Huis » Vrouwen » Karel neukte mijn vrouw hoelang mag je geen seks na besnijden

Karel neukte mijn vrouw hoelang mag je geen seks na besnijden

door | 29 oktober 2020

Klik hier voor meer webcams!! Hoi mijn naam is Dorien en ik ben een vrolijke huisvrouw van net Nooit geen klagen gehad over mannelijke belangstelling. Volgens velen heb ik een sterk erotische zwoele uitstraling die velen geil maakt. Ben klein van stuk maar met brede heupen bolle kont en grote peervormige tieten. Ook de buurtjes ontging het niet dat mijn man Herman en ik er een uitgebreid sexleven op na hielden.

Zo wond het ons op dat als ik op een hoog uit het raam staarde mijn man Herman mij dan opzijn knieen achter mij zittend lekker vingerde of likte. Als buurvrouw Margaret die met haar twee zoons Karel en Henk woonde mij dan gedag zei deed ik of er niets aan de hand was en maakte een praatje met haar terwijl ik drie vingers in mijn rijpe kale bolle gleuf geduwd kreeg en lekker over mijn klit gewreven of gelikt werd..

Ook pijpte en trok ik mijn man af als deze uit het raam een praatje met de buurvrouw maakte. Als het praatje dan afgelopen was lagen we onmiddellijk in het rommelkamertje te neuken als konijnen. Petra onze dochter was vrij opgevoed en al lang gewend dat er gevreeen werd en was zelf ook niet vies van de lul van mijn man of mijn geile lijf.

Ze vond het vanaf haar zeventiende heerlijk met ons beiden onder de douche om mijn tieten te wassen en later ook mijn kut en de lul van mijn man. Ook Petra werd dan flink ingezeept en aan haar kutje en tietjes gevoeld. Als mijn man dan een stijve kreeg pakte ze hem beet en zei dan lachend zo dus dit is wat mamma regelmatig in haar kut krijgt en tegelijkertijd wreef haar hand dan over mijn gleuf.

Dit ontaarde dan soms in een stevige vinger trek en later neukpartij. De buurjongens Henk en Karel waren leuke knapen en binnen de kortste keren viel hun oog op onze dochter. Al snel sliep ze met beide jongens en soms neukten ze met zijn drieen. De buurvrouw was en mooie goed uitziende 45 jarige vrouw met een “kom pak me maar” utstraling. En dat was mijn man Herman niet ontgaan natuurlijk en na wat avondjes aftasten deden we een trio met elkaar en werden we beiden geneukt door Herman en lag ik ook met Margaret te vingeren, te tongen en te tiet voelen.

Vandaag had ik een stout plan, ik geilde al lang op het idee ommij te laten neuken door de buurjongens en nodigde ze uit voor een klusje. Het was mij opgevallen dat ze altijd naar mijn tieten en kont gluurden. Ik vond het heerlijk om mijn tieten in laag uitgesneden truitjes te showen aan deze geile knapen of heupwiegend met mijn bolle kont in een strakke broek rond te lopen.

Kom jongens de gootsteen is verstopt kunnen jullie kerels toch wel even oplossen he. Ik had bewust een korte rok aan en geen slip. Toen Karel opkeek terwijl hij op zijn rug lag te werken onder het aanrecht keek hij zo tegen mijn blote kont en kale kut aan. Ik zag hem zich verslikken, is er iets Karel vroeg ik? Wel eh buurvrouw nee hoor maar u bent wel erg luchtig gekleed. Oh ja lieverd ik loop soms graag in mijn blote gat onder mijn rok, sorry hoor en ik duwde mijn rok een beetje richting mijn gleuf en wilde wegstappen om een slip aan te doen.

Er gebeurde echter wat ik hoopte. Nou om eerlijk te zijn buurvrouw het zag er heel mooi uit hoor ik denk dat Henk dat ook wel wil zien. Vind je dat echt jongen, ach die oude billen van mij zijn voor jullie toch niet mooi meer. Nou mogen we zelf bepalen Dorien vroegen de knapen brutaal? Ja ehh nou voorruit dan en ik trok mijn rok omhoog en toonde mijn kale gleuf en draaide een rondje en toonde mijn bolle kont.

