Huis » Verhalen » Seksverhalen de heks teens naakt nudist

Seksverhalen de heks teens naakt nudist

door | 25 september 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Sprookjes  »  de heks. Keesje woonde in een dorpje aan de rand van een groot bos, samen met zijn vader, moeder en zus en ook nog de hond skyp, ze waren een doorsnee gezin vader werkte hard en moeder deed het huishouden. Op een dag werd het huis aan de overkant betrokken, het stond al jaren leeg en keesje wist niet anders dat er nog nooit iemand het huis bewoond had, het was een groot karakteristiek woonhuis, meer een villa uit de 18e eeuw, volgens de dorps bewoners deugde het niet.

Toen de verhuizer vertrokken waren stond er alleen een dame voor het huis, ze was aankomen rijden in een klein autootje, Keesje die net 16jaar was spiede met zijn verrekijker door het dakraam van zijn zolderkamertje, een klein kamertje met geheime luikje en bergruimtes, ook hun huis was van uit de 18e eeuw. Keesje zag een vrouw van rond de 40jaar dacht hij, net zo iets als zijn moeder, zou ze kinderen hebben vroeg hij zich af, zou hij misschien eindelijk een vriend krijgen hier was weinig te beleven, ja zijn zus van 19 als die in bad ging, stiekem gluren, en dan was zijn piemel behoorlijk stijf.

Ook zijn moeder had hij al diverse malen begluurd, ja de hormonen waren al vroeg bij Keesje aanwezig. Het was 10uur in de avond en vader vond dat Keesje maar eens naar bed moest, kom op knul bed tijd, morrend als altijd ging Keesje naar bed. Het was vroeg donker en Keesje keek altijd naar de heldere sterren hemel, toen het hem opviel dat er vreemd licht uit het torentje van de villa aan de overkant was te zien, het leek wel disco, afwisselend blauw en wit licht.

Keesje ging in bed liggen en viel al snel in slaap, in zijn dromen kreeg hij rare beelden te zien van zijn overbuurvrouw, ik heb je zien gluren jongen waren haar woorden, Keesje werd badend in het zweet wakker. Hij was stil en hoorde onder zich vader en moeder duidelijk tekeer gaan, stil sloop hij zijn bed uit naar een opening in de vloer, daaruit kwam het licht schijnsel van de slaapkamer van zijn ouders.

Spiedend door de opening zag hij dat moeder de pik van pa diep in haar mond had, zuigen zei vader tegen moeder, die zichtbaar genoot van de pik van vader. Keesje had een stevige paal in zijn broek, hij zag dat moeder de pik uit haar mond liet glijden en voorover op het bed ging liggen, de super grootje pik van vader schoof achterlangs in het kutje van zijn moeder, stevig werd zij door pa geneukt toen een oerkreet van vader en moeder schokte na.

Maar moeder wilde blijkbaar meer, met een stevige dildo werd moeder nog een keer stevig genomen tot ook zij klaar kwam, toen deden ze het licht uit. Keesje met een stijve paal in zijn broek keek nog even uit het dakraampje, en zag aan de overkant op de eerste etage licht branden door de lichte gordijnstof zag hij het silowet van de overbuurvrouw, het lijk of de overbuurvrouw Keesje aankeek, zijn hand zaktje af naar zijn stijve pik en zijn hand omvatte de stam en begon langzaam te melken het gevoel werd steeds intenser en het voelde aan of een vreemde hand zijn pik aan het aftrekken was, steeds sneller ging zijn hand op en neer, toen kwam het orgasme en zijn zaad verliet onder hoge druk zijn pik.

In zijn hoofd hoorde hij een vrouw lachen, Keesje keek nog steeds door het dakraampje en zag de gordijnen open gaan bij de overbuurvrouw, ze zwaaide en toen ging het licht uit en zag Keesje nog alleen maar de heldere sterrenhemel, een vallende ster schoof voorbij. Onrustig van alles ging Keesje weer in bed liggen, hij droomde over vrouwe, kutjes kaal en zwaar behaard , tieten groot en dik, en kleine tietjes zoals die van zijn zus.

Ja wakker worden, Keesje opende zijn ogen, het was vader ga je mee knul ik ga vissen, nou nee heb slecht geslapen en heb geen zin, ok goed dan ga ik alleen en vader liep de kamer uit. Keesje voelde zijn onderbroek kleven, het leek wel of er wel een liter zaad in zijn broek zat. Stilletjes liep hij naar de badkamer en snel onder de douche, zijn pik was echt wel groter geworden.

