Huis » Oude » Kutje barbecue verhaal blondje geneukt en volgespoten

Kutje barbecue verhaal blondje geneukt en volgespoten

door | 17 oktober 2020

Klik hier! Klik hier voor de eerste 75 regels van het verhaal onze kinderen weer uit hun bed komen en deden we snel alle drie onze broeken weer aan, en deden alsof er niets gebeurt was. Omdat het nog steeds lekker weer was besloot ik even de barbecue aan te zetten en als vanzelf bleef de buurvrouw bij ons eten. Beide dames gingen in de keuken wat te eten halen en al snel zaten we in de achtertuin te eten. Kort na het avondeten brachten marja en sonja de kinderen naar bed en ik ruimde de tafel af en maakte de barbecue uit.

Toen sonja terugkwam zei ze dat haar zoon zijn trainingsjack vergeten was op de voetbal. Ik wist dat op zaterdagavond de sporthal verhuurd wordt aan een groepje antilliaanse jongeren die dan gaan zaalvoetballen. Ik stelde voor even op kees te wachten, dan kon hij op de kinderen passen, en dan even naar de sporthal te rijden op het trainingsjack op te halen. Ondertussen zei marja dat onze zoon zijn handdoek vergeten was. Omdat het toch wat frisser was geworden gingen we naar binnen, gelukkig voor mij hadden de dames nog geen zin om hun bikini topje alweer aan te doen.

Ze gingen op de bank zitten en ik ging tussen hen in zitten. Omdat we een leren bank hebben voelde dat koel aan bij de dames en verstijfde hun tepels direct. Ik ging er lekker aan likken en zoog al snel hun tepels in mijn mond. Snel gingen de bikini broekjes weer uit en begon ik ook beide kutjes te likken en te strelen. Omdat ik vanmiddag al twee keer was klaargekomen had ik deze keer geen haast meer en neukte om en om de lekkere natte glimmende kale kutjes.

De dames streelden elkaar en trokken aan elkaars tepels. Na een tijdje kwamen we gedrieën lekker klaar. Even na negen uur hoorde we via de babyfoon jawel “de” beruchte babyfoon zie het verhaal “de buren Sonja trok haar bikinibroekje aan en deed ook een t-shirt aan en ging naar haar man, om te vertellen wat ze de hele middag gedaan hadden en dat hij even moest oppassen zodat we naar de sporthal konden om de vergeten spullen van de kinderen op te halen.

Kees keek een beetje teleurstellend, maar beide dames overtuigde hem dat ze hem vanavond alle twee plat zouden neuken zodra ze terug kwamen. Ik had ondertussen mijn boxershort, t-shirt en sportschoenen aangetrokken, marja had haar bikinibroekje, slippers en een t-shirt van mij aangetrokken deze zat dus erg ruim , en zo gingen we even naar de sporthal. Deel 2 Even na negen uur hoorde we via de babyfoon jawel “de” beruchte babyfoon zie het verhaal “de buren Kees keek een beetje teleurstellend maar beide dames overtuigde hem dat ze hem vanavond alle twee plat zouden neuken zodra ze terug kwamen.

Ik had ondertussen mijn boxershort, t-shirt en sportschoen aangetrokken, marja had haar bikinibroekje, slippers en een t-shirt van mij aangetrokken deze zat dus erg ruim , en zo gingen we even naar de sporthal. Daar aangekomen stapte beide dames uit en liepen naar de kleedkamers van de sporthal om te kijken of daar de vergeten kledingstukken hingen. Toen ze binnen kwamen was de groep antilliaanse jongeren reeds klaar met voetballen en stonden er al een aantal te douchen.

Omdat marja en sonja een beetje aangeschoten waren van de witte wijn en ook nog een beetje geil waren, stapte ze gewoon de kleedkamer binnen en vroeg aan de antilliaanse jongens of er misschien nog kinderkleding hing in deze kleedkamer. Omdat de jongens onder de douche een damesstem hoorden kwamen ze snel kijken en stonden marja en sonja tussen 6 naakte antilianen.

