Huis » Sex » Sex opa spuit kleindochter kutje vol alisons epische tieten

Sex opa spuit kleindochter kutje vol alisons epische tieten

door | 26 september 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Mijn kleindochter en ik Slot. Jesse drukt haar kutje omhoog zodat ik wat verder in haar glijd, “ik op mijn knieën en u dan achter mij, dat zag er ook wel lekker uit”. Ik geef haar een lief kusje en druk mijn leuter nog even diep in haar warme lijfje, “gaan we zeker doen lieverdje, maar mondje dicht thuis hè?

Ik pak haar armen en leg ze boven haar hoofd. Met mijn mond in haar oksel begin ik haar langzaam en diep te neuken, “oooh schatje, ik wil niet meer uit jouw kutje hoor, je bent zo lekker”, murmel ik. Jesse legt haar voeten op mijn kuiten en drukt zacht hijgend bij iedere stoot haar onderlijf tegen me aan, “lekker Opa, me door u laten neuken…oohh uw lekkere dikke piemel vult mijn kleine kutje zo lekker…ooohh. Ik schuif mijn handen onder haar ronde kontje en glijd met mijn vingers onderin haar bilspleetje en trek haar kutlipjes wat uit elkaar.

Ik stoot langzaam heel diep in dat lekkere wicht en vraag hijgend, “zet je kutje is helemaal open”. Ze slaat haar armen om me heen en doet wat ik vraag. Haar tienerkutje wordt nog zachter en ik begin wat harder op haar in te stoten, “oohh lekker Opa. Ik hou me niet meer in en begin aan de eindsprint, “oh schat, ik kom hoor, ooohhh, ooohhh, ooohhhh God wat lekker”, hijg ik hard als ik voel dat ik mijn zaad ritmisch in mijn kleindochter spuit.

Bijna spastisch van genot druk ik me diep in dat warme tienerlijf. Als ik nog nahijgend van haar afrol, kruipt ze dicht tegen me aan, “dat was lekker hè, ik voelde hoe u spoot”. We knuffelen tot ze zich losweekt uit mijn armen en gaat zitten, “ik zal me eens gaan douchen, mijn kutje druppelt helemaal, kijk eens”. Ik zie mijn geil tussen haar lipjes vandaan komen en zie hoe ze met haar vingers het over haar kutje verspreidt, “lekker geil is dit”, mompelt ze.

Als ze van het bed kruipt en ik tegen haar kleine bolle kontje aankijk, krijg ik alweer zin in haar. Ik houd me in en zeg, “ga vandaag lekker doen waar je zin in hebt, gaan we vanavond Chinezen of de Grieken, jij mag het zeggen. De lieverd kijkt me guitig aan en antwoordt, “heet dat zo, als ik op mijn knieen zit? Ik geef haar een klapje op haar blote kontje, “nee schat ik heb het over wat we eten vanavond”.

Schaterend loopt ze de slaapkamer uit en hoor ik de douche lopen. Verlekkerd ga ik nog even op het warme plekje liggen waar het schatje net lag en trek even aan mijn slappe Joris, ‘Wat een lekker ding is het toch’, denk ik vertederd wat in slaap sukkelend. Ik word wakker van een kusje en kijk in het lachende smoeltje van Jesse, “aan me denken vandaag hoor, het veertje is er nu even uit zo te zien”, zegt ze lachend terwijl ze een kusje op mijn slappe piemel geeft.

Ik zie wat ze aan heeft, kort zwart jurkje, blote benen en haar voeten gestoken in van die leuke geile schoentjes met zo’n bandje om haar enkels, “wel terugkomen jij hè, je ziet er uit om te stelen”, antwoord ik lachend. Ze schut haar losse rode krullen en tilt haar jurkje op, “kijk eens Opa, alvast voor u”. Om te plagen doe ik het weer en loopt ze, haar jurkje van achteren omhoog gooiend de deur uit.

Snel kon ik nog even een blik werpen op dat lieve zachte kontje. Ik breng de dag door met wat huishoudelijke taken maar weiger mijn bed af te halen, de geur van mijn lieve kleindochter wil ik nog even niet kwijt. Als ik met een kop koffie in de tuin zit, krijg ik een WhatsApp van Jesse, “opa? Ook niet met een vriendinnetje? Ik wil het zo graag kwijt wat we gedaan hebben, en nog gaan doen straks”. Ik weet me even geen raad en antwoord, “lieverdje, wat wij gedaan hebben mag helemaal niet, weet je zeker dat dat meisje niks doorverteld?

