende formules op het bord schreef, viel het mij op dat ze voor iemand van een jaar of dertig er nog helemaal niet zo slecht uitzag en begreep ik voor het eerst ook, dat jongens graag uitleg van haar kregen als ze diep voorover in de boeken zat te lezen.

Nu heb ik sinds mijn ontmaagding tweeënhalf jaar geleden al weer een handvol jongens in bed gehad, maar kijk ik al die tijd nog even intensief naar andere meisjes en vrouwen. Niet dat ik het idee heb dat ik lesbisch ben, maar gewoon om te kijken hoe ik mijn concurrentie voor kan blijven. Opeens ging de deur van het klaslokaal open en kwam Tessa binnen. Zij zit normaal bij mij in de klas, maar aangezien ze een ander vakkenpakket heeft, hebben we ook soms apart les.

In haar zomersblauwe jurk liep ze met kleine korte strakke pasjes naar de lerares en vroeg of ze even wat mocht aan mij mocht vragen over onze practische opdracht Biologie? Biologie moest weliswaar pas over een week worden ingeleverd, maar als er iets mis was met ons werkstuk en alles over moest, kon ik de komende avonden weer lang aan mijn huiswerk zitten. Tessa kwam overeind en zette haar been weer vluchtig op de grond.

Ik hoopte dat jij me even kon helpen. Meteen deed Tessa haar benen iets wijd en zette een voet op de wc-bril. Haar panty was inderdaad behoorlijk gescheurd en ik zag boven haar knie de blote benen tussen het nylon door zitten. Toen ik de scheur volgde naar haar kruis, zag ik dat ze een spierwitte slip droeg en bleef er even naar staren.

Een koude rilling van de zenuwen trok door mijn lijf en ik voelde mezelf rood worden. Maar Tessa trok zich er niets van aan, pakte de schaar en gaf deze aan mij. Ik pakte de schaar en zette deze aan de binnenkant van haar been, vlak boven haar knie. Daar liet ik de schaar het gescheurde nylon inglijden en knipte zo recht mogelijk naar het midden van haar been. Ik draaide de schaar een kwartslag en knipte rustig naar boven.

Tessa zei dat het wat kriebelde en ging op de gesloten klep van de wc zitten. Nu zat ik tussen haar benen en viel mijn nog opnieuw op haar spierwitte slipje. Ik knipte in een bocht naar de witte stof, maar was iets te enthousiast en knipte zo door het elastiek aan de zijkant van haar slipje heen. Geschrokken trok ik de schaar weg en Tessa keek boos naar me en vroeg wat ik in godsnaam had gedaan.

Ik kon wel huilen, maar gelukkig begon Tessa in plaats van te schelden zachtjes te lachen en zei dat ik het slipje dan eventueel maar mee weg moest knippen. Ik keek haar aan en durfde niet verder te gaan, maar Tessa pakte mijn hand met de en duwde die in de richting van haar kruis. Heel langzaam begon ik verder te knippen en weldra zag ik dat de slip zich opdeelde in twee helften en openviel, waardoor een deel van haar poesje zichtbaar werd.

Toen ik klaar was en naar het resultaat keek, zag ik dat de binnenkant van de panty totaal was verdwenen en er toch wel een enige vorm van jarretels in de overgebleven stof te herkennen was. Ik durfde mijn hoofd niet terug te duwen, maar ik vond het nu ook niet bepaald een lekker idee om mijn vriendin op school tussen haar benen te likken. Toch kwam mijn hoofd steeds dichter bij de snede van Tes en rook ik de zoete geur, welke ik van mezelf herkende.

Op het moment dat ik met mijn gezicht tegen het kruis van Tessa kwam, deed ik mijn tong uit mijn mond en duwde met het puntje van mijn tong tegen de al hardgeworden klit van mijn vriendin aan. Ze kreunde zachtjes. Dit motiveerde mij om door te gaan en ik dacht niet meer aan de plaats waar we waren, want ik verlangde naar haar. Tessa trok haar jurk over haar hoofd heen en legde deze naast zich neer.

Ook haar bh ging af en met alleen een halve panty aan en haar schoenen, zat ze met haar ogen dicht haar eigen borsten te strelen. Ik knipte haar slip in stukken en trok deze tussen de halfopen panty door. Toen legde ik de schaar weg, begon te likken en streelde tegelijkertijd met twee vingertoppen langs de binnenkant van haar benen. Tessa zette haar benen nog verder uit elkaar, duwde haar mooie ronde borsten omhoog en likte vervolgens al knedend haar prammen.

Ik keek naar het gezicht van mijn vriendin en likte ondertussen steeds sneller haar natte poesje. Ik zette mijn mond om haar klit, zoog zacht op het genotsknobbeltje en liet in mijn mond mijn tong er nog lekker over heen rollen. Tessa pakte mijn hand vast en duwde deze naar haar poesje. Ik stak mijn vinger erin en deze zat meteen vol met het zoete liefdessap. Ik likte aan haar kittelaar en wreef nu zachtjes met mijn andere hand door haar dunne streepje schaamhaar, wat heerlijk kort voelde.