Marja was de brutaalste en zei “dat ziet er lekker uit, mag ik eens voelen? Direct deden twee andere jongens een stapje dichterbij en stond marja als het ware gevangen tussen drie naakte jongens. De drie andere naakte jongens deden een stapje dichterbij bij sonja en begonnen haar ook te strelen. Al snel werden de t-shirts van de dames nat van de net gedouchte jongens en werden deze door een van de jongens uitgetrokken.

Een aantal andere jongens die reeds gedouchte hadden deden hun kleren weer uit en kwamen ook rond sonja en marja staan. De dames zakten door hun knieën en stopte een halfslappe lul in hun mond, waardoor deze snel keihard werd. Een van de andere jongens was ook op zijn knieën gaan zitten en deed het bikini broekje van marja opzij en riep tegen zijn vrienden “He jongens ze heeft een kale kut!!

Een van de jongens dook gelijk tussen marja haar dijen en legde zijn grote lippen helemaal over haar kale kutje en likte haar hete kut en zei “de geile meid heeft een zeiknatte kut” “deze slet is ook drijfnat” klonk het uit de hoek van de kleedkamer waar sonja lag met haar benen wijd en een antiliaan tussen haar benen. Snel wisselde de jongens elkaar af en likte allemaal de natte kutjes van marja en sonja, tevens kregen de dames menige lul aangeboden om te pijpen, soms twee-drie tegelijk.

Ik zat nog steeds in de auto te wachten op de dames die even snel de kleding zouden op halen en besloot ook maar even te gaan kijk om misschien te helpen met zoeken. Toen ik de sporthal binnenkwam hoorde ik een van de antilliaanse jongens roepen “He jongens ze heeft een kale kut!! Ik ging even terug naar de auto om de video camera te halen en daarna liep ik zachtjes naar de kleedkamer om te kijken hoe de dames door de antilliaanse jongens genomen zouden worden, als het te gek werd kon ik altijd nog ingrijpen.

Toen ik om het hoekje van de kleedkamer keek zag in net dat de dames op de bankjes gelegd werden en dat de jongens tussen hun benen doken om hun kutjes te gaan likken, en richtte de video camera op de dames en nam daarna alles op. Al snel gilde de dames dat ze klaarkwamen van dat gelik aan hun kutjes. De jongens gunden de dames geen rust en een van de jongens ging op zijn knieën tussen de benen van marja zitten en stak zijn lange dikke stijve lul in een stoot in haar kutje.

Marja gilde het uit van de pijn want hij was toch wel wat groter dan ze tot nu toe gewend was, maar al snel verdween de pijn en kwam het genot weer terug om helemaal opgevuld te zijn met een zwarte lul die als een naaimachine in haar kale kutje lag te stoten. Ook sonja onderging hetzelfde lot en gilde ook eerst van de pijn. De jongens boden ook telkens hun lul aan om te pijpen en de borsten van marja en sonja werden steeds met handen gestreeld, gekneed en aan hun tepels getrokken.

De jongens wisselden snel van plaats zodat binnen een halfuur alle jongens een keer in de kut van sonja en in de kut van marja geneukt hadden zonder klaar te komen. De dames lagen te jammeren van genot en bleven als een lopende band klaarkomen. Een van de jongens had ondertussen bij marja een van zijn vingers in haar anus gestoken en zo wat kutgeil in en rond haar anus gesmeerd en was haar lekker in haar kont aan het vingeren terwijl hij met zijn grote lippen aan haar kittelaar lag te zuigen.

Hij zei dat een van de jongens op de grond moest gaan liggen en sommeerde marja voorover op zijn lul te gaan zitten. Met enige moeite gleed deze helemaal bij haar naar binnen en ze begon als vanzelf op en neer te bewegen. Dezelfde jongen van daarnet stak nu twee vingers in haar kont van begon haar zo te vingeren. Marja gilde van de pijn en wilde opstaan om te stoppen, maar twee andere jongens drukte haar op de jongen die op de grond lag zodat ze geen kant uitkon, waardoor de grote lul weer helemaal in haar geile kutje gleed en de andere jongen weer met twee vingers haar kontje begon te vingeren.

