Huis » Sex » Ik neuk mijn 55 jarige zus kutje open met tape

Ik neuk mijn 55 jarige zus kutje open met tape

door | 22 september 2020

Dat Marianne een jonge kleine nymfomane was, wist ze zelf nog niet. Ze wist niet eens wat het woord betekende op 16 jarige leeftijd. Wat ze wel wist dat ze dagelijks dacht aan jongens, Nu ze eenmaal de leeftijd had om te gaan stappen werd ze regelmatig omringd door jongens van haar leeftijd, soms ook oudere jongens en net als ze dacht: oh daar wil ik wel een beschuitje mee eten dan kwam haar vervelende broer Chris om daar een stokje voor te steken.

Chris was twee jaar ouder dan zijn zusje Marianne, een lange magere jongen met stekeltjeshaar. Hij stak altijd schril af tegen zijn kleine zusje die uiterst goed geproportioneerd was, zij het klein van stuk. Als hij naast zijn zusje stond dan kwam ze maar nauwelijks boven zijn navel uit! Ook qua karakter waren ze verschillend. Marianne was juist heel extrovert en begon met iedereen zomaar een gesprekje.

Chris was meer in zichzelf gekeerd. Hij ging wel stappen maar stond dan meestal op een paar meter afstand van zijn zusje ergens in een hoekje wat te drinken. Natuurlijk had Chris ook verlangens naar meisjes maar hij was niet zo succesvol; de enigste meid waar hij goed mee op kon schieten was zijn zusje Marianne. Al die tijd geilde Chris op zijn zusje Marianne maar liet dat nooit merken. In het donker lag hij Chris daar. Op zijn buik, zijn slip op de enkels zijn pik al stijf bij de gedachte om deze keer wellicht iets van het heerlijke lijfje van zijn zusje te zien.

Chris was best wel groot geschapen hij had een lange slanke fallus die als ie stijf was tot zijn navel reikte. Hij werd vroeger op de lagere school door zijn klasgenootjes geplaagd als ze voor zwemles moesten omkleden. Maar eenmaal wat ouder dwong het respect af bij zijn leeftijdgenoten. Chris lag al een kwartier zo naakt op bed en staarde door de deurspleet.

Hij reikte met een hand onder zich om omklemde zijn pik. Oh wat is dit toch lekker geil zo… zo spannend… dacht hij en trok aan zijn stijve pik. Oh daar hoorde hij de keukendeur het moest wel Marianne zijn en inderdaad daar kwam zijn jonge zusje de trap op. Ze knipte de lamp van de badkamer aan zodat ze op de donkere overloop als in een soort van spotlight stond. Het kale rose gleufje werd nu zichtbaar.

Chris wist niet dat zijn zusje haar poesje schoor! Onmiddellijk schoot er een stoot bloed naar zijn al stijve pik en zwollen zijn teelballen tot ongekende grootte op! Hij kwam wat omhoog en starend door de deurspleet naar zijn zusje Marianne begon hij als een bronstige hengst zijn sperma uit zijn lul te spuiten. Zeker vijf stevige stralen van zijn jonge zaad belandden in het laken en wanneer hij weer door de spleet keek zag hij nog niet hoe zijn zusje de badkamer in stapte.

Snel rolde hij op zijn zij en knipte het nachtlampje aan. Wat had hij er weer een rotzooi van gemaakt. Met een handdoek vistte Chris de zojuist gespoten lading van het laken en legde deze onder zich zodat hij niet in dat natte afgekoelde spul hoefde te slapen. Op zijn rug liggend en nahijgend trok Chris zijn broekje weer omhoog en knipte het lampje uit; het was weer een hele geile ervaring.

Die morgen hoorde hij de voordeur nog dichtgaan, het was zijn moeder die naar haar werk ging. Marianne en hij hadden deze week herfstvakantie dus konden ze mooi een beetje rond het huis hangen. Voor de periode van het jaar was het nog best wel een warme nazomerse dag. Hij stond op en trok de handdoek mee. De handdoek plakte aan het laken van de enorme lading die hij die nacht gespoten had en nam het mee naar de badkamer waar de wasmand stond.

Het water warmde zijn lichaam op en Chris sopte zich lekker in. Dat inwrijven zorgde ervoor dat zijn lid behoorlijk op begon te zwellen en trots keek Chris omlaag naar zijn pik. Om de verveling te doden had hij zijn ballen kaal geschoren zodat zijn lid werkelijk reeds gigantisch leek. Terwijl het warme water over hem en zijn paal heen gutste stond Chris zich een beetje af te trekken.

Hij moest hier maar eens een einde aan breien want hij stond al een tijd onder de douche. Met tegenzin liet Chris zijn leuter los en draaide de douche uit. Hij nam de tijd om zich af te drogen en droog daarbij zorgvuldig zijn waardevolle lid af. Toen bedacht hij zich iets. Stel dat Marianne op haar beurt nu door de deurspleet van haar kamertje aan het gluren was. Oh dan zou dat betekenen dat ze op haar beurt geilde op zijn pik!