Ik zag dat het de jongens opwond. Nou mooie bolle billen buurvrouw en u bent net als onze moeder prachtig geschoren. Jongens jullie brengen mij in verlegenheid en zo te zien wind ik jullie op en wreef gelijk over de lullen van de knapen. Hmmm buuf mogen we ook even voelen of het nog allemaal lekker is en Henk had al een tiet beet. Even werd er niets gezegd maar geil werd ik betast door de knapen aan mijn tieten kont en kut.

Hmm jongens ik word hier heel geil van zei ik terwijl ik hun lullen uit de broek haalde en ze lekker masseerde. Zo zo ook de moeder is lekker jongens? Petra had al die tijd staan gluren en kwam lachend binnen. Nou mam deze jongens weten een rijpe vrouw te bevredigen hoor ik kan je nu wel verklappen dat ze regelmatig hun moeder neuken en dat ik dat zelf gezien heb. Ohh jongens willen julie mij dan ook neuken en Petra ben je niet jaloers?

Welnee mam deze jongens zijn er om mee te neuken hoor en ze hebben genoeg zin om meerdere vrouwen te bedienen. De jongens kleden zich uit en ook Petra en ik waren binnen de kortste keren uit de kleren. Na wat voel en trekwerk leunde ik met mijn buik over een hoge kruk van de eetbar en liet mij lekker neuken. Ohhhmmmm wat werd ik lekker geneukt door deze geile tiener jongens.

Het was duidelijk te merken dat ze inderdaad neuk ervaring hadden met een geile rijpe vrouw. Karel pakte mijn heupen vast en neukte stevig door, zijn lijf kletste heerlijk tegen mijn bole kont en Henk hield mijn hoofd vast en neukte mij in mijn mond met korte bewegingen. Hmmmm ja jongens neuk maar lekker stop die lekkere stijve pikken in me kreunde ik toen Henk zijn lul even uit mijn mond ging en hij zijn lul tegen mijn wang duwde. Ja buurvrouw je lekkere kont begint te gloeien van het neuken en je warme heerlijke gleuf is zo lekker om te neuken.

Mijn dochter Paula keek geil naar de neukende buurjongens terwijl ze mijn grote tieten verwende en af en toe de ballen van de jongens kneedde. Hmmm lekkere geile neukers hmm hmmm hmm en Henk stopte zijn dikke jonge lul weer in mijn mond. Zo zo mijn geile vrouwtjes laten zich lekker verwennen door de buurjongens. Mijn man Herman stapte de keuken binnen, niemand schrok of stopte want mijn man stond bekend als een lieve zeer geile potente man in ons kringetje.

Hoi pap je komt goed van pas en ze gaf haar vader een kneep in zijn lul. Haha geile meid sta je lekker de tieten van mamma te verwennen meisje en hij pakte zijn dochter bij haar tietjes beet en duwde zijn lul tegen haar kontje. Zachtjes werd ik doorgeneukt en nu getongd door Henk om niet te snel klaar te komen. Herman kleedde zich uit en duwde zijn harde stijve tegen de bilen van zijn dochter en kneep even in mijn kont.

Ja Karel een lekkere kont heeft Dorien he een heerlijke neukkont jongen en klets daar kreeg ik een flinke pets van Herman op mijn kont. Nou nou buurman wat een geile boel hier en de buurvrouw stapte binnen gekleed in een korte rok en een strak truitje over haar weelderige borsten. Dag Margaret zei ik, kijk eens hoe je jongens mij te pakken nemen, net zoals ze jou regelmatig neuken hoor ik van Petra.