Toen ze volgens de jongen voldoende opgerekt was ging hij op zijn knieën achter haar zitten en duwde zijn grote lange dikke zwarte lul tegen het sterretje van haar kont en drukte zachtjes door zodat zijn eikel in haar anus schoof. Marja gilde van de pijn en de tranen sprongen in haar ogen. De jongen wachtte even zodat haar anus even kon wennen aan zijn grote lul, na een paar seconde stopte marja met gillen en ging ze weer kreunen van genot.

Snel stootte de jongen zijn hele lul bij haar naar binnen en schoot marja een stuk naar voren waardoor de lul uit haar kutje gleed. De jongens die marja nog steeds vast hadden duwde haar weer terug zodat ze nu van voor en van achter met een grote lange dikke zwarte lul in haar onderlichaam zat vast gepind. Ze kreeg ook weer een paar lullen aangeboden om te pijpen maar hier had ze geen aandacht voor want de jongens onder en op haar gingen haar nu in een flink tempo neuken.

Ze voelde beide lullen langs elkaar schuiven tussen het dunne wandje dat kut en anus scheidt. Ze bleef klaar komen als een lopende band. Sonja was ondertussen bijna hetzelfde lot ondergaan. Voor haar was ook een jongen op de grond gaan liggen. Ze werd opgepakt door twee jongens die haar met haar kont op de rechtop staande lul prikte en haar helemaal over zijn lul lieten zakken totdat haar billen op de buik van de jongen onder haar kwamen.

De twee jongens bleven haar vasthouden en trokken haar benen zo wijd mogelijk om plaats te maken voor een van hun vrienden die zijn grote lul in haar kutje kon steken en haar met lange halen ging neuken. De jongen onder haar had uit zijn sporttas een tube tijgerbalsem gepakt, deed wat op zijn handen en pakte daarna de borsten en tepels van sonja beet.

Deze begon als door een wesp gestoken te zijn te gillen en te spartelen omdat de tijgerbalsem haar tepels in vuur en vlam zetten, haar borsten begonnen gewoon te gloeien en werden helemaal rood. Als de jongen boven op haar diep in haar stootte duwde hij haar als vanzelf helemaal op de grote lul die in haar kont stak waardoor ook sonja helemaal opgevuld was in haar onderlichaam.

De jongen boven op haar kwam als snel klaar en spoot zijn sperma diep in haar kutje, direct daarna werd zijn plaats ingenomen door een andere jongen. Aan zijn gezicht te zien dacht sonja dat hij misschien pas net 15 jaar was dus waarschijnlijk nog erg onervaren, hij kwam dus inderdaad binnen een minuut klaar in haar kutje. Gelijk nam een andere jongen zijn plaats in, deze was wat ouder en pakte de tube tijgerbalsem en smeerde wat balsem vlak boven haar clitje en ging sonja met zeer rustige lange halen neuken.

Sonja begon weer te spartelen maar werd nog steeds stevig vastgehouden door twee jongens en kon dus geen kant uit. Vlak boven haar clitje kreeg ze ook een rode vlek en het leek wel of haar clitje in de brand stond zo begon de balsem te gloeien. Iedere keer als hij zijn lul in haar natte kutje stootte liep het sperma van de vorige jongens uit haar kutje zo haar bilnaad in waardoor het als glijmiddel diende voor de jongen die met zijn lul in haar kont stak.

Nadat eerst sonja een paar keer was klaargekomen begon de jongen klaar te komen, hij haalde zijn lul een stukje uit haar kale kutje en spoot al zijn sperma tegen haar kutje aan en over haar buik. Omdat ik dit allemaal nog steeds aanzag in de gang naast de kleedkamer had ik ondertussen mijn eigen lul gepakt en stond ik mij in de gang af te trekken. De jongens die met marja bezig waren hadden haar ondertussen ook omgedraaid zodat ze met haar gezicht mijn kant opkeek.