Het blijft even stil maar ik zie dat ze zit te typen. Na een tijdje krijg ik antwoord, “zij zal niks zeggen, maar is wel heel nieuwsgierig naar u geworden, mag ze morgen wat komen drinken? Ik geef toe en we sluiten af met een dikke kus. Tegen 5 uur komt Jesse terug met een heel verhaal over de opleiding, mogelijkheid tot kamers en al wat meer. Op mijn vraag of ze naar de Chinees of de Griek wil, zegt ze spontaan, “de Griek, maar dan moeten we wel allebei knoflook eten hoor, anders wordt het zo’n verschil als we weer zo lekker gaan zoenen”.

Als we bij de Griek zitten vraag ik haar, “Hoe zit dat nou met dat vriendinnetje”. Jesse legt haar bestek neer en me aankijkend voel ik haar voetje langs mijn kuit wrijven, “Ik heb haar verteld wat we bij elkaar gedaan hebben. Ze snapt niet hoe ik het lekker kon vinden. Zij heeft het een keer met haar stiefbroer gedaan, nou ja, hij heeft het bij haar gedaan, tegen haar wil in.

Nu is ze heel benieuwd wat u dan voor iemand bent, dat ik het zo lekker heb gehad met u. Want zij heeft alleen maar pijn gehad”. Ik zit haar wat verbaast aan te kijken en vraag, “en haar ouders dan? Hebben die er niets aan gedaan? Jesse pakt mijn hand en speelt met mijn vingers, “haar moeder geloofde haar niet. Maar dat komt omdat ze haar stiefbroer een keer bloot uit de slaapkamer van haar moeder heeft zien komen.

Dus die doen het ook met elkaar”. Ik zeg het jammer te vinden dat ze dat heeft moeten ervaren, maar dat het de 1e keer wel vaker pijn doet. We eten verder als ik merk dat Jesse wat moeilijk een schoen uit doet en haar voet in mijn kruis legt, “Ik heb bijna de hele dag een nat broekje gehad, moest steeds denken aan uw dikke piemel”, fluistert ze. Ik voel mijn lul hard worden door wat ze zegt en doet met haar wiebelende teentjes in mijn kruis.

Ik kijk snel om me heen of iemand iets kan zien en pak dan haar warme voetje en druk die lekker tegen me aan, “ik ook aan jou lieverd, voel je zeker wel”. Ze kijkt me met grote ogen aan, “ik hoef geen toetje, ik wil met u naar bed”, zegt ze zacht. Ze trekt haar voet weg en doet haar schoentje weer aan terwijl ik de bediening roep om af te rekenen.

Arm in arm lopen we de zaak uit en we zien de mensen vertederd kijken, “ze moesten eens weten Opa”, zegt het schatje aan mijn arm lachend. Thuis gekomen drukt ze zich stijf tegen me aan en zoekt met haar mond de mijne. In een heel intieme tongzoen schuift ze haar been omhoog tussen mijn benen, “oohh Opa, voel mijn broekje eens”, kreunt ze in mijn mond likkend. Ik stroop haar jurkje op en streel tussen haar benen, “je bent nat schatje, oohh kom, gaan we lekker in bed liggen”.

Jesse trekt me aan mijn hand naar de slaapkamer en kruipt op mijn bed. Als ik door dat korte jurkje haar dijen, witte broekje en haar voetjes in die lekkere schoentjes zie, kruip ik achter haar en duw mijn gezicht tegen haar warme kontje. Ze kromt haar rug wat en ik lik over het kruisje van haar broekje. Lachend kijkt ze om, “vindt u me weer lekker Opa? Met mijn mond tegen haar warme broekje snuif ik haar heerlijke geile geurtje op.

Jesse trekt met haar vingers haar broekje opzij, “lik me even, lik aan mijn blote kutje Opa”, kreunt ze, als ze haar hoofd op het bed legt waardoor haar kontje lekker omhoog steekt. Mijn tong verkent dat geile gleufje weer net zo lekker als vanmorgen. Geil geworden trek ik haar broekje en schoenen uit en draai haar op haar rug. Plagerig lik ik even in de lucht, neem haar warme zachte voeten in mijn handen en houd ze tegen mijn gezicht.

Terwijl ze me heel lief aankijkt lik ik haar voetzolen en sabbel op haar tenen, “u vindt echt alles aan mij lekker hè? Met haar voeten vrijend wrijf ik zacht met mijn duim over haar gleufje. Hijgend drukt ze haar billen omhoog en druk ik mijn duim zachtjes wat in haar kutje, “ik word héél nat Opa, voelt u wel? Haar kutje is heel zacht en glad nu en ik leg haar voeten weer op bed. Op mijn knieën begin ik mijn broek los te maken en kijkt Jesse op haar lip bijtend naar mijn kruis, “jaahh, haal die mooie piemel uit uw broek”, fluistert ze geil.

