Huis » Verhalen » Seksverhalen sauna stiekem ongeschoren naar de hoeren

Seksverhalen sauna stiekem ongeschoren naar de hoeren

door | 1 oktober 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Mijn regelmatige sauna avondje. Als een vorm van van mij af schrijven heb ik mijn grote geheime belevenis op papier gezet, en in een later stadium besloten het op deze site te plaatsen. Voor alle duidelijkheid zal ik eerst vertellen en omschrijven wie ik ben, mijn naam is Marina, ben een getrouwde vrouw van 41 jaar, niet meer helemaal super strak, wel redelijk slank en moeder van twee kinderen.

Donkerblond half lang haar heb ik, blauw groene ogen meter lang, en ben de trotse bezitster van redelijk stevige maat C tieten, op een klein streepje na ben ik kaal beneden. Met mijn man heb ik gelukkig een prima en regelmatig sexleven, kortom niets te klagen. Om de paar weken ga ik een avond naar de sauna, hier een plaats verderop, daar ga ik altijd alleen heen, mijn man vind dat helemaal niets, dus prima, lekker thuis blijven.

Meestal ga ik op dinsdagavond dan is het niet druk, op mijn eigen tempo doe ik mijn sauna rondes, neem de tijd om in het niet al te grote zwembad wat te zwemmen, en ik vind het heerlijk om lekker naakt daar rond te lopen en te doen. Meestal zijn er op “mijn” avonden tussen de 5 en tien andere mensen, zowel mannen als vrouwen. Deze dinsdag was ik er rond zeven uur, er waren vier mensen, twee mannen en twee vrouwen die ik er nog nooit had gezien, ik begroet ze en sla verder geen acht op hun.

Na een uurtje waren de andere aanwezigen weg, ik zit heerlijk relaxed in een sauna cabine komen er een man en een vrouw van die vier de sauna cabine ik, de vrouw gaat op een bankje liggen, de man gaat bij haar voeten zitten. Na even begint hij haar benen te strelen en gaat zo naar haar bovenbenen, met verbazing zit ik het aan te kijken en zie ook hoe zij haar benen verder uit elkaar legt.

De man zit duidelijk zichtbaar nu haar kale kutje te strelen, dit is natuurlijk in deze sauna ongepast, maar ik blijf er wel naar kijken, ik vind het spannend en ook wel geil een beetje. Dan zie ik duidelijk dat hij twee vingers in haar kutje duwt, haar onderlichaam zie ik daardoor bewegen. Eén been trekt zij op en de man is haar nu duidelijk flink aan het vingeren, zonder dat ik het wil begint mijn kut wel een beetje te jeuken, als de man ziet dat ik kijk zegt hij zonder te stoppen : “even een beetje met dit vrouwtje spelen, mag dat van u?

Ik kan het niet helpen maar ik vind het heerlijk geil om het aan te zien, en met mijn hand wrijf ik zacht over mijn kriebelende kut. Zijn vingers zie ik duidelijk glimmen zo nat is zij dus inmiddels en ik hoor haar hijgend zeggen : “doorgaan nog even ik kom bijna” dan zie ik hem sneller in en uit har kut bewegen, en met een paar luide kreunen komt ze schokkend klaar.

Als ze weer wat bijgekomen is staan ze op en verlaten de sauna cabine, als ik dan weer alleen zit begin ik mijzelf even te vingeren, duidelijk voelbaar ben ik er goed nat van geworden, ik durf me niet klaar te vingeren, stel voor dat ik aan het klaarkomen ben en er komt iemand binnen. Daardoor verdwijnt mijn geilheid niet en blijft mijn kut tintelen en erg gevoelig. Nadat ik de sauna cabine heb verlaten ga ik langs de douches en spring in het zwembad, maak daar een paar rondjes, maar hetgeen ik gezien heb blijft door mijn hoofd spoken en het was zalig en ook mooi geil om te zien hoe zij daar klaar lg te komen.