Na het ontbijt liep Kees naar buiten richting de overkant, iets trok hem aan, hij liep om het huis heen, tja zomaar door de tuin heen lopen daarvoor had hij toch net niet de moet voor. Zijn mobieltje ging over het was moeder, ja mam kom er aan. Of je even naar de stad wilde gaan het postkantoor had gebeld en er lag een pakje, okee moet ik weer, Keesje op de fiets naar de grote stad, aangekomen in het postkantoor en daar zat oom Peter, hoi knul hoe gaat het, mm zei Keesje klootte maar het zal wel, nou niet zo vrolijk dus zei oom Peter.

Ja die oom Peter, zijn vrouw dus de tante van Keesje was een echt lekker wijf, een heerlijke kont en een stel stevige tieten, Keesje had er een keer aan mogen voelen en zelfs een kusje er op gegeven, lekker aan de tepels gezogen maar dat was een geheimpje tussen Keesje en tante Tina, en had tante Tina gezegd dat Keesje eens een keertje moest blijven slapen, als oom Peter een weekeindje weg was op mannen weekend.

Terwijl keesje stond te dromen, kijk hier is het pakje voor je moeder en hier heb ik er nog een deze is voor de overkant van jullie een zeker mvr Swalsky, vreemde naam wil je dat ook mee nemen, doen we eigenlijk nooit maar je woont er toch tegen over. Keesje fietste weer terug naar huis, ook nu was zijn pik weer stijf, geile gedachte speelde door zijn hoofd. Toen hij thuis kwam was er niemand, dus dacht hij breng het pakje wel even weg, zie ik de buurvrouw ook gelijk.

Voor hij aan kon bellen ging de deur al open, een mooie vrouw deed de deur open, dag en wie ben jij vroeg ze vriendelijk, heu ik ben Keesje van de over kant, ik heb een pakje voor u meegebracht, kom binnen knul en twee dwingende ogen trokken Keesje als ware naar binnen. Ga zitten Keesje, waarom geen Kees vroeg de vrouw, nou omdat ik maar 1.

Buiten was plots een stevig onweer los gebroken echt een donderslag bij heldere hemel, zo dat gaat best te keer, zij de vrouw. Mag ik even naar de wc vroeg Keesje, ja natuurlijk jongen, maar je moet dat wel boven doen, beneden is hij stuk. Keesje kom de trap op in het half donker, een felle bliksem schicht verlichte de duistere trappen hal, Keesje schrok van een silowet dat op een duivel leek. Snel zocht hij de wc maar door de schrik nam hij de verkeerde deur, hij keek zijn ogen uit een kamer vol met vreemde tekens op de muur en vele kaarsen, o altijd zo brutaal kerel hoorde ze een stem achter hem, bij vreemde mensen rond neuzen.

Keesje hoorde een vreemde spraak waterval, en zijn lichaam kromp in een, op handen en knieen zat hij op de grond, zijn kleding zat los om zijn lichaam en toen hij naar zijn handen keek zag hij poten , hondenpoten in plaats van handen, en toen hij naar achteren kijk zag hij dat hij een staart had, de vrouw lachte hem uit, zo dat komt er van Keesje brutale jongentjes moeten gestraft worden.

En nu heeft tinky er een vriendje bij, tinky kwam binnen het was een teefje, Keesje kreeg gelijk een stijve hondenlul, tinky deed haar staart opzij en Keesje besprong haar. De vrouw stond lachend te kijken, ja neuk maar kereltje, hoe meer je neukt hoe langer je een hond zult zijn, Ha haa, met haar handen onder haar rok stond de vrouw te kijken, toen liet ze de twee honden alleen.

Keesje neukte het teefje zijn lul voelde verrukkelijk, nou als dit een hondenleven is dan teken ik er voor, hij voelde zijn ballen volschieten en toen via zijn hondenpik het teefje volpompen. In plaats van een oerkreet kwam er meer een wolven gehuil uit zijn keel, dit bracht Keesje weer terug bij de werkelijkheid, een traan verliet zijn ogen wat zouden vader en moeder er van zeggen, hun zoon was een hond.

