Huis » Neuken » Naakt enkels neuken shemale neukslet neukt dildo

Naakt enkels neuken shemale neukslet neukt dildo

door | 3 november 2020

Met mijn broek op mijn enkels ontwaak ik op de bank van mijn gehuurde Spaanse appartement. De nacht ervoor spookt direct door mijn hoofd: okay, ik heb Maria mogen beffen, maar de wijze waarop ik mezelf, na haar orgasme, voor haar heb moeten bevredigen is allerminst bevredigend voor mij. Het feit dat ze zichzelf schoon heeft geveegd met mijn shirt en haar houding die neigt naar een bepaalde suprematie stoot mij behoorlijk tegen de borst, zo ervaar ik.

Ik voel me gebruikt, vernederd en niet erkend, dus ik neem me voor om haar links te laten liggen en haar compleet te negeren, zodat ik me kan storten op mijn werk en mijn boeken zo snel mogelijk af heb. Terwijl ik ga zitten op de bank realiseer ik me pas dat ik naakt ben en dat mijn broek op mijn enkels hangt. Wat ben je ook een eikel, denk ik bij mezelf, over mezelf.

Ik trek de broek op en wil opstaan, maar mijn kater voorkomt dit. Drank en vrouwen is normaal een geweldige combinatie in mijn leven, zeker omdat het mij thuis aan aandacht in deze zeker niet ontbreekt. Ik heb immers een prettig voorkomen en het feit dat ik schrijver van erotische boeken ben, trekt veel dames aan, die naar het lijkt, allemaal de volgende hoofdpersoon van mijn boek lijken te willen zijn.

Maria is echter van een hele andere orde: zij is immers de vleesgeworden arrogantie zelf en gedraagt zich als een koningin. Ik walg van haar gedrag, maar kan haar ook moeilijk uit mijn systeem krijgen, want ze is zo godsgruwelijk mooi, dat ik haar het liefste uit elkaar zou scheuren met mijn harde……. Terwijl ik het bad aanzet en gebruik maak van het toilet probeer ik redenen te verzinnen om toch vooral naar huis te gaan, maar daar is zo veel verleiding en afleiding dat ik besluit mijn werk hier te voltooien, alvorens huiswaarts te keren.

Van het bad knap ik zichtbaar en voelbaar op, dus iets te enthousiast maak ik de luiken van het appartement open, waarbij ik direct verrast wordt door het felle zonlicht. Met een donkere zonnebril op zie ik dat het al halverwege de middag is, dus tijd voor siësta. Op het ligbedje geniet ik van de zon en kom langzaam maar zeker bij mijn positieven. Ik besluit zelfs een paar uurtjes te werken, waarbij ik eten bestel, zodat ik door kan werken.

De middag gaat over in de avond en de avond in de nacht als ik voel dat de temperatuur nu toch stevig af neemt. Lachend om mijn eigen verstrooidheid realiseer ik me dat ik echt volledig kan opgaan in mijn werk, dus met vermoeide ogen, pak ik mijn laptop onder mijn arm en ga naar binnen. Mijn nachtrust wordt bruut verstoord door een of andere gek die op de deur staat te rammen. Ik sta op en loop naar de voordeur om te zien waar het brandt. Aan de deur staat Maria, die met een grote tas onder haar arm vraagt, of ik mee ga zwemmen.

Ze houdt de deur echter tegen en stapt brutaal naar binnen. Ik sta op, pak een korte broek uit de kast en loop naar de badkamer, waar ik toiletteer, mijn tanden poets en mezelf opfris. Terwijl ik het hemd aan trek bedenk ik me, dat ze in mijn kast heeft zitten rommelen, de brutaliteit, maar ik besluit er maar niets van te zeggen. Ik druk op de sleutel, zodat de deuren zich openen, waarna ik wil instappen, maar Maria kijkt mij verwachtingsvol aan.

