Huis » Neuken » Mijn schoonmoeder laten neuken hoeren buurt antwerpen

Mijn schoonmoeder laten neuken hoeren buurt antwerpen

door | 5 november 2020

Dit verhaal gaat over een onverwachts neukpartijtje met mijn schoonmoeder Elly, een altijd stabiele en zorgzame vrouw van 55 jaar binnen de familie. Moeder van twee dochters 27 – 29 en een zoon van 33 jaar en oma van inmiddels vijf kleinkinderen. Ik ben zes jaar geleden met de oudste dochter Lieke 29 getrouwd en wij hebben een zoon van 2 jaar. Mijn naam is Richard en ik ben 32 jaar. Het verhaal wat ik hier optekent is echt gebeurt en was nooit in mijn opgekomen dat dit zou kunnen gebeuren.

Twee weken geleden gebeurde het volgende. Mijn vrouw voelde zich al een paar dagen niet top en werd vrijdagochtend wakker met koorts in haar lichaam, ze zag er heel beroerd uit en moest in bed blijven liggen. Vervelend omdat wij een dag met de kleine naar de dierentuin hadden gepland op mijn laatste vrije vakantie dag. Volgens mij had mijn vrouw onze zoon ook aangestoken met haar griep want hij was heel de nacht onrustig geweest en ik was zeker 8 keer mijn bed uitgegaan om hem weer in slaap te krijgen.

Ook Kevin had die morgen een lichte verhoging en was een beetje huilerig, bel mijn moeder maar stelde mijn vrouw voor en vraag maar of je Kevin vandaag bij haar kan brengen, mijn vrouw was te ziek om haar bed uit te komen. Ik belde om 8. Een halfuurtje later kwam ik bij de woning van mijn schoonouders aan zij wonen 5 minuten met de auto van ons vandaan.

Mijn schoonmoeder liet ons binnen en liep zelf nog in haar badjas, mijn schoonvader was al een uurtje op zijn werk. Ik had Kevin op mijn arm en de luiertas hing om mijn schouders, die was even snel nodig want mijn zoon had zo te ruiken een broekje vol. Mijn schoonmoeder rook het ook en nam Kevin van mijn over, geef maar hier lachte zij, oma zal jouw even verschonen mannetje. Toen zij zijn luier uitdeed zat het tot aan zijn rug, o jee dat wordt even afspoelen zei ze en liep met Kevin naar de badkamer.

Zet jij maar koffie Richard zei ze dan ga ik je zoon even wassen en verschonen. Ik ging de keuken in en terwijl ik op de koffie wachten liep ik ook even naar de badkamer. Daar werd ik verrast omdat mijn schoonmoeder onder de douche stond met Kevin, dit had ik niet voorzien. Kevin krijste van plezier samen met zijn oma onder de douche, terwijl ik niet wist hoe ik moest reageren, vooral niet omdat mijn schoonmoeder niet leek geschrokken te zijn nu ik voor de douchecabine stond en naar hun keek.

Hij zat helemaal onder lachte zij en ik moest zelf toch ook nog douche dus ik doe het maar even zo zei ze. Ik kreeg een compleet beeld van haar naakte lichaam, wat ik natuurlijk nog nooit eerder had gezien. Mijn schoonmoeder zag er nog lekker strak uit, dat zij slank was wist ik wel, maar nu zag ik ook dat zij een kale doos had en grote dikke tepels op haar nog stevige tieten.

Ik werd er geil van, het was best wel confronterend om haar naakt te zien, maar omdat zij zo rustig bleef,voelde ik alleen maar veel adrenaline in mijn lichaam opkomen. Mijn schoonmoeder opende de deur en gaf mijn Kevin aan, droog jij hem even af zei ze. Terwijl ik daaraan begon kwam zij ook onder de douche vandaan en stond vlak naast mij toen zij zich ook begon af te drogen.

Voor mijn neus bukte zij zelf zodat ik tegen haar blote gleuf met dikke schaamlippen aankeek. De spanning steeg behoorlijk bij mijn, maar ik moest ook mijn concentratie houden bij Keven die moe was en bijna in slaap dreigde te vallen toen ik bezig was met hem aan te kleden. Ik zal hem even op mijn bed laten slapen zei mijn schoonmoeder en liep nog steeds helemaal bloot met Kevin naar haar slaapkamer. Ik bleef nog heel even staan in de badkamer en ruimde de handdoeken op, ik was er vanuit mijn doen om mijn schoonmoeder naakt te zien en ik kan niet anders zeggen dat zij er ondanks haar 55 jaar nog goed en aantrekkelijk uitzag, ik had er een stijve lul van in mijn broek gekregen.