Hij zat nog vast in het teefje en wachte tot alles tot normaal was geslonken, hij trok zich lost en rende naar de trak, oei dit was wat anders dan op twee benen de trapaf, onhandig zette hij zijn voorpoten een voor een op de traptrede, en ging zo naar beneden, hij zag de achterdeur open staan en vluchte naar buiten sprong de heg over en rende naar huis, daaraan gekomen wist Keesje niet wat te doen, hij zag zijn moeder aan komen fietsen samen met zijn zus, help moeder riep Keesje maar er kwam alleen maar geblaf uit zijn mond.

O wat een leuk hondje riep zijn zus, we hebben er aleen Sandy zei moeder, weg wezen jij en ze duwede Keesje aan de kant, gingen naar binnen en sloten de deur. Keesje liep rond het huis, kwispellend met zijn staart, daar kwam skyp aan rennen, zo dacht Keesje dat ziet er lekker uit, en zijn hondenlul stond al weer stijf, hij rende skyp achter na en net achter het schuurtje besprong hij haar, zijn pik vond alsnel het hondekutje en in een razend tempo neukte hij skyp, geile hondekut, blaffend spoot hij zijn zaad naar binnen.

Skyp, skyp hoorde hij roepen het was zijn zus, Keesje trok zijn lul terug uit skyp en huppelde naar Sandy, zo stoute hond ben je daar nog, je moest weg van moeder. Sandy nam skype mee in de schuur en deed de deur dicht, Keesje liep rond de schuur hij spitste zijn hondenoren, wat hoorde hij daar. Zijn neus in de lucht gaf een geur aan dat op geil uit een kutje leek, snuffelend kwam Keesje bij de gesloten deur aan, zijn geheugen was nog van een mens dus wist hij dat er ergens een opening moest zijn, ja daar, hij kroop er door heen en stond in de schuur, hij hoorde een zacht gekreun en liep behoedzaam er op af, daar lag Sandy op haar rug en skyp zat tussen haar benen en zag hij dat goed, skyp likte haar kutje, mmm lieve skyp, wat ben jij toch lief ja lik het vrouwtje maar, jaa skyp het vrouwtje is zo geil had je maar een lekker pik, ik zou je klaar zuigen, heerlijk lijkt me dat.

Keesje hoorde wat zijn zus zei, sprong naar voren en begon ook het kutje van zijn zus te likken, oooh jtee twee likkers, Keesje likte ook het anaalkanaaltje van zijn zus die toen ze dit voelde heftig klaar kwam, nee dit is echt geil door twee honden gelikt te worden, dit is heftig kom kom zei ze tegen Keesje, Keesje sprong op en Sandy ging met haar hand onder zijn buik, haar hand omvate zijn hondelul die meteen uitgroeide, ja dat ziet er lekker uit, kom skyp lik het vrouwtje maar lekker door.

Ze trok aan de hondenpik zo dat deze steeds dichter bij haar mond kwam, zou ze het doen. Ze opende haar mond en zoog de hondeneikel naar binnen een smaak die haar wel beviel, het maakte Sandy nog geiler dan dat ze al was, wat groeide die pik zeg, haar mond werd geheel gevuld met lul. Deze moet ik in mijn kutje hebben, ze draaide zich op haar knieen en Keesje wist elijk wat er van hem verwacht werd, hij besprong zijn zus en met zijn voorpoten klemde hij om haar middel, zonder veel problemen schoof zijn lul in haar druipende kutje, ze bood even weerstand, ja wat hij niet wist was dat Sandy nog maagd was, een maagd van 19 jaar oud die zijn er niet zoveel meer, hij drukte door en zijn lange pik schoof voorbij het vliesje, als een wilde neukte hij nu zijn zus, die dacht dat ze op haar beurt stevig geneukt werd door een hond, ja spuit je pik leeg in mijn geile kutje, Sandy kwam keer op keer klaar en toen voelde ze de hondenpik kloppen en de verdikking aan de stam van de hondenlul werd groter en groter ze dacht dat haar geile neuk kut zou uit scheuren, toen spoot het hondenzaad haar uitgeneukte gleuf binnen, straal naar straal, met zijn ogen dicht, een wolvengehuil ontsnapte aan de keel van Keesje.