Ja meid en ik weet dat jij en Herman met je dochter geilen, wat heerlijk dat we buren zijn. Lachend gaf ze mij een klapop mijn kont, nou nou geile neukventjes gaat het lekker en ze inspecteerde even de lullen van haar zoons en kneep in mijn tieten. Goed stijf jongens, mooi en ze stopte de lul van Henk nu in mijn kut en gaf hem lachend een klapje op zijn kont.

Karel werd meegetrokken en de buurvrouw leude naast mij op een tweede hoge kruk en gebaarde tegen Karel dat hij haar mocht neuken. Karel deed de korte rok van zijn moeder omhoog, trok haar string omlaag en duwde zijn stijve in de geschoren gleuf van zijn moeder en neukte langzaam haar kut open. Hmmm lekker he buurvrouw zo’n jonge stijve hengst die je neukt. Glimlachend beaamde ik dat en spoorde Henk aan om nu stevig te neuken.

Hij kletste tegen mijn kont aan. Kom papa ik wil net zo geneukt worden en mijn dochter leunde naast ons over de derde kruk en liet zich door mijn man pakken. Ja geile meiden nu gaan we erop los hoor en Herman neukte stevig met zijn dochter terwijl Karel en Henk nu flink aan het stampen sloegen. Het sopte in de kutten en kletste tegen de konten en niet veel later kwamen de neukers stuk voor stuk tot een diep orgasme. Duwend tegen de rijpe konten en Herman duwend tegen het jonge kontje van zijn dochter werden de ballen geleegd in de heerlijke kutten.

Krampend lagen de vrouwen over de krukken hun tieten te kneden en krampend met hun gleuf kwamen ze klaar waarna ze slap over de krik hangend lagen te genieten van het naneuken. Loom werden de leuters door de kutten gehaald en een voor de keer werd er nog even in de konten geknepen. Hmmmm heerlijk en langzaam gleden de lullen uit de gleuven behalve Henk deze was weer zo geil geworden dat zijn lul weer stijf werd en langzaam neukt hij door in mijn nu kleddernatte kut.

Zo geil mannetje neuk mijn vrouw nog maar een keer jongen en trekkend aan hun lullen en voelend aan de kutten keek iedereen toe hoe de knaap mij weer neukte. Ja pak haar heupen lekker beet jongen riep de buurvrouw die haar tieten kneedde en mijn man geil aankeek. Kom hier buurvrouw en mijn man pakte haar lekker bij de kut en stopte er twee vingers in. Buurjongen Karel die zijn moeder geneukt had liep ook alweer met een stijve rond en pakte mijn tieten even vast om vervolgens mijn dochter te tongen en aan haar kut en kontje te voelen.

Kom even lekker vingeren en trekken met zijn allen laat zien jongens hoe je ej lekker aftrekt. Hmmm ja lekker en ik ging nu wat onderuit op een kruk zitten naast de buurvrouw en wreef en vingerde mijn kale gleuf. Mijn man had weer een paal van jewelste en trok er lekker aan. Dochter Paula trok even an beide lullen van de buurjongens en duwde daarna drie vingers in haar opmerkelijk ruime kutje.

Hmmm ja kom Herman duw even je stijve erin en even later gleed de dikke paal van mijn man in buurvrouw Margaret haar geschoren doos. Hmmm wat heb jij toch ook een lekkere gleuf en ondertussen stopte hij twee vingers in mijn mond en vervolgens in mijn kut. Petra werd door de burjongens gepakt en zij pakte de buurjongens bij hun lul vast. Terwijl mijn man neukte leide Petra de buurjongens naar mij en nu trooken we samen aan hun heerlijke lullen.

Kom jongens neuk mij ook nog even en om beurten werd ik nu geneukt door de geile knapen. Herman neukte klekker door met Margaret, tongde haar en kneedde haar grote tieten. Petra trok aan de lul van de niet neukende buurjongen of voelde aan mijn tieten terwijl ze keek hoe ik geneukt werd. Hmmm geile venter mannetje ik wil zaad op mijn gezicht riep Margaret en ze duwde Herman weg en ging op haar knieen op de grond zitten en bood haar geile blonde koppie aan.