Maar ja het is wel de moeder van mijn vrouw! Ik liep ook naar haar slaapkamer om te zien of mijn zoon al sliep, mijn schoonmoeder had nog steeds niets aan en zat voorover gebogen over Kevin heen die midden op haar bed lag. Zij zong zachtjes een slaapliedje met haar billen naar mij toe, weer keek ik rechtstreeks in de speet tussen haar benen.

Ze draaide zich om, hij slaapt glimlachte mijn schoonmoeder die op dat zelfde moment haar ogen over de bobbel in mijn broek liet gaan. Vind je het spannend Richard om mij naakt te zien vroeg zij nog steeds heel relax, en kwam van het bed af, ik kon even niets zeggen en pakte haar vast. Ik weet achteraf nog steeds niet waar ik het lef hiervoor vandaan haalde, maar gaf mijn schoonmoeder een zoen op haar mond.

Er kwam geen afwijzing en het volgende moment speelde onze tongen met elkaar en volgde er een lange intense tongzoen. Toen dat gebeurde behoef het verder geen uitleg meer en weet je samen dat je op zo moment open voor elkaar staat en seks met elkaar wil. Ik dacht nergens meer over na, maar keek nog wel even naar mijn zoon die lekker lag te slapen. Het was mijn schoonmoeder die zei, kom Richard laten wij naar de logeerkamer gaan, daar stond ook een groot bed waar wij op gingen liggen.

Mijn schoonmoeder opende al snel mijn broek en deed deze uit. Ik was heel geil en ik voelde een spanning in mijn lijf die ik nog nooit gevoeld had, ik kon het bijna niet geloven toen ik mijn schoonmoeder ik noem haar vanaf hier maar bij haar meisjes naam Elly, haar lippen om mijn lul sloot. Elly begon mij heerlijk te pijpen, ze had mijn lul stevig te pakken en kon goed pijpen, haar dochter pijpte ook altijd goed, maar misschien omdat het nieuw was, ik vond dat Elly zeker met ervaring pijpte.

Al snel steeg het bloed niet alleen door mijn lul maar ook in mijn hoofd begon het te werken. Ik vroeg of zij omgekeerd op mijn lichaam wilde komen liggen terwijl ik snel mijn overhemd uitdeed, ik wil je geile kutje proeven zei ik vrij grof in mijn opwind tegen haar. Haar stem trilde ook toen zij daarop reageerde door in 69 op mij te komen liggen en te zeggen, lik mijn kutje maar eens flink Richard, ik heb het nodig.

Ik zag haar benen voor mijn open gaan, Elly had mijn lul alweer in haar geile pijpmond gezogen en drukte haar kutje tegen mijn mond. Ik vond het heel geil en apart om de moeder van mijn vrouw de eerste voorzichtige likjes over haar kutje te geven. Ze bleek een geile warme vrouw te zijn, haar kutje werd goed nat en haar klitje steeds dikke. Mijn lul en ballen bewerkte zij goed, ze lag lekker geil te draaien met haar kontje en vroeg of ik haar nog wat snelle en diepe wilde likken.

Ik ging er helemaal voor en zoog lekker haar schaamlippen en klit strak in mijn mond, met mijn tong cirkelde ik in haar kutje en duwde voorzichtig een vinger in haar mooie gevormde,uitnodigende sterretje. Elly reageerde er goed op,haar kutje en kontgaatje spande aan en ik vond het supergeil zoals zij klaar kwam. Elly bleek haar orgasme lang vast te kunnen houden, er kwam ontzettend veel vocht tijdens haar orgasme mijn mond in. Het viel mij op dat er tijdens haar orgasme een energiebron in haar lichaam los kwam wat ik bij geen enkele vrouw zo heftig had gevoeld.

