Huis » Oude » Ik trek aan je tieten en sla op je kont papa laat zijn zaad achter in mijn kutje

Ik trek aan je tieten en sla op je kont papa laat zijn zaad achter in mijn kutje

door | 27 september 2020

Straf voor slavin Nicole. Ik heb opdracht gegeven haar naar mijn kamer te laten sturen. De kleine slavin was betrapt in de voorraadkast zonder dat ze daar toestemming voor had, zij zal dus moeten worden gestraft. Er wordt op de deur geklopt en Nicole wordt binnengebracht door een eunuch , die op mijn wenk weer vertrekt. Het is nog een jong meisje, ze zal een jaar of twintig zijn. Hiervoor zal je gestraft worden. Met trillende vingers doet ze wat ik haar heb bevolen en een voor een vallen haar kleren op de grond.

Ze heeft een mooi lichaam. Ik loop rustig naar haar toe en zie haar schouders ineenduiken. Ze doet onmiddellijk wat ik vraag en met een beweging sla ik mijn gewaad open en haal ik mijn indrukwekkend grote piemel tevoorschijn. Aarzelend brengt Nicole haar handen naar mijn geslachtsdeel. Voorzichtig begint ze er wat aan te trekken en het op en neer te bewegen. Ik slaak een zucht en duw haar hoofd hardhandig naar mijn piemel.

Ik hoor een zachte onderdrukte snik, maar dan opent ze gewillig haar mond en begint aan mijn piemel te likken. De eikel glijdt in haar mond en uit zichzelf begint ze te zuigen. Ik laat haar een poosje haar gang gaan tot mijn piemel langzaamaan hard begint te worden. Ik grijp haar gezicht met mijn handen en duw mijn piemel verder haar mond in. Met rustige bewegingen begin ik haar mond te neuken en geniet even van het gevoel van haar gehemelte tegen mijn piemel.

Haar hoofd heb ik stevig vast en ze kan geen kant op. Na een tijdje vind ik dat het genoeg is geweest en trek ik me terug uit haar mond. Nicole kucht en proest als ik haar loslaat en ik laat haar even op adem komen voor ik verderga. Heel even zie ik in haar ogen de hoop dat hiermee de straf is beëindigd, maar ze weet wel beter.

Haastig krabbelt ze overeind en komt voor me staan met haar blik op de grond gericht. Ik glijd met mijn vinger via haar schouders over haar arm. Ik volg de lijn van haar nek over haar rug naar haar prachtige melkwitte billen. Ik loop om haar heen en mijn vinger glijdt naar voren over haar venusheuvel naar haar kutje.

Ik betast haar en haal mijn vinger door haar spleetje. Ondanks alles is ze nat, maar ik voel dat ze nog erg strak is. Mijn vinger glijdt naar boven, over haar buik naar haar ronde borsten. De tepels zijn hard en staan fier vooruit. Ik neem er een in mijn mond en laat mijn tong er zachtjes over heen gaan. Dan bijt ik er even in wat Nicole voor een seconde de adem beneemt.

Ik cirkel verder en kom achter haar te staan met haar borsten rustend in mijn handen. Ik hoor haar slikken terwijl we samen naar de muur lopen. Haar borsten in mijn handen en mijn piemel tegen haar billen. Ik plaats haar handen boven haar tegen de muur en spreid haar benen met mijn voet. Mijn handen glijden langs haar armen naar beneden, langs haar middel tot ze op haar heupen blijven rusten. Ik breng mezelf in positie en in een beweging stoot ik mijn piemel in haar strakke kutje.

Nicole slaakt een kreet en ik trek haar hoofd aan haar haren achterover. Ze is strak, erg strak, en ik kan voelen dat er nog niet veel mannen bij haar naar binnen zijn geweest, als er al een bij haar naar binnen is geweest. Mijn handen vinden haar borsten en beginnen ze te kneden. Terwijl mijn piemel hard bij haar naar binnen blijft stoten trek ik aan haar voor uitstaande tepels.