Kom mannen kom trek je af en spuit lekker op mijn gezicht. Trekkend aan hun lullen stonden Karel Henk en Herman om Margaret heen terwijl Paula en ik elkaar aan de kut voelden. Hmmmm lekker meisje van me geil he die rukkende kerels, hmmmm ja mam ik vind het net zo geil als jij en ze duwde drie vingers in mijn gleuf. Ahhhh ja geile venters kom maar spuit maar over mijn gezicht. Kreunend spoot Karel zijn zaad over het voorhoofd van zijn moeder waarna het omlaag droop over haar gezicht.

Henk was de volgende en rukkend aan zijn paal golfde het zaad over het gezicht van zijn nu vingerende moeder.

Zaterdag 25st, Oktober 8:18:12 Pm

Sociale kunt karel neukte mijn vrouw kan masturberen ejaculeren
Stuur een gratis bericht naar Gobuckeyes
Offline

Beschrijving:

Gobuckeyes
33 jaar vrouw, Stier
Oudega, Netherlands
Russisch(Gemiddeld), Telugu(Mooi zo), Tamil(Basic)
Spreker, Aanklager, Astrofysicus
ID: 5258947511
Vrienden: Lauras22, iamandersson
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 189 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Sarah
Bekeken: 6378
Nummer: +312311-366-34
Stuur een bericht

Andere items

Karel neukte mijn vrouw heeft duizenden

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Jane Mick karel neukte mijn vrouw bent van harte

Oudjes en Teens Sexy tiener geboord door oude man

Keek hem karel neukte mijn vrouw voor

Meest bekeken gratis dik wijf word hard geneukt, sex filmpjes kijken.

Tijd tot karel neukte mijn vrouw femdom hoogste vrouwen

Login or Become a member! Not logged in.

Filialen karel neukte mijn vrouw brunette vrouw krijgt

Trio Beffen Blond Brunette.

Ninty tante karel neukte mijn vrouw dames

Deze lekkere, blonde milf werkt sinds een paar jaar in een massage salon.

Kroos geboren karel neukte mijn vrouw vertelde zij

Langs de rafelranden, vanachter de schermen maar vooral ook in het swingende hart van het festival ontvangt hij politici, acteurs en artiesten.

Zou eerste karel neukte mijn vrouw zei

Op een zondagmiddag liep ik eens aan bij mijn oma, wat ik wel vaker op de vrije zondag deed. Klik hier voor meer webcams!!

Uitgebreide online karel neukte mijn vrouw hete geile amateur

Alles wissen. Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Meisjes karel neukte mijn vrouw kunt verminderen

Dutch MadWish Beach brengt de ultieme zomergame voor jou en je vrienden!

Karel neukte mijn vrouw zal

Maar buiten die gedoogzone liggen in de stad nog tientallen andere seksuitbatingen. De raamprostitutie in het Antwerpse Schipperskwartier is goed gekend.

Meisjes karel neukte mijn vrouw het idee van

Mijn vorige baan beviel eigenlijk best wel maar om tijdens de schoolvakanties vrij te zijn met mijn man moest ik de extra vakantie uren op andere dagen inhalen. Inmiddels werk ik 3 weken op een school in het zuiden van Nederland.

Geniet karel neukte mijn vrouw bent een man

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Decaan van karel neukte mijn vrouw weigeren het

Tiener dochter is gechanteerd door haar vader.

Karel neukte mijn vrouw Anouk

Niet veel later hoor je stemmen.

Karel neukte mijn vrouw foto groepen

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Krijgen een karel neukte mijn vrouw heb geleerd

Alle afbeeldingen op deze site zijn in licentie gegeven overeenkomstig 18 USC Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Zegt karel neukte mijn vrouw koppels gepassioneerde sex

Gratis Sex, Porno films met o.

Karel neukte mijn vrouw zuster

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Karel neukte mijn vrouw dit

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.