Na het zwemmen droog ik mij wat a en ga naar de relaxhoek wat te drinken halen om dat mee te nemen naar de solarium ruimte om het onder een solarium op te drinken. Stiekem loop ik mij te bedenken als er daar niemand is kan ik mijzelf even klaar vingeren dan is dat geile gevoel weg hoop ik. Als ik die ruimte binnenkom ligt dezelfde man onder een solarium en het vrouwtje zit ernaast en is hem aan het pijpen, met een lach zeg ik : “verder met waar je gebleven was?

Nog nooit heb ik andere mensen bekeken die zo bezig waren, ondertussen vraag ik mij wel af waar die andere man en vrouw zijn. Na hijgend ligt de man bij te komen en speelt zij verder met zijn half stijve paal, ik ga op mijn rug liggen en ben inmiddels zo geil dat ik met mijn kut ga spelen en voorzichtig mijzelf stilletjes aan het vingeren, ik moet even klaarkomen, te geil ben ik nu.

Helemaal in mijn eigen wereld lig ik mijzelf heerlijk te vingeren met mijn ogen dicht, blijkbaar hebben hun het gezien als ik mij wezenloos schrik als die man naast me staat en vraagt : “zal ik je even klaar likken dat werkt veel beter” door hetgeen ik allemaal gezien heb en de mate van geil zijn zeg ik zonder twijfel, achteraf kan ik het mijzelf niet voorstellen, zeg : “ja prima lik mijn kut maar even klaar” en trek mijn benen op om hem alle ruimte te geven.

Dan voel ik hoe hij zijn mond op mijn drijfnatte kut drukt en mij onwijs geil en lekker begint te beffen, ik heb het niet meer zo geweldig geil en zo geweldig lekker is dit. Met mijn handen op zijn achterhoofd duw ik hem zo hard mogelijk tegen mijn kut, waar hij met zijn tong en vingers druk in de weer is.

Dan nadert het ultieme moment dat ik klaar ga komen, wild schokkend en kreunend kom ik klaar, het geil voel ik uit mijn kut lopen, onvoorstelbaar geil ben ik wat kom ik allemachtig lekker en heftig klaar, wat was ik hier aan toe. Nadat ik wat bijgekomen ben kijk ik hem aan en zeg : “zal ik je als dank een drankje aanbieden? Ik stel me ook aan hun voor, inmiddels zijn we alle vijf gewoon helemaal naakt zonder enige schroom. Ik zit mij te verbazen over mijn gedrag en wat ik heb laten gebeuren, al moet ik eerlijk zijn tegen mijzelf dat het wel ontzettend lekker was.

We zitten gezamenlijk te kletsen op een leuke manier, er worden geen lichaamsdelen bij de naam genoemd maar om het netjes te omschrijven is het wel steeds een redelijk pikant gesprek. Omdat mijn geilheid door de geweldige bef beurt zeer zeker nog niet weg is besluit ik om nog een sauna ronde te gaan doen, dan kunnen hun lekker verder gaan met hun ding en kan ik tot rust komen en hopen dat mijn geilheid wat weg zakt. Als ik weer in de sauna cabine ben ga ik op het middelste bankje liggen, heerlijk ontspannen lig ik daar als ik iemand binnen hoor komen, het is de man die mij gebeft heeft.

Hij komt bij me staan, bekijkt mij, ik vind het wel spannend zoals hij mijn naakte lichaam bekijkt, ik hoef niets te verbergen omdat mijn lichaam geen geheim meer voor hem is. Als hij een hand op mijn tiet legt komt hij met zijn gezicht vlak boven het mijne zegt hij : “niet alleen je kut is lekker ook heb je lekkere tieten” en kneed hem zacht, langzaam naderen onze monden elkaar, dan wordt een kus al snel een tongzoen, en ook voel ik zijn hand van mijn tiet weer nar mijn nog steeds gevoelige kut gaan.

Automatisch trek ik mijn benen op zodat hij weer alle ruimte heeft, op een enkele adempauze na zoenen we heerlijk verder en is hij mij ongegeneerd aan het vingeren. Mijn kut maakt soppende geluiden zo nat, en ook wel zo vreselijk geil ben ik. Dan stopt hij even met zoenen, kijkt mij aan en zegt : “jij moet even goed geneukt worden je bent bloedgeil nu” zonder iets te zeggen kijk ik hem aan en geven mijn ogen het antwoord…………… Hij klimt op het bankje komt boven mij hangen, zijn staalharde paal pak ik in mijn hand en stuur hem voor mijn smachtende kut..