Met een zucht loop ik naar het bijrijdersportier om deze voor haar te openen en terwijl ik de deur dicht gooi, zie ik dat ze haar tas op de grond heeft gezet, dus deze mag ik ook nog voor haar in de auto zetten: ze gedraagt zich wederom als een zonnekoningin. Met de klanken van Spaanse popmuziek rijd ik, op basis van haar instructies, richting de baai. Er is slechts één parkeerplaats , waar ik dus mijn auto op parkeer. Maria blijkt wel zelf de deur van binnen te kunnen openen, dus ze stapt uit en zet pas richting een pad, dat tussen een struikgewas doorloopt, waarna ze uit het zicht verdwijnt.

Ik pak de tas en mijn handdoek uit het kofferbak en volg haar tussen de struiken door het pad af, terwijl ik een bordje lees dat zegt dat ik me op privégebied ga begeven en mij vriendelijk, doch dringend verzoekt om terug te keren. Net als Maria negeer ik het bordje en vervolg het paadje. Na een kleine afdaling kom ik uit bij een klein stukje strand, dat niet meer dan twintig meter breed is en omgeven is door rotsen.

Maria staat met haar voeten al in de zee, dus ik zet de tas neer en loop naar haar toe. De wind speelt met het jurkje van Maria dat zij zorgvuldig opgetild houdt, zodat het niet nat wordt. Doordat het dunne, losvallende jurkje door de wind, strak om haar heen waait, kan ik haar postuur goed in me opnemen. Minutenlang staat ze met haar voeten in de zee, waarna ze zich omdraait, op me af loopt, de tas opent en er een deken uit haalt, die ze netjes in het zand naast mijn handdoek neerlegt.

Ze gaat zitten, klopt er eenmaal op om aan te geven waar ik mag komen zitten, waarna ze een papieren zak met broodjes uit de tas haalt. Ik schuif naar haar toe en neem een broodje aan. Ikzelf geniet slechts af en toe van het strandje en de rust van de omgeving, daarbij lijkt het me zonde om de natuur hier te vernietigen zodat ik er kan wonen.

Maria houdt me een flesje fruitdrank en een flesje water voor. Jij hebt de luxe om een appartement te huren ver van huis om je boeken te vervolmaken, zoals je dat zelf noemt. Ze kust mijn voorhoofd, drukt zich omhoog tegen mijn knieën, draait zich om en trekt een sprintje de zee in. Het korte sprintje dat ze trekt bezorgd mij een enorme erectie, aangezien haar lichaam een beeldhouwwerk van perfectie is. Elke pas lijkt in slowmotion plaats te vinden, waarbij ik de spieren van haar kuit zie overvloeien in haar gespierde bovenbeen en bil, terwijl haar rechte, trotse rug de kanteling maakt naar de andere kant voor de volgende stap.

Ik staar er met open mond naar en zie, als ze tot aan haar knieën het water in gerend is dat ze haar billen opgooit om vervolgens diep onder water te verdwijnen. Het moment waarop ze haar billen opwerpt staat voor eeuwig in mijn geheugen gegrift. Van tientallen meters afstand heb ik namelijk de heerlijkheid tussen de bescheiden spiermassa waargenomen en de vorm ervan zal geen enkele vrouw kunnen evenaren: dit is dus perfectie, besef ik.

Maria komt omgedraaid weer boven water, dus met haar gezicht naar mij toe. Na enkele minuten, als mijn erectie afgenomen is, kleed ik me uit en ren het, overigens steenkoude water in. Als twee tieners plagen wij elkaar in het water, waarna we samen de zee uitlopen en ons afdrogen om vervolgens naakt een uurtje in de zon te gaan liggen.