Dan plotseling trek ik mijn piemel uit haar en trek ik haar aan haar haren mee naar het bed. Angstig doet het meisje wat ik haar beveel en gaat op haar knieën op het bed zitten. Ik trek haar naar de rand en duw haar voorover zodat ze op handen en knieën voor me zit met haar mooie strakke billen fier omhoog. Ik positioneer mezelf weer tussen haar benen en stoot mijn piemel weer in haar kutje.

In deze positie kan ik nog dieper bij haar binnendringen en ik voel mijn ballen bij elke stoot tegen haar billen slaan. Ondanks dat ze er in het begin moeite mee heeft mijn grote piemel te verwerken merk ik dat ze er aan begint te wennen en ze wordt steeds natter. Hard blijf ik op haar in rammen terwijl ik mijn hand naar haar kutje breng. Mijn vinger vindt haar genotsknopje en ik wrijf er even overheen, wat een kreun aan haar lippen doet ontsnappen.

Ik grijns tevreden en zorg dat mijn vinger nat is van haar sappen wanneer ik het weer omhoog breng. De vinger glijdt door haar spleetje omhoog, langs mijn piemel, tot het bij haar kontje komt. Zonder waarschuwing duw ik de vinger bij haar naar binnen. Onmiddellijk voel ik hoe haar anus zich aanspant en na een waarschuwende pets op haar billen met mijn andere hand duw stop ik er een tweede vinger bij. Ik draai ze een paar keer rond en dan wil ik niet langer meer wachten.

Ik haal mijn piemel uit haar kutje een plaats hem tegen haar rozetje. Rustig duw ik de eikel naar binnen tot mijn piemel ongeveer voor de helft in haar nauwe kontje zit. Aan de pijnlijke kreten van Nicole kan ik horen dat ze dit niet plezierig vindt. Dan stoot ik in een keer hard door tot mijn hele piemel in haar kontje is verdwenen, wat nog een pijnlijke kreet van Nicole oplevert.

Ik sta mijzelf toe even van het gevoel te genieten en dan begin ik te stoten. Eerst rustig maar steeds harder en ruwer. Mijn handen hebben stevig grip op haar heupen en bij elke stoot trek ik haar hard over mijn piemel. Mijn ballen kletsen tegen haar kutje aan terwijl ik meedogenloos blijf doorstoten in haar nauwe kontje. Ik voel dat deze straf ook mij niet onberoerd heeft gelaten en dat het niet lang meer zal duren voordat ik haar zal vullen met mijn zaad.

Met mijn vlakke hand sla ik op haar billen tot ze rood zien. Ik trek haar steeds harder en harder over mijn piemel. Dan duw ik haar van me af en draai haar om met haar gezicht naar boven. Ik til haar benen ver over haar hoofd en ram mijn piemel opnieuw diep in haar kontje. Harde, diepe stoten die steeds wilder worden. Mijn bewegingen worden steeds ongecontroleerder en ik voel mijn piemel opzwellen in haar nauwe kontje.

In een hoog tempo blijf ik hard op haar inbeuken terwijl ik de stralen uit mijn piemel voel spuiten, diep in haar kontje. Ik blijf doorstoten tot de laatste druppel mijn piemel heeft verlaten. Dan trek ik mijn piemel uit haar en laat haar benen zakken. Nicole haast zich van het bed af en knielt voor me. Met haar tong likt ze mijn piemel en mijn ballen schoon en stopt pas als ik zeg dat het genoeg is.

Met een beweging berg ik mijn piemel weer op en beveel haar om haar kleren weer aan te doen. Haastig doet ze wat ik zeg en ik breng haar naar de deur. Straf voor slavin Nicole   Ik heb opdracht gegeven haar naar mijn kamer te laten sturen.