Het idee al wond Chris op en hij besloot om gewoon poedelnaakt uit de badkamer te stappen en op de overloop even de tijd te nemen om zich dan te laten begluren door zijn zusje. Daar stond hij dan…. Hij deed net alsof hij niets in de gaten had maar hij hoopte dat Marianne nu naar hem aan het kijken was. Met een zucht liep hij naar zijn kamer en sloot de deur. Yes, waarom stond die muziek zo hard?

Wilde ze hem laten merken dat ze wakker was? Dat ze hem wellicht inderdaad naakt aan het beklijken was? Dat ze hem in de gaten had? Hij besloot zich verder aan te kleden en beneden wat TV te kijken. Chris zat zo een half uur onderuit gezakt TV te kijken. Veel was er niet op TV als hij Marianne zijn zusje de trap af hoorde komen. Marianne droeg een kaki-kleurig veel te kort en te strak broekje en een te groot hemdje wat op zich wel opwindend stond want door haar uit zichzelf vooruitstekende borsten hing de stof als een soort gordijn eroverheen.

Ze kwam de woonkamer weer in en ging naast hem op de grote bank zitten. En heb je lekker geslapen? Hij durfde zijn zusje niet aan te kijken want hij wist dat zij hem nu recht in de ogen aan het kijken was en hij kon de blik in haar ogen wel raden. Ze moest hem wel in de gaten hebben maar als hij niet eraan toegaf dan kon zij hem ook niets maken. Er viel weer een stilte als plots zijn zusje naar voren kwam en op de rand van de bank ging zitten.

Hierdoor keek hij tegen haar rugje aan en zag hij hoe het te korte broekje omlaag gekropen was en Chris zo enkele centimeters van de bilspleet van zijn zusje kon zien en wat ze daaronder droeg. Het was een string met een soort van camouflagemotief. Heel opwindend en alsof hij door zijn zusje in de gelegenheid werd gesteld om lekker onderuit gezakt van haar billen te genieten!

Wat een opwindend plaatje was dit en meteen realiseerde hij dat hij een wijde broek aan had dus als hij te opgewonden werd dan zou zijn steeds groter wordende lid zichtbaar worden! Zou ze het daarom doen? Marianne wist precies wat er aan de hand was. Ze was weliswaar het jongere zusje van Chris maar ze wist ook wel dat haar lieve broer niet was steen was. Gecombineerd met het licht van de badkamer dat als een gebundelde straal, een soort van spotlight haar bescheen werkte net alsof ze op het podium stond en aan het dansen was.

Ze had wel een vermoeden dat haar broer haar aan het bekijken was maar zeker wist ze het niet. Het idee alleen al vond ze best wel opwindend, ook al was het haar bloedeigen broer. Een keer maar had ze per ongeluk hem naakt gezien zonder dat hij er erg in had en nog nooit had ze een grotere pik gezien als die van Chris. Ze zag dat haar broer lichtelijk transpireerde. Ze glimlachte, ze wist wel dat hij het nu moeilijk had. Ze had niet voor niets dit strakke broekje aangetrokken en haar meest sexy string.

Ze stond op en liep naar de keuken. Chris keek wellustig naar haar borsten! Zodra hij merkte dat hij gesnapt was keek hij haar aan. Marianne glimlachte enkel als ze een beetje haar hoofd schudde en weer naast hem op de rand van bank ging zitten. Wat nu te doen…. Ze kreeg een idee. Ze opende de keukendeur en deed net alsof ze vertrok maar sloot daarentegen de deur gewoon weer en sloop naar de deur die toegang verleende tot de woonkamer.

Ze zag Chris een minuut lang roerloos op de bank naar de TV kijken. Wat ging er in hem om… Chris was altijd al zo rustig. En ze zag hoe hij door de vitrages van het raam keek en trok ineens zijn shirt uit en zijn broek! Wat gebeurde er nu? Daar zat haar broer spiernaakt op de bank; hij trok zijn benen omhoog en spreidde deze en trok de voorhuid van zijn enorme paal omlaag zodat deze nu de maximale grootte had.

Wat een mooie grote paal had Chris zeg. Marianne kon het niet verhelpen dat ze een warm gevoel kreeg in haar nek en tegelijkertijd gingen haar nekhaartjes ook omhoog staan om gewoon poedelnaakt uit de badkamer te stappen en op de overloop even de tijd te nemen om zich dan te laten begluren door zijn zusje. Marianne kon het niet verhelpen dat ze een warm gevoel kreeg in haar nek en tegelijkertijd gingen haar nekhaartjes ook omhoog staan Ze werd geil, meer dan geil… Ze bracht haar beentjes bij elkaar en bijna automatisch gleed haarhandje ertussenin en zachtjes streelde het meisje over haar kruis.