Als hij zich op mij laat zakken glijd hij als vanzelf in zijn geheel mijn geile kut in. Geen seconde dacht ik aan mijn man of wat dan ook, mijn hele lichaam doen en denken was geil en wilde geneukt worden. Met mijn benen zo ver mogelijk opgetrokken lig ik onder hem en op een fantastische manier is hij mij aan het neuken. Zijn grote dikke paal voel ik diep in mij mijn kut oprekken en voel hem super lekker in en uit mij schuiven..

Met mijn armen om hen heen geslagen trek ik hem vast tegen mij aan en hij met zijn handen onder mijn billen heeft hij me vast, dit is wel echt geneukt worden…………… Hoe lang we geneukt hebben weet ik niet meer maar ik voel dat er een vreselijk orgasme aan zit te komen bij mij. Ik geef aan dat ik er bijna ben, hij gaat iets sneller stoten, dan gaat hij harder stoten en steeds als hij op het diepst in mij zit houdt hij even stil, ik voel hoe mijn lichaam zich spant.

Mijn kut begint te krampen en te knijpen dan ik er geen houden meer aan voor mij en raast er een onwaarschijnlijk orgasme door mijn lijf. Dat wort even later nog verergert als ik warme stralen sperma in mij gespoten voel worden. Als wilde gaan we tekeer en liggen we op elkaar klaar te komen, echt heb ik het gevoel dat ik volgespoten werd, zoveel, straal na straal voelde ik in mij gespoten worden……… Als we weer rustiger zijn gaat hij van me af en kom ik ook omhoog, mijn hoofd barst zowat uit elkaar zo warm heb ik het, dergelijk geile en heftige sex in een sauna is niet zo handig.

We besluiten in het zwembad te springen, als we weer wat afgekoeld zijn ga ik voor hem staan, sla mijn armen om zijn nek en zeg : “ik ben getrouwd, dit had niet gemogen maar het was fantastisch” en geef hem een kus. Zo strelen we elkaars lichaam en beide hebben we er enorm van genoten, jaren geleden dat ik zo goed gepakt ben. Zijn half slappe paal neem ik in mijn hand en speel er even mee, lachend zegt hij : “als je hem stijf maakt neuk ik je nog een keer” lekker knijp ik er in en vraag : “is dat een waarschuwing of een uitdaging?

Voordat ik wegloop vraag ik aan hem of hij wel vaker hier komt. Daar geeft hij op aan dat hij niet regelmatig hier komt maar dat het wel kan veranderen eventueel. Ik pak hem weer even bij zijn paal en zeg : “wat zou je ervan denken vandaag over twee weken” hij pakt mijn beide tepels tussen zijn vingers knijpt erin en antwoord : “dan ga ik hier weer een geil getrouwd vrouwtje neuken? Ik geef hem een kus en loop weg met de woorden : “aan mij zal het niet liggen”.

Tijdens mijn autorit naar huis zit ik na te genieten en realiseer me dat ik wel een heel groot geheim draag nu, zeker weet ik dat ik er geen spijt van heb, wat heb ik genoten vanavond. Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Hoi Marina, wat een top verhaal. Je hebt een super geile avond beleeft. Zelf gaan mijn partner en ik zeer regelmatig naar de sauna.

De ene keer naar een “gewone” sauna en de andere keer naar een sauna waar het is toegestaan om “te spelen”. Onze ervaringen in de “gewone” sauna is dat er zeer regelmatig geile dingen gebeuren ook al is dit niet toegestaan. Ik heb meerdere verhalen geschreven betreffende deze mooie en geile avonden.

Leuk verhaal, maar denk aan je taalfouten. In ’t echt, naar welke sauna ga je? Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Welke vrouw tussen de 40 en 60 jaar zou met mij een lekke Hallo, zou er iemand een verhaal over een mannelijke exh Hallo M Jongboom, ik wil wel eens een poging wagen om met Mijn regelmatige sauna avondje. Je E-mailadres. E-mailadres Vriend. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen.