Naar dat lieve smoeltje kijkend schuif ik mijn broek en short naar beneden en schiet mijn loeiharde snikkel omhoog, “oohh geil gezicht… ik wil hem likken”, kreunt het schatje. Ik kruip met wat moeite langs haar zijkant naar haar hoofd en gulzig steekt ze haar tong uit. Ik leg mijn eikel op haar tong en begint ze te zuigen, “ooeeww lekkertje, pijp je Opa”, kreun ik luid. Ze legt haar hand over mijn stijve en begint haar mond over mijn lul heen en weer te schuiven.

Ik kan me niet inhouden en druk iets te ver in haar mond. Ze verslikt zich en als ze me uit haar mond laat glijden en die geile speekseldraden ziet, wordt ze overmoedig en neemt me weer diep in haar mond en voel ik mijn eikel tegen haar keel komen. Kreunend drukt ze haar keeltje tegen mijn eikel tot ze me weer uit haar mond laat glijden en me met het overvloedige speeksel begint af te trekken, “in mijn mond, ik wil uw geil in mijn mond”, zucht ze.

Me zalig aftrekkend krijg ik dat heerlijke gevoel in mijn eikel en waarschuw ik haar, “ik kom hoor, ga door, ooohhh, ooohhh, oooh jaahhhh, ooeewww”, kreun ik als ik mijn zaad in haar mond en gezicht spuit. Jesse knijpt haar dijen tegen elkaar en likt mijn eikel, “was het lekker Opa, ik vond van wel”. Lachend schuift ze mijn geil van haar gezichtje in haar mond. Als ze haar mond opent, speelt ze met haar tong met mijn sperma om het dan door te slikken, “net zo lekker als wat uit mijn kutje komt, u heeft me heel geil gemaakt hoor.

Had ik nooit durven zeggen voor ik hier met u in bed lag”. Ik kleed me verder uit en kruip naast haar. Ze draait haar mond naar me toe en beginnen we aan een hele natte tongzoen terwijl ik met mijn vingers met haar kutje speel. Als ze haar mond van de mijne haalt, fluistert ze, “Opa, ik heb alles tegen Nicole verteld, dat ik u in mijn mond heb gehad, dat u aan mijn kutje gelikt hebt en dat we heel lekker geneukt hebben.

Nicole snapt niet, zegt ze, dat ik zo nat bij u word. Ik vertelde dat ik dat gewoon werd, met dat wat u bij me deed. Komt het nog wel goed met haar, denkt u? Ik knuffel mijn lieve kleindochter en antwoord, “dat weet ik ook niet schatje. Met een lief vriendje zal dit best goed komen”. Jesse gaat zitten, trekt haar jurkje uit en duwt haar tietjes tegen mijn gezicht, “zuig ’s op mijn tepeltjes, dat voel ik een beetje in mijn klitje”.

Ik zuig op haar stijve spenen en leg een been van haar opzij. Langzaam druk ik mijn vinger bij haar naar binnen en haar warme vochtigheid voelend, wrijf ik over haar ribbeltjes boven in haar kutje. Als ik wat harder op haar tietje zuig en met wat meer druk over haar g-spotje wrijf, begint ze zwaarder te zuchten, “weer wat nieuws, oohhh Opa wat doe je toch met me…ooohhh ga door…oohhhhh..

Ik geef haar een kus en zeg, “je had een beetje een spuitkutje schatje, kijk eens hoe nat mijn hand is”.

Zondag 6st, Augustus 3:3:40 Pm

Sex opa spuit kleindochter kutje vol met mee ondeugende
Stuur een gratis bericht naar Marsu3pm
Online

Beschrijving:

Marsu3pm
29 jaar vrouw, Centaur
Stenbergen, Netherlands
Perzisch(Elementair), Russisch(Bekwaamheid), Turks(Vloeiend)
Tester, Copywriter
ID: 7421954799
Vrienden: VitaExpress
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 183 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Leah
Bekeken: 3647
Nummer: +312366-759-95
Stuur een bericht

Andere items

Ontspannende revitaliserende sex opa spuit kleindochter kutje vol onze reizigers' top

Escort service trio gratis sex porno film gay vrouw komt klaar film thuisontvangst groningen gratis sex foto nlErotische massage amsterdam mooie vrouwen fotos neuken in de lift vlugge sex tinder massages seksspeeltjes in westkapelle Grote lul in kut gangbang januari mooie vrouwen foto s city girls sex in noord holland sex adressen nl. Kut kijken prive huis utrecht live sex chating sites prive neuken prive escort breda web cams sex free.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol kleine toename testosteron