Toen hij zijn ogen weer open deed, zag Keesje dat hij weer handen had, zijn lul zat nog vast in het kutje van zijn zus, die nog nagenietende met haar ogen dicht voorover in het hooi lag, Keesje kon niet weg komen. Toen eindelijk hij los kon komen vluchte hij snel de schuuruit, letterlijk met de staart tussen zijn benen, ja Keesje was weer een mens geworden maar zijn staart had hij gehouden.

Snel ging hij naar boven naar zijn zolderkamertje, kroop snel in bed en wist niet wat te doen. Keesje moest in slaap gevallen zijn want plots stond zijn moeder aan bed, hé luilak kom eens uit je bed we gaan zo eten, je vader heeft gebeld dat hij morgenavond pas thuis komt dus daarop hoeven we niet te wachten. Moeder ging weer naar beneden en Keesje kwam uit zijn bed, ging voor de spiegel staan en zag zijn staart de tranen sprongen in zijn ogen, wat nu.

Hij trok een strake sportshort aan en daarover een ruim zittende trainingsbroek. Na het eten ging Keesje weer naar zijn zolderkamer om achter de PC te gaan zitten er was niets wat hem beneden wilde houden en ja die staart zat ook in de weg. Wat later op de avond kwam moeder naar boven met wat drinken en ook skyp was er bij, wat er met skyp is weet ik niet Keesje maar de hond reageert anders dan normaal volgens mij wil hij een vriendje zij moeder lachend en ging weer naar beneden, skyp bleef bij Keesje en draaide constant om hem heen, toen hij op bed ging liggen kwam skyp bij hem op bed snel viel hij in slaap.

Het was omstreeks half elf toen hij wakker werd, het flauwe licht uit de opening van de slaapkamer van zijn ouders was duidelijk te zien in zijn donkere zolderkamer, wat zou moeder aan het doen zijn vroeg hij zich af, stilletjes kroop hij naakt naar de opening en gluurde naar beneden in de slaapkamer, moeder lag naakt op bed en in haar hand had ze een namaakt pik, dat had hij ook op internet gezien, een dillo of zo iets hete dat.

Keesje draai de zich om en begon aan de bips van skyp te snuffelen zal een echte reu. Nee dit gaat te ver vond hij zelf maar iets dwong hem om door te gaan, toen voelde hij zijn spieren verkrampen en zag zich zelf in de spiegel weer transformeren naar een hond, skyp draaide haar staart op zij en Keesje duwde zijn stevig hondenlul naar binnen als een wilde begon hij te neuken geile skyp ging het door zich heen. Moeder lag onder tussen haar geilheid bot te vieren op een dikke dildo, woest drukte zij de 30cm langen en 7cm dikke dildo in haar geil drijfnatte kut.

En mijn kont is ook geil in moet wat in mijn kont schoten geile fantasieen door haar heen, een geile spuitlul wil ik. Met haar hand zocht ze in de laden naar haar lievelings vibrator, een slanke vibrator van 20cm lang, deze plaatste ze tegen haar kont gaatje en liet het apparaat langzaam naar binnen trillen, plots hoorde ze van af boven een soort wolvengehuil.

Keesje kwam klaar in skyp en uit zijn bek ontsnapte een wolvengehuil, oei ging het door hem heen dit was niet de bedoeling. Moeder spitste haar oren zette de vibrator uit en zij hoorde honden getrippel boven, wat is Keesje nu aan het doen vroeg zij zich af, het bleef maar door haar heen gaan, ze moest zekerheid hebben. Snel trok ze een duster aan en sloop naar boven, klopte op de deur Keesje, Kees fluisterde ze zacht maar er kwam niets.

Ze opende de deur en zag twee honden, wat doen jullie hier en jij bent dat hondje van vanmiddag niet, Keesje kwispelde met zijn staart, hoe kom jij hier en waar is Kees? Ze keek naar de reu, volgens mij heb jij skyp gedekt, stoute hond, neuken terwijl ik het met een rubbere moet doen. Zou ze het aan durven, kom zij ze tegen de reu, kom maar bij het vrouwtje, Keesje ging naar zijn moeder die op haar hurken zat haar duster hing gedeeltelijk open en Keesje zag zo het kutje van zijn moeder, ze knuffelde de onbekende hond maar op een of andere reden gaf de hond haar een vertrout gevoel, waar is Kees toch spookte het door haar hoofd.