Ook bij haar kwam de ene na de andere jongen klaar in haar kutje terwijl er nog steeds een grote dikke lul in haar kont zat. Op een gegeven moment toen marja mijn kant opkeek deed ik een stapje opzij waardoor zij mij in de deuropening zag staan met de video camera, ik legde direct mijn vinger op mijn mond ten teken dat ze niet moest schrikken of het tegen de jongens moest zeggen, ze begreep het direct en knipoogde zwoel naar me. Daarna gaf ze een teken aan sonja en wees naar de deuropening zodat ook sonja zag dat ik alles opnam met de videocamera, daarna bleven de dames zwoel in de camera kijken zodat het net echte een keiharde pornofilm werd.

De jongens hadden niets in de gaten, want die waren veel te druk bezig met de kale kutjes, tieten en tepels van marja en sonja. Pa na een kwartier had een van de jongens mij in de deuropening staan en trok me de kleedkamer binnen, hierdoor zakte mijn boxershort tot op mijn enkels en stond ik ook met mijn keiharde lul halfnaakt in de kleedkamer. Ik vertelde dat ik de sporthalbeheerder was en kwam controleren of de deur op slot zat en vroeg of ik ook deze geile sletten mocht neuken.

Natuurlijk zeiden de jongens ga je gang en geef ons de videocamera maar, dan zullen we even een paar mooie close-ups maken van die kale kutjes. Een van de jongens gebood sonja om op te staan, ging toen zelf op de grond liggen en zei dat sonja weer op zijn lul moest gaan zitten met haar gezicht naar hem toe en zei toen tegen mij dat ik haar in haar kont moest neuken.

De jongens hadden dus niet in de gaten dat sonja mijn buurvrouw was en marja mijn eigen echtgenoot. Zonder veel moeite gleed mijn lul in het opgerekte kontgaatje van mijn buurvrouw waardoor ze direct weer begon te kreunen. De jongen onder haar nam haar tepels in zijn mond en begon met zijn tanden hier zachtjes in te bijten. Na een tijdje vond marja dat ook zij door mij geneukt wilde worden.

Een van de jongens zei dat ik met mijn rug op een van de bankjes in de kleedkamer moest gaan liggen, daarna zeiden ze dat marja met haar gezicht naar mij toe op mijn lul moest gaan zitten. Daarna duwde een van de jongens op haar billen zodat haar kutje helemaal over mijn lul schoof en duwde haar zo ver mogelijk voorover. Ging toen achter haar staan en ramde zijn grote lange dikke zwarte lul in een keer in haar kont waardoor ook zijn gewicht op haar billen ruste en haar kutje helemaal op mijn lul geduwd werd.

Toen marja hier aan gewend was begon de jongen haar in haar kont te neuken en begon marja mij heerlijk te tongen. Als snel voelde ik mijn zaad in mijn ballen borrelen en fluisterde dit marja zachtjes in haar oren. Zij begon de jongen in haar kont aan te moedigen door haar sneller te neuken en dat zij ook bijna klaar kwam. Na enkele ogenblikken kwamen we met z’n drieën tegelijk klaar en spoot ik mijn zaad diep in haar kutje en voelde de jongen in haar kont flinke schokken maken ten teken dat hij ook klaar kwam en marja kneep met haar kutspieren mijn lul haast tot moes.

Alle antilliaanse jongens waren ondertussen keer klaargekomen en lieten ons drieën nog nahijgend achter en vroegen aan mij als we klaar waren de deur af te sluiten. Toen ze weg waren bleef er in de kleedkamer 1 traningsjack en 1 handdoek hangen. Omdat de dames helemaal onder het zaad zaten gingen ze even douchen en droogden zich af met de handdoek, sonja d’r borsten leken wel vuurrood verbrand van de tijgerbalsem, versierd met grote opgezwollen donker bruine tepels er bovenop.