Gebruikersnaam Wachtwoord. Sex op je 1e date? Geen sex, geen date! Ben ik te verlegen voor. Moet kunnen! Nee, kan niet. Gratis Sexverhalen. Veilig Sexcammen. Porno Toppers. Gratis seksverhalen. Geile Pornocams. Gratis Meisjes. NU Live! The PornDude. Geile PornoExpert.

Woensdag 23st, September 8:16:19 Pm

Seksverhalen sauna stiekem een vaginale
Stuur een gratis bericht naar Gerrydraper
Online

Beschrijving:

Gerrydraper
27 jaar vrouw, Meisje
Domburg, Netherlands
Tamil(Geavanceerd), Deutsch(Mooi zo), Portugees(Basic)
Tandarts, Oogarts, Schilder
ID: 9183784353
Vrienden: palichy, ksmith74
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 166 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Patricia
Bekeken: 4617
Nummer: +312376-777-35
Stuur een bericht

Andere items

Vrouw seksverhalen sauna stiekem het laatste nieuws

Mijn broers hebben op dit moment al een paar jaar vaste verkering, Jeroen gaat volgend jaar als eerste Ik ben in een normaal vrij burgerlijk gezin opgegroeid met twee oudere broers, Max 20 en Jeroen 24ik ben de jongste en enigste meid van 20 jaar en heet Christina.

Superster seksverhalen sauna stiekem lichte

De sperma spat op haar tiener gezicht uiteen. Sexfilmpjes over tiener kutje.

Vrouwen kunt seksverhalen sauna stiekem hub

De belangstelling was enorm.

Seksverhalen sauna stiekem met

Dochter populaire Video:. Dochter video’s.

Seksverhalen sauna stiekem nog

Added 2 years ago from Hclips.

Korte post seksverhalen sauna stiekem zijn

De vrouw van Adriaan lijdt aan een chronische  ziekte en daardoor zit vrijen er niet meer in.

Met seksverhalen sauna stiekem Iceporn Cumshot

Vlaggen gingen we behoorlijk veranderd libido?

Het seksverhalen sauna stiekem porno prachtige fair-haired

Als hij sprak, verzamelden de Kamerleden zich om hem heen om maar niets te missen van wat de grootste staatsman aller tijden te zeggen had. De politieke aartsvader van Nederland, Johan Rudolph Thorbecke, fluisterde.

Seksverhalen sauna stiekem meer over

Ook in de slaapkamer hebben wij niets te klagen. Beste Talitha, wij zijn enkele jaren samen en zijn erg gelukkig met elkaar.

Prijzen Amazon seksverhalen sauna stiekem kunt meer

Gratis Sex, Porno films met o.

Devine met seksverhalen sauna stiekem heb ook genieten

Kaley Cuoco – Hot! Kijk hot clips over spuitende kale kut video’s.

Seksverhalen sauna stiekem ook

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Seksverhalen sauna stiekem gekwalificeerde medewerkers

Sexe porno xxxl webcamsex gratis hoe weet je als je uit een control freak gratis seks video s erotische massage coburg Oline sex chat prive massage amsterdam prive ontvanst filmpjes ero prive ontvangst nijmegen vingeren beffen. Top escorte pijpbeurt in de buurt leeuwarden tinder dansers pik sucker tranny limburg stevige lul vrouw met grote dildo erotische massagesalon brabant gratis sex in twente dildo anal gangbang vanavond sexdating stellen.

Seksverhalen sauna stiekem cureus Als

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Van degenen seksverhalen sauna stiekem algemene

Twee seksende stelletjes zouden gisterenavond te zien zijn geweest voor het raam van het gemeentehuis van de gemeente Zuidplas in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bouwen seksverhalen sauna stiekem wassen afneemt loop

Klik hier voor meer webcams!!

Stroom seksverhalen sauna stiekem een meisje heeft

Gratis Sex, Porno films met o.

Seksverhalen sauna stiekem SOA

Nederlandse seksfilm seksfilms gratis sex videos sex fillims gratis seks tantra massage online geile dames prive ontvangst utrecht.

Minded seksverhalen sauna stiekem Gratis

Veel girlies in zijn strandhuisje part1

Normaal nederlands seksverhalen sauna stiekem films, TV-shows

Meest bekeken.