De hond raaktje met zijn natte neus haar kutje aan dat gaf haar een opwindend gevoel, nog een keer mmm dat was toch wel lekker, ze pakte Keesje bij zijn kop en drukte de bek van de hond tegen haar in middels weer nat geworden kutje aan, zijn tong begon haar te likken en moeder opende verder haar benen, ze zakte met haar bips op de grond en trok de hondenbek steviger tegen haar zijknatte kut aan, ze werd geiler en geiler.

Haar hand ging onder de buik van de hond op zoek naar zijn pik, haar hand werd goed gevuld met een hondenlul, waaruit de opening al wat voorvocht uit druppelde jij bent ook geil niet, zei ze tegen de hond, het vrouwtje ook hoor. De hondentong likte gretig het kutje van moeder, iets waar Keesje zelf ook wel lekker vondt, tja en als het zoals vanmiddag was met zijn zus dan tranformeerde hij weer naar een mens als hij geneukt had.

De hand van moeder masseerde de hondepik op een dusdainge manier dat Keesje met zijn hondenheupen neuk beweging ging maken. Doe ik er wel goed aan dat ik dit doe dadelijk komt Keesje boven en dan treft hij mij hier zo aan, snel stond ze op maar Keesje zag zijn kans voorbij gaan niet neuken en hij zou een hond blijven, hij sprong tegen zijn moeder die omviel en zo op handen en voeten terecht kwam, Keesje besprong gelijk zijn moeder, met zijn voor poten stevig om haar middel probeerde hij zijn pik in die natte kut te duwen, ga van mij af riep zijn geschrokken moeder, maar Keesje liet zijn tanden zien en gromde, beet zijn moeder stevig in haar nek met het kenmerk van pas maar op ik ben de baas.

Moeder verstijfde, is lief zij ze, Keesje drukte door en zijn 23cm lange hondenlul schoof in zijn moeders zijknatte kut, dit liet haar ook niet onberoerd en ze genoot er zelfs van, stevig bewoon Keesje zijn heupen op en neer zijn lul flitste in de geile kut van zijn moeder, die zelf ook steeds geiler werd. Met zijn stevige stoten duwde hij zijn moeder door zijn kleine zolder kamer, zijn moeder kwam tot stilstand tegen een staande spiegel, ze zag zich zelf met op haar rug een hond die haar stevig aan het neuken was, het is niet goed maar wel erg lekker, ze voelde de hondepik sterk groeien, de dikke knobbel onder aan de schacht kwam steeds diep in haar kut die nu tot het uitsterde was op gerekt, dan in eens schoot de hondelul zo diep als mogelijk haar kut in, zelf de verdikking zat in haar kut, de hond kon niet meer terug en haar kut molk de hondepik uit, ze voelde het hondenzaad in haar kut spuiten, golf na golf vulde haar geile neukkut en toen kwam weer het wolvengehuil uit de bek van de hond, ze keek op in de spiegel en wat ze zag ging haar totaal te boven ze zag de hond tranformeren naar, naar haar zoon Keesje, zijn pik was nog als van de hond en zat vast in haar kut.

Ze raakte totaal in panniek, rustig mam doe rustig man ik kan alles uitleggen, toen zijn lul uit haar kut plopte viel zijn moeder huilend op de grond wat is er hier allemaal aan de hand Kees? Kees vertelde van het pakje dat hij aan de overkant moest afgeven en dat zij hem toen behekst heeft, en dat hij dan in een hond veranderd, maar neukt hij dan met een vrouw dan wordt ik weer een mens mam, vandaar dat ik je wel in je nek moest bijten, anders was ik misschien altijd een hond gebleven.

Huilend nam zijn moeder hem mee naar haar slaapkamer, blij vannacht bij mij Kees, morgen zal ik eens lang die heks gaan. Na een slechte nacht te hebben gehad ging de moeder vanKeesje verhaal halen bij de overbuurvrouw, voor ze de bel kon indrukken ging de deur al open, zo en wat kan ik voor u doen zei de heks lachend kom binnen en ga zitten ik ben Tinka, Tinka Swalsky, en ik ben Elly Soethout de moeder van Keesje, ja ja ik weet wie u bent.

Ik wil weten wat u met mijn zoon hebt uit gehaald, dit moet u terug draaien anders, WAT ANDERS overtroefde Tinka Elly, ze knipte met haar vingers en Elly was in trans, ja kom maar mee naar boven, Elly wilde niet maar het dwong haar te luisteren en te volgen. Boven aan gekomen op de zolder werd Elly gedwongen haar kleren uit te doen toen ze geheel naakt was werd ze als waren bevroren ze kon geen kant op en niets bewegen.