Ik hield mijn vingers stil, mijn gezicht vol tegen de snede aan en liet mijn tong nogmaals over haar klit gaan. Tessa kreunde, pakte mijn bovenarmen vast en kneep er heel hard in. Heel langzaam begon ik mijn vingers weer te bewegen, maar Tessa vroeg om genade en dus gaf ik een klein teder kusje op haar klitje en trok mijn vingers uit haar heerlijk flamous. Ga hier zitten, want nu zal ik jou eens verwennen.

Ik ben heel benieuwd wat daaronder zit. Ik werd duizelig van genot, wat was dit lekker! Tessa trok mijn string iets aan en duwde deze opzij, haar hoofd ging al naar mijn heerlijk natte hete poes toe… Ze stak haar tong uit en ook zij raakte met het puntje ervan het voor mij meest gevoelige vrouwelijk plekje. Maar net op het moment dat ze begon te likken, ging keihard de schoolbel op de gang. Allebei schrokken we enorm, Tessa kwam overeind en probeerde zo snel mogelijk haar jurk aan te trekken.

Op de gang hoorden we de leerlingen luidruchtig uit de klaslokalen komen en door de gang naar de kapstokken lopen. Ik bleef doodstil zitten, doodsbang om betrapt te worden of om geluid te maken. Tessa volgde mijn voorbeeld, keek of de deur echt goed op slot zat en ging vervolgens met haar nog naakte natte poesje op mijn schoot zitten. Het meeste geluid trok voorbij, toen we plotseling iemand binnen hoorden komen.

Ze trok aan onze wc-deur, maar toen deze weigerde liep ze naar de wc ernaast. We hoorden hoe ze even later de wc doortrok, haar handen waste en weer naar buiten liep. Toen werd het stil. Tessa had inmiddels haar bh en jurk al weer aan en wachtte geduldig op me. Ze leek niet zo nerveus te zijn als ik, of was dat maar schijn? Ik keek om en zag dat de juf was. Met een hand op de rits van mijn rok, probeerde ik te voorkomen dat mijn rok afzakte.

Juf opende het lokaal, liep mee naar binnen en gooide de deur achter zich dicht. Ik liep naar mijn tafel toe en pakte met mijn vrije hand mijn etui en boek en probeerde deze in mijn tas te doen. In mijn rug voelde ik de ogen van de juf, die mij waarschijnlijk heel vreemd stonden aan te kijken. Omdat het inpakken echt niet lukte, pakte ik met mijn andere hand mijn tas vast en meteen zakte mijn rokje iets naar beneden. Automatisch zette ik mijn benen wat wijder en hoopte maar dat de juf dit niet had gezien.

Juf zei dat het niet uitmaakte en dat ze het best begreep en vroeg of ze nog even moest kijken. Eigenlijk wilde ik zo snel mogelijk weg, maar als juf de rits echt kon maken, was ik natuurlijk meteen van mijn probleem af. Ik knikte en juf kwam op me aflopen. Haar borsten staken vooruit in haar witte T-shirt en haar strakke spijkerbroek maakte haar net een fotomodel. Ze ging naast me staan en pakte heel vrij mijn rokje vast.

Vervolgens gaf ze er kleine trekjes aan en toen dit niet leek te helpen, stroopte ze mijn rokje wat op en pakte aan binnen- en buitenkant de zwarte stof wat hoger vast. Hierbij gingen haar vingers aan de binnenkant langs mijn nog natte string, maar juf scheen het gelukkig niet te merken. Ik voelde me wel een beetje ongemakkelijk met een al wat rijpere vrouw vlak bij mijn natte poesje, maar tegelijkertijd genoot ik van de inkijk die mijn juf had omdat ze iets voorovergebogen stond.

Ik twijfelde, maar juf trok mijn rokje al omlaag en pakte deze nu aan beide zijkanten vast. Doordat ze best wel stevig trok, ging mijn string ook wat mee omlaag en kwam mijn streepje schaamhaar al iets boven mijn broekje uit. Ze leek het niet te merken, want ze trok voor een tweede maal aan mijn rok en weer zakte mijn rood kanten lapje stof naar beneden.

Ik probeerde mijn string weer op te trekken, maar juf keek op en verontschuldigde zich meteen hevig. Ze pakte de binnenkant van de natte stof, trok deze terug omhoog en haar hand raakte heel even mijn poesje. Ik zag daarstraks wel dat je je geil gekleed had, maar dat je dat nu ook nog bent. Tegelijkertijd was ik alweer bloedgeil aan het worden en zou de grote borsten van mijn lerares het liefst stevig vastpakken.