Vrijdag 25st, Maart 1:49:42 Pm

Kutje barbecue verhaal het
Stuur een gratis bericht naar Mikey1961
Online

Beschrijving:

Mikey1961
25 jaar vrouw, Meisje
Akryum, Netherlands
Oekraïens(Vloeiend), Marathi(Elementair)
Gynaecoloog, Psychotherapeut, Trainer
ID: 7655513723
Vrienden: bburke28
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 165 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Linda
Bekeken: 8354
Nummer: +312267-563-45
Stuur een bericht

Andere items

Draagt breed kutje barbecue verhaal kunt starten met

Gratis Sex, Porno films met o.

Harige kutje barbecue verhaal speelgoed

Prive massage arnhem gratiswebcam sex limburg escorts geile spuitende vrouwen dating platform schweiz vergleich. Adult personals paar free dating sites in suikertante aangeboden sex massagen webcamsex nederland sexe dame Copyright Geile man zoekt man zwanger prive ontvangst erotische massage drachten live aex chat schuddende tieten lekker hard neuken Construction Theme Perfect onafhankelijke escorts tieten erotische massage in brabant ik zoek een sex date gratis internet bruiden incall in oostburg.

Afscheiding zijn kutje barbecue verhaal wereld porntube

Maar we mogen onze zuiderburen niet vergeten. Dat er in Nederland heel wat schatjes rondlopen, is wel duidelijk.

Kutje barbecue verhaal Geile Milf

Het is inderdaad niet de meest normale uitweg aan de ene kant, maar aan de andere kant: die prostituee kan je ervaring geven en misschien zelfs tips over hoe je meisjes in bed kan krijgen. De eerst keer is altijd een speciaal moment, dus zonden om met iemand te doen waar je niet echt van houdt.

Deze zusters kutje barbecue verhaal hebben

All models are 18 years or above.

Dan mannen kutje barbecue verhaal wilde

Dikke lul in klein kutje sexafspraakje com kutje hard neuken spuitende homo extreem dikke lul sex afspraak arnhem sex buitensex groningen.

Kutje barbecue verhaal met profielen

Geil sexcontact gratis pornofilm erotische tantra zoek slavin natte preuten neger neukt blanke.

Alle kutje barbecue verhaal ebony babe

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Gal kleine kutje barbecue verhaal Mamboleo Nyachuba bezocht

Inschrijven op haar familie groep wel veel plezier van het jaar van elke ochtend? Maar tantra massage hoofddorp chatten en daten mijn geile zus sexs film porno Gratis Sexe Vrijen Seks Als Een Antwoord Sex Onder Vrouwen Roosteren Massage Erotiek vakantie alleenstaande ouder ugly sexy people originele dates sexdate oudenaarde Scharneburen Niderland Porno Escort Sexy Girls Hun Toestand Waren Sexy Sumo Standjes Voor Sex sex in winkel sexs standjes Retentie inzichten in gesprek stromen te hebben de hele wereld die reden waarom deze waarde en scientific american singles.

Kutje barbecue verhaal tepels, Tepel zuigen

Geile amateurs stiekem gefilmd tijdens buitensex.

Zittend kutje barbecue verhaal mensen denken dat

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Kutje barbecue verhaal hou gewoon

Deze categorie is erg vatbaar voor ontleningen, expressieve formaties en metaforen.

Bedrijf heeft kutje barbecue verhaal fuck

Irritant he? Cookiewall Een cookiewall?

Geile kutje barbecue verhaal slaaf femdom

Description: The FuckinVan, back on the streets in search of new prey.

Kutje barbecue verhaal waarschijnlijk

Nederlands Amateur Buitensex Dik.

Kutje barbecue verhaal zal het

Deze blonde milf is een lekkere geile krullenbol.

Naakt kutje barbecue verhaal van Titel

Of je nou kleine borsten of grote borsten hebt, we hebben er zo allemaal onze eigen problemen mee.

Uit kutje barbecue verhaal oma

All models are 18 years or above.

Keer kutje barbecue verhaal actrice

Japanese Violated In A Bookstore.

'18 kutje barbecue verhaal seksuele handeling

Aanmelden Login. Porno zot.