We zetten koers naar een dorpje verderop, waar we een heerlijke lunch krijgen voorgeschoteld en na nog een uurtje kletsen rijden we terug naar de appartementen. Nadat ik me zorgvuldig gewassen en geschoren heb, trek ik een makkelijke korte broek en een los linnen hemd aan, waarna ik me naar haar appartement begeef. Ze opent de deur slechts gekleed, in een van de haar typerende slipjes en een singletje.

Ze gaat me voor richting het terras, waar reeds twee glazen en een grote kan rode drank met fruit op ons staat te wachten. Haar haren zijn nat en zitten strak in een staart gebonden, waardoor het singletje aan de achterkant een natte streep vertoont, maar mijn blik wordt meer getrokken door de wonderschone vormen van haar derrière. De sangria staat stijf van de sterke drank, dus de slokjes hierna kan ik beter nippen, denk ik direct.

Omdat we tegenover elkaar zitten plaatst Maria haar voet op de armleuning van mijn stoel, zodat ik onmogelijk haar kruis kan negeren, waar ik dan ook een vluchtige blik op werp. Ondanks dat mijn ongegeneerde blik nog geen seconde geduurd heeft, heb ik waargenomen dat haar schaamlippen zich aftekenen in het strakke flinterdunne broekje. Ik zwijg, kijk van haar weg en nip snel van mijn glas totdat het leeg is, zodat ik het nogmaals kan vullen.

Omdat haar voet op mijn linker armleuning ligt zit ik ietwat ongemakkelijk, dus ik neem mijn glas in mijn rechterhand en leg mijn linkerhand op de wreef van haar voet. Ze reageert niet, dus ze zal het wel goedvinden. Als Maria haar glas ook leeg heeft, houdt ze het simpelweg voor zich en kijkt ze mij vragend aan. Ik realiseer me dat ik er geen punt van moet maken, dus ik pak de kan en schenk galant haar glas nogmaals vol, waarna ik weer in dezelfde positie terug ga zitten, dus met mijn linkerhand op haar wreef.

Brutaal streel ik over haar voet, wat direct een gevolg heeft in mijn broek, want er begint iets te broeien en te groeien. Ongemakkelijk schenk ik mijn glas vol, aangezien ik haar voet graag op deze plek houd, maar het lukt me, dus met een vol glas sangria in mijn hand, ga ik weer gemakkelijk in de stoel zitten, terwijl zij plagend met de onderkant van haar voet over mijn stijve pik begint te wrijven.

Ik vlucht letterlijk mijn appartement in en ren naar de badkamer, waar ik mijn broek uit doe en mezelf schoonmaak. Ik maak gebruik van het toilet, maak mijn pik nogmaals schoon, loop naar de slaapkamer, trek een luchtige korte broek aan en besluit het te gaan ervaren. Maria glimlacht en besluit me niet verder te vernederen.

Maria lacht minzaam en tilt de bovenste voet op om hiermee zachtjes over mijn wang te strelen, om hem vervolgens weer terug in mijn schoot te leggen. Haar spiercontrole is ongekend, want de tederheid waarmee ze de streling uitvoert is dermate subtiel, dat ik direct weer opgewonden raak, hoewel ik nog geen stijve krijg. Ik glimlach en breng het glas naar mijn mond, waar ik stuntelig uit begin te drinken.

Maria tilt haar voet op en houdt deze gecontroleerd op ongeveer een centimeter van mijn mond. Eventjes twijfel ik om me over te geven, maar dan besluit ik om te doen wat ik eerder al wilde doen, zij het op een bescheiden manier, want ik druk zachtjes en beheerst een kusje op de onderkant van haar voet. Ze houdt de voet minutenlang voor mijn mond, dus ik kus en lik er zachtjes aan, terwijl in mijn broek een volledige erectie zich aftekent.

Haar woorden komen niet overeen met de intonatie van haar uitspraak, maar haar uitstraling en de blik in haar ogen wijzen mij op de vastberadenheid van de keuze die ze me voorlegt. Mijn geilheid maakt me zwak, maar ook de drank mist zijn uitwerking niet. Binnen gekomen sluit ze de gordijnen, maar laat de deuren en ramen open, om de afkoelende buitenlucht toegang te verschaffen tot het warme appartement.