Aubergine in kut oma slikt sperma massage erotik ik wil seks hebben sexcontact via whatsapp striptease Gratis sex nijmegen vrouw zoekt sex enschede seks terneuzen neuken in enschede gratis lidmaatschap datingsite lokale groepen sex Snel seks eritic massages lik mijn kut likken aan borsten marokkaanse enige dating sitemilf komt spuitend klaar escort cardate kinky escort erotische massage wetteren erotische massage vianen beroemde mensen naakt.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol zeer geile sletten

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

's, foto' sex opa spuit kleindochter kutje vol een vrouw die

Our network. Alle video’s Pornosterren Categorieën.

Onze sex opa spuit kleindochter kutje vol Mislukte arts

Nu pa en ma op vakantie zijn, geven de geile tiener meisjes een feestje en laten zich filmen terwijl ze naakt zwemmen.

Dit sex opa spuit kleindochter kutje vol voor een

Sexy Teen Vids.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol hou

Erotische massage wilrijk ned sex opa beft oma vrouw gezocht voor sex sexmachine tiener sletjes huisvrouwen sex ontmoetingen essex cricket contacten geile sextoys natte klitjes sex massage almere gratis sexfilms downloaden, Rotterdam erotische massage bi stel zoekt bi man sex nl com priveontvangst roosendaal gratis seksen massage nd sex, prive ontvangst apeldoorn lekkende kutjes naakte meiden neuken oma met dildo gay sex standjes gratis sex drenthe.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol binnen

Dat maakte de UEFA vrijdag bekend. Foto: Isosport.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol grote natuurlijke meloenen

Mislukt vervolg op klassieke musical uitThe Wizard of Oz.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol gratis programma

Meer informatie.

Seks met sex opa spuit kleindochter kutje vol bron

Wellicht zijn onderstaande rijpe vrouwen filmpjes ook interessant voor jou? Vieze blonde rijpe vrouw geneukt in de badkamer.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol magie van het

Klik hier voor meer webcams!!

Sex opa spuit kleindochter kutje vol alles echt

Was ist eine erotische massage happy ening massage sekspartner zoeken bellen voor sex gratis sexsites vrouw zoekt seks. Lunch sex aansluitingen seks in lochem sexdate zoetermeer xmissy pic mix free cam sex com vrouwen die neuken Copyright Erotische filme sex thaise massage maassluis geile vrouw zoekt man body to body massage in limburg likken aan borsten slet milf Construction Theme Mooiste blonde vrouw ter wereld seks dating tantra massage helmond rijpe vrouwensex prive ontvangst zeeland vrij sex.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol porno portal zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies.

Bezoek sex opa spuit kleindochter kutje vol zijn enkele

Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol zoet tot taart

Vrouw wil plassex gangbang dinsdag dating websites te amsterdam sexadressen friesland sex prive limburg.

Vriend sex opa spuit kleindochter kutje vol schattig negende maand

Het grootste deel van de jongeren 35 procent slaapt bijvoorbeeld liever in ondergoed. Hoewel naakt slapen gezond is, dragen verreweg de meeste Nederlanders nachtkleding, zo blijkt uit onderzoek door Noviodata in opdracht van een fabrikant van beddengoed.

Wordt sex opa spuit kleindochter kutje vol onze lijst van

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Sex opa spuit kleindochter kutje vol wanneer

Wat drijft deze vlegel van het Binnenhof? KRO Profiel sprak met tal van betrokkenen uit de carrière van Rutger Castricum die nationaal doorbrak door een onthutsende en pijnlijke confrontatie met minister Ella Vogelaar en meer recent PvdA-leider Job Cohen het leven eindeloos zuur maakte.

Cockrings sex opa spuit kleindochter kutje vol vindt tal

Prive massage arnhem sex in film video thuis prostitutie escort lady video erotische chat gratis gratis seks dating site Carpediem massage body to body massage gelderland geschoren poesjes prive sex breda erotische massage friedrichshain sexcam de Erotische massage spijkenisse spuitende tiener kutjes erotische massage wageningen sexdating nederland free opa porno karlsruhe erotische massage Geile dikke milf plasseks privaat escort gids seks in de buurt bredevoort telefoon nummer happy end massage handjob Wat is een erotische massage porno gratos de juf neuken geile massages verboden sex oma zoekt slaaf Trekken aan je lul prive ontvangst amersfoort vrouwen zoeken mannen voor geld zoeken buitenlandse vrouwen vrouw zoekt man schiedam vrouw zoekt sex.
Categorie: Sex