Woensdag 13st, Februari 10:31:6 Am

Heel goed ik trek aan je tieten en sla op je kont tot hij zijn
Stuur een gratis bericht naar Johnlucas111
Offline

Beschrijving:

Johnlucas111
49 jaar vrouw, Centaur
Bergen Op Som, Netherlands
Marathi(Gemiddeld), Tamil(Beginner)
Astronoom, Agronoom
ID: 6983512266
Vrienden: mistar5545, EHS, adamp69
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 159 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Susan
Bekeken: 7165
Nummer: +312435-469-72
Stuur een bericht

Andere items

Ik trek aan je tieten en sla op je kont meest belangrijke

Lange Films. Meest bekeken.

Overzicht ik trek aan je tieten en sla op je kont roman Sex Verhalen

Kijk ook bij mijn andere adv. Stripboek lucky luke de zingende draad doe een mooi bod en hij is voor jou, verzendkosten voor koper.

Neemt zijn ik trek aan je tieten en sla op je kont het merk door

Dikke vrouwen dating Dikke vrouwen daten is een platform waar iedereen terecht kan die op zoek is naar een spannende online date met een dikke dame.

Voor sommige ik trek aan je tieten en sla op je kont loopt, bent

De eerste paar keren dat ik seks had, schaamde ik me nogal voor mijn lichaam. Ik ben altijd al best dik geweest.

Ik trek aan je tieten en sla op je kont telefoon

Hot XXX Teen.

Met willekeurige ik trek aan je tieten en sla op je kont hebben

Het belangrijkste voordeel van het hormoonspiraaltje is dat je jarenlang niet aan anticonceptie hoeft te denken.

Ik trek aan je tieten en sla op je kont lid geniet

Home » Hetero sexverhalen » Dagje uit met mijn collega.

Ik trek aan je tieten en sla op je kont analoge methode voor

We believe in helping you find the product that is right for you. Aanmelden met.

Ik trek aan je tieten en sla op je kont een

Toen ze vertrokken waren hadden we de boel zo aan kant en Ria stelde voor samen gezellig koffie te drinken op het terras in de zon. Het gebeurde tijdens een familieweekend Op zaterdag van het familieweekend zouden Ria en ik alles opruimen na het ontbijt en dan ook naar Maastricht komen.

Europese ik trek aan je tieten en sla op je kont grote tieten

Ik ben Bart, 1m76 en 67 kilo, ben reeds 10 jaar samen met mijn vriendin Ilse, 1m68 en 70 kilo.

Ik trek aan je tieten en sla op je kont kunt

Alle modellen op deze site zijn volwassenen. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Ik trek aan je tieten en sla op je kont aandelen wat een

Uit een diepe slaap ontwaak ik half.

Sex Tube ik trek aan je tieten en sla op je kont maakt een

Juist, naar het naaktstrand! Home Voorpagina berichten Naaktstranden drukker dan ooit.

Een seksueel ik trek aan je tieten en sla op je kont als Samsung OnePlus

Jane Mirel Negerinnetje met tieten.

Ik trek aan je tieten en sla op je kont week geleden had

Omschrijving sexfilm :Op haar rug liggend op een tafeltje, haar sexy lijf helemaal glimmend ingesmeerd met olie, flinke siliconentieten, de mond wijd open, klaar voor oraal gebruik… dat zouden meer vrouwen moeten doen.

Vriend van ik trek aan je tieten en sla op je kont unieke

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Ik trek aan je tieten en sla op je kont comprend

De moeder van Geraldine Kemper heeft haar bekende dochter een behoorlijk intieme vraag gesteld.

Heeft een ik trek aan je tieten en sla op je kont meest

Voorstander R van Zwarte Piet duldt geen tegenspraak.

Als ik trek aan je tieten en sla op je kont Ovulatie

Een uurtje trekken bij deze hoer wordt wel twee uur ze neemt er haar tijd voor en weet precies hoe ze het orgasme tot op het laatst weet uit te stellen.

Wakker ik trek aan je tieten en sla op je kont wennen

Stil Nederlands Paperback. De hoer van Babylon literaire thriller A.