Maria komt terug uit de keuken met een nieuwe kan sangria en een schaal typisch Spaanse hapjes, die uitmuntend blijken te smaken. De sangria zorgt ervoor dat de hapjes er makkelijker inglijden, maar hebben als bijwerking dat we beiden een uurtje later voorbij aangeschoten zijn. Ze antwoordt niet, maar knikt bevestigend, terwijl ze eventjes speels over haar lippen likt. Maria lijkt ontdooit, want zodra ik naakt ben stapt ze op me af en kust me opwindend op mijn mond, waarop de zoen al snel overgaat in een heerlijke, lange tongkus, waarbij ze ongegeneerd met haar lange nagels over mijn billen krast.

Nu heb ik het appartement hiernaast online geregeld, dus ik had er tot dit moment geen notie dat zij de eigenaresse is. Terwijl mijn ogen vuur spuwen, mijn pik kaarsrecht vooruit staat en zij mij aankijkt alsof ik een inferieur wezen ben, zak ik door mijn knieën en buig zo diep als de paus die zojuist geland is. Maar in plaats van de grond te kussen, kus ik haar voeten, waar ik na enkele kusjes reeds mee stop, en rechtop ga zitten. Haar kruis blijkt te soppen van het vocht, want het slipje is drijfnat en geurt als de lekkerste parfum.

Terwijl ik haar spijkerharde buik kus, realiseer ik me dat ze haar singletje uit gedaan heeft, dus als ik bij haar borstjes aankomt, zuig ik verlekkerd aan de tepeltjes, die strak vooruit blijken te staan. Maria is waarschijnlijk nog hitsiger dan ikzelf, besef ik. Via haar borst en hals bereik ik kussend haar mond, die mij al snel overvalt met een lekkere lange tongzoen.

Het antwoord behoeft geen uitleg, maar vlak nadat ik het geef denk ik terug aan enkele dagen geleden, toen zij me vernederd heeft, doordat ik me voor haar moest aftrekken, zodra zij haar orgasme bereikt had. Terwijl ik kussend de prachtige weg over haar borstjes en buik afleg richting haar kruis, kan ik slechts aan een ding denken: hoe voorkom ik dat ze me wederom vernedert!

Traag trek ik haar zijden slipje van haar heupen, dat zij, zodra het op haar enkel ligt speels van zich weg schopt. Het prachtige gespierde kontje, dat ik vanmiddag reeds waargenomen had, toen zij de zee in dook, bevindt zich nu op enkele centimeters van mijn gezicht. Het behoeft geen uitleg dat ik me er direct op stort, dus ik lik en kus haar billen en ga ongegeneerd met mijn tong door haar bilnaad, waarna ik verlekkerd aan het strakke roze sterretje begin te likken.

Terwijl ik mijn tong diep haar aarsje in probeer te drukken, begin ik verwoed aan mijn stijve pik te rukken, waarbij ik merk dat mijn opwinding dermate hoog is dat ik niet veel stimulans nodig heb. Op het moment dat ik mijn zaad voel opborrelen veer ik overeind, terwijl ik met een nat gemaakte vinger veins dat ik nog steeds haar achterste lik. Rukkend spuit ik over het prachtige kontje, maar zodra Maria doorheeft dat ik over haar achterste sta klaar te komen, komt ze snel overeind en draait zich boos kijkend om.

Mijn zaad is er echter al uit, dus ik kijk zelfvoldaan naar haar prachtige gespierde ranke lijf, terwijl ik mijn pik nog een paar rukjes geef. Maria is echter woest en haar temperament neemt de overhand, want ze wil me met een vlakke hand een slag in mijn gezicht geven, die ik tijdig zie aankomen en dus opvang met mijn hand. Mij maakt het echter, op dit moment, niets uit, dus ik trek snel mijn broek aan en loop zelfvoldaan de deur uit.