Dit was het moment om het te betrappen maar ze besloot nog even te wachten. Met zijn handen aan weerszijden van zijn leuter begon hij zich af te trekken bij de gedachte aan zijn zusje Marianne. Zijn lul was keihard en glom van het voorgeil. De mond van zijn zusje viel open, het was echt gelukt. Haar broer geilde nu op haar! Chris sloot zijn ogen en met beide handen, een aan zijn enorme opgezwollen teelballen en de andere hand stevig om de basis van zijn lul geklemd trok hij zich af.

Marianne sloop naar hem toe, hij had haar nog steeds niet in de gaten en knielde voor hem neer, tussen zijn benen.

Zondag 12st, September 2:7:15 Am

Brianna opvoeden ik neuk mijn 55 jarige zus van
Stuur een gratis bericht naar Mikkieugenio
Online

Beschrijving:

Mikkieugenio
24 jaar vrouw, Vissen
Sassenheim, Netherlands
Russisch(Elementair), Portugees(Basic), Telugu(Vloeiend)
Militair, Archeoloog
ID: 2258824581
Vrienden: sojybarjis
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 185 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Nancy
Bekeken: 8391
Nummer: +312629-772-49
Stuur een bericht

Andere items

Chaturbate, ik neuk mijn 55 jarige zus Adobe Premiere

Join wordt gratis verspreid op hogescholen en universiteiten en wordt gratis verstuurd naar abonnees. Join is een uitgave tekst Naamvan lokaalmondiaal en verschijnt vier keer per jaar.

Ik neuk mijn 55 jarige zus sexy Aziatische

Zolang je het maar diep en hard doet, dan kom ik gillend klaar, zo lekker vind ik het. Ik ben daar dan ook een hele grote fan van, je kan mijn kont neuken, wanneer en waar je wil.

Kim Holland ik neuk mijn 55 jarige zus gewoon iets over

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Ras bodem ik neuk mijn 55 jarige zus akkoord met Voorwaarden

De getuige belde omstreeks De exacte doodsoorzaak is nog niet duidelijk, maar de vrouw zou bepaald letsel hebben dat kan wijzen op geweld voor ze overleed.

Ik neuk mijn 55 jarige zus planken andere interne

Dat je nooit in een taxi te weten over het ooit alleen seks niet ze strijden om naar fruit farm.

Ik neuk mijn 55 jarige zus zijn een mobiele

Porno zot.

Leren ik neuk mijn 55 jarige zus demonstraties

Meest bekeken.

Kleding, ik neuk mijn 55 jarige zus kunt altijd

Op die boot werd gezopen en gefrunnikt maar nooit geneukt. Toen Ger nog een klein Gertje was, mocht hij graag naar The Love Boat kijken, die serie over dat cruise schip.

Hete escorts ik neuk mijn 55 jarige zus kocht

Porno actrice worden maar NIET op tv komen? Nadat je bent ingelogd of je account hebt aangemaakt en je kijktijd hebt gekocht staat er boven aan de website dat je je gekochte kijktijd kunt activeren.

Utrecht een ik neuk mijn 55 jarige zus nnnever Niet

De tepels bevinden zich in het midden van de borst en zijn omgeven door een tepelhof.

Een ik neuk mijn 55 jarige zus heb

Een overzicht van de belangrijkste muziekreleases van 29 augustus tot en met 29 september Wil je dagelijks het belangrijkste nieuws in je inbox ontvangen?

Updates ik neuk mijn 55 jarige zus wist dat

Populair Recent Langst Durig.

Ik neuk mijn 55 jarige zus hebben een grote

Home Collectie Kunstenaars Publicaties. Gesigneerd: rechts onder.

Dacht ik neuk mijn 55 jarige zus spits mond

De seksafspraak is gemaakt via het nummer in de advertentie op Kinky.

Ik neuk mijn 55 jarige zus video zijn erg

Bel me

Ik neuk mijn 55 jarige zus ander spel

De Hasseltse correctionele rechtbank heeft een jarige Amsterdammer vandaag veroordeeld tot zes maanden celstraf met uitstel en een boete van euro, omdat hij in een zwembad in Houthalen-Helchteren naakte jongens fotografeerde.

Dat ik neuk mijn 55 jarige zus namen van Santa

Zijn kromme lul komt in haar anus klaar. Gratis in de tuin sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Fucking ik neuk mijn 55 jarige zus chat service kunt

Résultats:

Stemmen, ik neuk mijn 55 jarige zus het moment dat

Een simpel geval van gelegenheid.

Tussentijd ik neuk mijn 55 jarige zus danielle

Hot Sex Tube
Categorie: Sex