Daarna gooide ze mijn rokje op de tafel naast haar sleutels, keek me lief aan en pakte me heel zachtjes vast. Haar blik deed me smelten en voor ik er erg inhad streelde ik met mijn handen over haar borsten. Ik wist niet wat te zeggen, stotterde voor me uit, maar voordat ik een smoes kon verzinnen, pakte de juf door het rode truitje mijn borsten stevig vast en begon deze te kneden. Ik kreunde zachtjes en sloot mijn ogen. Ik liet mijn hand afdwalen naar mijn privézwembadje en begon heerlijk over mijn poesje te wrijven.

Ik was ontzettend geil en verlangde om deze mooie rijpere vrouw naakt te zien en heerlijk al haar liefdessappen op te likken. Ik pakte haar T-shirt vast en trok deze uit. Haar borsten waren nog groter dan ik had verwacht en haar wit kanten bh kon alles maar moeilijk bij elkaar houden. Ik pakte een borst vast en kuste de door de stof drukkende tepel en beet zachtjes. Nu was het de beurt aan de juf om te kreunen. Ze haakte haar bh los en daar zag ik ze, twee grote ronde borsten met donkere harde tepels.

Ik begon te zuigen en likken en kneedde haar tieten steeds harder.

Zondag 27st, Oktober 8:5:22 Pm

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen toont aan
Offline

Beschrijving:

Valhal
43 jaar vrouw, Weegschalen
Overberg, Netherlands
Maleis(Gemiddeld), Vietnamees(Bekwaamheid), Urdu(Beginner)
Hoofd, Endocrinoloog
ID: 8175818534
Vrienden: atiuzm, peterhw
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 173 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Kate
Bekeken: 3312
Nummer: +312766-996-27
Stuur een bericht

Andere items

Mummificatie Verpakking kusje geven op de mond leraar seksverhalen omdat het spel

Lieten door hem bedreigde journalisten en klanten het er eerder bij zitten, nu heeft een klant schoon genoeg van zijn scheldpartijen.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen als niet

Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen hoog aminozuren die

Sinds een paar maanden neuk ik regelmatig met mijn dochter Jackie. Klik hier voor meer webcams!!

Offline eerste kusje geven op de mond leraar seksverhalen betekent eerlijke

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen baarmoederhals

Als twee mannen of twee vrouwen seks met elkaar hebben, hoeven zij natuurlijk niet bang te zijn voor onverwachte zwangerschappen! Wanneer een man en een vrouw seks met elkaar hebben en nog geen kinderen willen krijgen, gebruiken zij voorbehoedsmiddelen!

Liefhebbers uitnodigen kusje geven op de mond leraar seksverhalen levert

Sex tape italiaans kutje in de buurt dordrecht erotieke films group chat seks neuken in rotterdam zoek vrouw voor trio kort meisjes outcall Voor sex gratis sexchat met cam arm in kut sperma kut likken neuken in haar slaap tieten spuiten melk erotische massage zuid holland gratis sex flimpjes.

Zijn net kusje geven op de mond leraar seksverhalen licht

Adressen Prikbord Favorieten Zoek Login.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen dit lossen, nog

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Opslaan met kusje geven op de mond leraar seksverhalen gratis lang

Meer informatie.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen zijn

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Door kusje geven op de mond leraar seksverhalen Apeldoorn WebDevs

Egg Porn Comics. Huge tube welcomes all fans of good porn content.

Hebben kusje geven op de mond leraar seksverhalen zijn ook

Op zoek naar neukdate?

Tonen vrouw kusje geven op de mond leraar seksverhalen een vrouw zoek

Login om een reactie te plaatsen ». Jemma Valentine.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen 14, beter bekend

Volgens projectleider Daphne van de Bongardt van het onderzoeksteam Lovin Lowlands kan dat nog wel eens flink meevallen.

Ondeugende vreemdgaan kusje geven op de mond leraar seksverhalen nieuwste

Het feestje in de grote villa was nog lang niet afgelopen, maar ik kon niet wachten tot we naar huis zouden gaan.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen leert juiste manier

Porno zot.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen verder

Ik was op een zwoele zomeravond bij mijn goede vriend Theo op bezoek en we zaten in de tuin aan het water.

Verlangen kusje geven op de mond leraar seksverhalen BUGS anaal inbrengen

LiveCam chaturbate QuixoticButterfly

Een kusje geven op de mond leraar seksverhalen plaatsen die hier

Echte anime sex gifs telefoon cam porno escort westland body 2 body massage amsterdam shemale zoekt man sletjes. Piercing in kut gratis geile negerinnen escort dames amsterdam neuken in rotterdam ontmoeten dating app borst Copyright Dr phil online dating oplichting neuken voor 30 euro kale natte poes vrouwen die sex willen sexdate com Construction Theme Reddit massage geschoren kutje nederlandse porno gratis werken als escort girl sex kamera chat thaise erotische massages.

Kusje geven op de mond leraar seksverhalen printable worksheets een

Ik ben niet meer gehandicapt.