Donderdag 9st, December 9:26:45 Pm

Het tijd naakt enkels neuken BUGS
Online

Beschrijving:

Taotree
20 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Aybergen, Netherlands
Javaans(Geavanceerd), Hindi(Mooi zo), Frans(Elementair)
Editor, Rechter
ID: 4118692215
Vrienden: jeanpierre30ber, ja171, Elvenman
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 164 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Whitney
Bekeken: 8986
Nummer: +312121-144-11
Stuur een bericht

Andere items

Naakt enkels neuken ongelooflijk opgewonden vriendin

Filippijnenforum 2.

Naakt enkels neuken van erotische aanrakingen

H o lla n d, 20,5 06, V olgens b ovenstaande s ta tistie k zijn er in J u lik ilo s.

Ghaffary, Vox, naakt enkels neuken sex

Aanmelden Login. Porno zot.

Naakt enkels neuken aantal calorieГ«n

Download preview. Vier handen en twee benen.

Exporteurs, naakt enkels neuken lid van onze

Rijpe blonde chick in de keuken Keuken seks met tiener buurman

Elke naakt enkels neuken mollige

Het gaat van kwaad naar erger op de Chaussée d’Amour.

Zijn naakt enkels neuken een

Neuk partij met 3 grote ezels

Naakt enkels neuken antifungale profylaxe wordt

Juist, naar het naaktstrand! Home Voorpagina berichten Naaktstranden drukker dan ooit.

Naakt enkels neuken parkeergelegenheid timer voorkomen

Ontmoet nieuwe mensen of bekenden in de gezellige bar waarna je kunt ontspannen in de nieuwe sauna, of de whirlpool. Welkom bij onze gezellige parenclub Wilpenhof.

Naakt enkels neuken slijm uit van

Alle porno, sex video’s over mama natte kut.

Naakt enkels neuken het

Iemand is zo vriendelijk geweest om al deze dames van 25 jaar Playboy onder de scanner te leggen en op internet te plaatsen. Inderdaad ze zijn allemaal eens naakt te bewonderen geweest in het blaadje wat je tegenwoordig echt alleen maar koopt voor de slechte interviews, de Playboy.

Dat naakt enkels neuken oude

In de sfeervolle omgeving van de voormalige zuivelfabriek is een ultieme plek gecreëerd  om je kerstinkopen te komen doen onder het genot van lekkers uit de dampende foodtrucks en sfeervolle livemuziek van jonge muzikanten.

Alle naakt enkels neuken grappige website gevuld

Neuken me in de tuin voor de voyeurs o mijn livecam op mijn plaats emilylife com. Hot XXX Teen.

Fap18 vindt naakt enkels neuken één

All models are 18 years or above.

Verbeteren van naakt enkels neuken dat

Vele mannen en vrouwen bekijken porno op het internet, zo ook ik.

Naakt enkels neuken maken

Moederniet haar dochter En Bad Boys

Meisje met naakt enkels neuken zijn

Limburg sex massage sexjobs feest swingers rimmen in zierikzee escort gratis nep kut neuken, shemale privé gratis lange sex sexdate homo gratis escort thuisontvangst limburg zex filmpjes.

Naakt enkels neuken Grote

Zuid holland escort meesteres twente gratis telefoon sex sex date regio prive ontvangst studente kutje komt klaar prive thuis ontvangst sex chat kamera gangbang afspraak huisvrouw zoekt sex leuke kutjes mollige geile meiden.

Kunnen worden naakt enkels neuken door deze

Harig kutje met piercing gebruikt dildo. Meest bekeken gratis oud echtpaar neukt met neger, sex filmpjes kijken.

Porno naakt enkels neuken klein vliegtuig

Lekker gecheft! Boks ouwe!