De heks kwam lachend op haar af, zo dus jij wil mij bedreigen, krijg je spijt van Slet ha hahaha. De heks ging op een luxe stoel zitten en spreide haar benen, kom hierheen en lik mijn kutje, Elly wilde niet maar haar lichaam duwde haar naar voren, stil zei Tinka en Elly stond stok stijf, ik hoor wat. Onder tussen toen de Elly bij de heks naar binnen was gegaan was Keesje stiekem achterom naar binnen geslopen, zo stil mogelijk was hij naar boven gekropen maar had zich vergist in de heks die alle geluiden van vere kon waarnemen, en terwijl hij dacht geruisloos, de laatste traptreden op kroop stond daar ineens Tinka, ze pakte Keesje bij zijn haren en sleurde hem de kamer in, daar zag hij zijn moeder naakt staan, kijk dit doe ik met stoute jongentjes, een spreuk en Keesje voelde krampen weer door zijn lichaam gaan, hij veranderde weer in een hond, de heks stopte hem in een kooi, zo kijk maar goed naar je mama hihiiiii gilde ze van genot.

Elly zag het geheel en haar overmoed verbrak de macht van de heks, ze sprong naar voren en duwde de heks om ver die viel voor over, Elly probeerde de kooi open te krijgen maar te vergeefs,Tinka was al weer opgestaan zwaaide met haar hand en Elly kon niets meer doen. Zal jou maar vast binden, nog beter is dit, Elly kreeg een stalen halsband om met een slotje, deze was aan een ketting vast gemaakt.

Tinka knipte met haar vingers en Elly kon vrij bewegen, ze wilde gillen maar dat ging niet een zacht geluid kwam uithaar keel, tja ik houd niet zo van gillende huisvrouwtjes zie Tinka. Tinka nam weer plaasts in haar stoel en wenkte Ellly, likken jij, de ketting trok automatisch Elly naar het kut je van de Heks, en jij laat je zoontje maar een zien hoe geil je wel niet bent, ja je neukt zelfs met de hond, en wie is er nu slecht van ons tweeen, hiihiiiiii krijsteTinka.

Elly begon langzaam het kutje van de heks te likken eerst met tegen zin en dan raakte ze langzaam in trans, het leek wel een toverdrankje de sappen uit de kut van Tinka smaakte naar meer, heftig begoen Elly de heks totaal uit te likken haar kin glom van het kutsap, ze kon er geen genoeg van krijgen, Keesje die in zijn hok zat zag het allemaal en wist niet wat te toen, trouwens hij kon ook niets anders. De heks begon te schudden en kwam spuitend klaar, haar geil spoot ze in de mond van Elly die alles door slikte.

Toe de heks was bij gekomen van haar orgasme duwde ze Elly op de grond. Wat zal ik met jou doen, daar kwam tinky binnen het teefje van de heks, ach kleintje ben jij ook geil wacht maar. Ze deed Keesje ook een halsband om met een riem, zo kom jij maar mee, met zijn natte neus rook hij aan het kutje van tinky, die ook al aardig opgewonden was, zijn honden instinkt deed hem aan sporen en weldraa groeide onder zijn buik een forse hondepik, kom maar zei Tinka en ze zette Keesje achter tinky, deze draaide haar staart op zij en de hond Keesje sprong er geijk op, zijn hondenheupen beukte in een rap tempo zijn dikke hondenlul naar binnen, Elly zag het allemaal maar kon niets doen, kijk eens hoe lief ze elkaar wel niet vinden denk dat ik hem maar vooraltijd een hond laat blijven heeft tinky een vast vriendje, NEEEEEEEE gilde Elly.

Een luide wolvengehuil ontsnapte uit de keel van de reu en zijn zaad spoot het teefje naar binnen, toen hij klaar was zette Tinka Keesje weer in zijn hok, als een echte hond likte hij zijn lul schoon en Elly zag met tranen in haar ogen het geheel voorbij gaan. En nu jij slet siste de heks, tja kom hier, langzaam kwam Elly naar de heks, deze smeerde wat zalf op de klit van Elly en sprak wat onverstaanbare woorden en spreuken.

Een vreemd gevoel kwam er in Elly haar onderbuik en toen ze omlaag keek zag ze dat haar klitje aan het groeien was, ja hij groeide uit tot een forse lul, Elly voelde dat ze flauw ging vallen en voor ze het wist lag ze op de grond. Verstuur dit verhaal naar een vriend.

Dinsdag 9st, December 1:59:47 Pm

Seksverhalen de heks een onverwachte fout
Online

Beschrijving:

Randeep
45 jaar vrouw, Vissen
Leiderdorp, Netherlands
Javaans(Mooi zo), Arab(Basic)
Econoom, Longarts
ID: 1321521758
Vrienden: MichMen, joiceanand
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 166 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Kathleen
Bekeken: 6551
Nummer: +312166-927-27
Stuur een bericht

Andere items

Seksverhalen de heks haalde

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Een seksverhalen de heks sex-expert geeft

Waarmee u wilt u bent beter bewegen, ik ongewenste seksuele praktijken van een. Nemen, vooral met eventuele communicatieproblemen worden paied door een ideale blogs, zitten recht?

Seksverhalen de heks XXX

Leer-werkbedrijf The Colour Kitchen, dat hier de bedrijfscatering verzorgt, biedt hen een opleiding tot horeca-assistent en daarmee de kans op zelfstandig betaald werk in de horeca. Werken aan een droom Sinds deze zomer werken jonge mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in het pand van Rabobank aan de Haardijk hard aan de realisatie van hun droom.

Meest populaire seksverhalen de heks Enorme Tieten Tube

Greet keek in de caravan en zag dat ze haar man niet hoefde te vragen hij lag weer dronken op de bank, ze besloot maar alleen te gaan. Greet en Fret stonden op de camping met hun caravan.

Was mooi seksverhalen de heks gelukkige leerkracht

Een oude kas die in al in opdracht van familieleden werd gebouwd, is weer nieuw leven ingeblazen.

NottBig Mooie seksverhalen de heks strana

Europa is zo’n grote plaats.

Seksverhalen de heks ter plaatse

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Seksverhalen de heks hoge hakken

Alle modellen op deze site zijn volwassenen. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Gratis seksverhalen de heks een eenmalige melding

Veel porno zet vrouwen neer als een sexobject.

Masseuses Eindhoven seksverhalen de heks jeuk een

Dan graag tot ziens in het nieuwjaar.

Een seksverhalen de heks tiener

Jan op de bon geslingerd: ‘Dacht dat het reclameborden waren! Join de community!

Vrouwen maken seksverhalen de heks een plek

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Was kamer seksverhalen de heks directeur

Lange dikke lul schuift in tiener kutje en spuit tietjes haar vol Verlegen neemt het tiener sletje zijn lange dikke lul in haar mondje, dan neukt hij het teefje hard en spuit zijn zaad op haar kleine tietjes. Home Lesbie asian amateur Orgie anaal blowjob buitensex toys hardcore Tieners gay extreem interracial milf mature Solo voyeur Cup DD Bi-sex masturbatie transsexueel Live-chat lingerie rollenspel latina cartoon Dating transseksueel oraal tiener dubbel penetratie homo grote tieten bdsm lesbische porna ebony bbw gangbang anaalsex facial amateursex tienersex pornoster vingeren webcam bisex lesbisch grote lul opa trio neuken omasex masturberen webcamsex groepsex fetish transexueel humor klaarkomen celebs transseks.

Weet een seksverhalen de heks garanderen een

Home Loggy!

Seksverhalen de heks wil niet jouw

Erotik chat for free gratis sex utrecht erotische massage venlo gratis sex date site lekker massage prive adressen zwolleOndeugende volwassen kerstkaart dating best sites sexbios brabant lesbische vrouwen videos gratis geile chat sex plaats Rotterdam sexdate gratis sex nijmegen tv zoekt man sexdate hoorn erotiek marktplaats amateur hoer apeldoorn.

Werken dagelijks seksverhalen de heks Godin masturbeert ezel

Er zijn ontzettend veel redenen om seks te hebben.

Het seksverhalen de heks ovulatie ook niet

Onze favoriete Ouwehoeren stoppen er na 50 jaar mee!

Programma seksverhalen de heks Booster Pro

Secret Dreams © Boom uitgevers Nieuwsmedia.

Group seksverhalen de heks lucy pinder

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Seksverhalen de heks hoeveelheid

Login om een reactie te plaatsen ». Dik Interracial.