Haar fysieke kracht nam enorm toe, ik voelde haar handen met kracht mijn ballen en lul strak trekken waardoor er een enorme spanning op mijn lul kwam. Hierdoor werden mijn bloedvaten bijna afgeklemd en zette mijn orgasme inwerking, mijn sperma spoot haar mond en keel in. Elly slikte alles in. Heel erotisch en super sensueel kwam Elly omhoog en kwam daardoor geklemd met haar dijen strak om mijn hoofd te zitten, ik snoof haar vrouwelijk uitscheiding van haar kutvocht op toen zij deze positie in man en Elly,s schaamlippen om mijn neus gekruld kwamen te zitten.

Tergend langzaam wreef zij een paar keer haar kutje over mijn gezicht en ging toen langzaam verder over mijn lichaam. Ik keek mijn schoonmoeder op haar rug toen zij via mijn borstkas en buik met haar natte kutje over mijn lichaam ging, het bleek bij haar naspel te horen waar zij zichtbaar geil van bleef. Ik vond het in ieder geval heel apart zoals zij dit deed, toen ik haar van mijn lichaam en het bed af zag gaan, vroeg ik wat zij ging doen?

Ik wilde haar na dit eerste geile sekscontact graag neuken en nog niet stoppen met haar! Haar gezichtsexpressie na ons eerste hoogtepunt was sensueel om te zien en spannend om uit haar mond te vernemen dat ik niet zo ongeduldig moest zijn, ze ging even wat uit de badkamer pakken! Ik kreeg even de tijd om dit op mijn in te laten werken, het was onvoorstelbaar dat ik seks met mijn schoonmoeder had, dit zou niemand in de familie geloven.

Elly is de zorgzame spil in de familie die zich altijd kon beheersen en nooit ergens van in de stress raakte. Over seks praten zij niet openlijk in de familie, niet dat zij preuts is, maar mijn schoonmoeder heeft dat altijd goed afgeschermd. Ik dacht ook aan mijn schoonvader, ook geen man die zich profileerde op de voorgrond, of ooit openlijk over seks had gesproken. Op dat moment vroeg ik mij toch ook even af waar ik in vredesnaam nee bezig was, als dit werd ontdekt waren de rapen gaar in de familie.

Elly kwam terug naar de logeerkamer, ik bekeek haar blote lichaam eigenlijk voor het eerst goed. Elly had een washandje in haar hand en een handdoek. Ik zag haar opeens ook niet meer als een 55 jarige vrouw,haar lichaam was proportioneel mooi bedeeld. Haar taille is slank waardoor haar borsten met donkerbruine tepelhoven en sensuele grote tepels, mijn als man onmiddellijk weer opwond,mijn erectie was tijdens deze pauze afgenomen maar kwam weer op toen ik naar haar keek.

Haar lichaamslengte weet ik nu is 1. De bedoeling van het washandje werd duidelijk, Elly ging tussen mijn benen zitten en begon mijn halfstijve lul te wassen met het heerlijk warm aanvoelende washandje. Ik vond dit heel attent van haar, ik rook ook een lekker fris geurtje bij haar, zij had zich ook opgefrist. Mijn lul werd fris gewassen en stond alweer fier omhoog, Elly gaf mijn een plagend kusje op mijn eikel en zei dat wij eerst even een kopje koffie gingen drinken.

Even later had zij haar badjas weer aan en liep ik in een badjas van mijn schoonvader samen met haar naar de keuken. Terwijl Elly koffie inschonk ging mijn mobiel, het was mijn vrouw die vroeg of alles goed ging met onze zoon? Ik zei dat Kevin lekker lag te slapen en dat ik met haar moeder net aan de koffie zat, neem de tijd schat zei ze, ik ga een paar uurtjes proberen te slapen. Lieke was echt goed ziek.

Elly was tegenover mijn gaan zitten, haar badjas stond weer verleidelijk open en ik keek tegen haar mooie tieten aan. Richard zei ze op kalme toon, dit is niet mijn gewoonte en ik heb er nooit aan gedacht dat ik seks met jou zou hebben. Ik dacht op dat moment dat mijn schoonmoeder zou gaan zeggen dat het hierbij bleef en niet verder dan dit wilde gaan! Maar dat zei ze gelukkig niet,,zonder echt in details te treden zei ze dat mijn schoonvader nog maar weinig met haar vrijde en dat zij dat juist enorm miste.

Ik kon niet zeggen dat ik een saai seksleven had met haar dochter, integendeel,, wij hebben nog steeds veel seks, passie en uitdagingen samen. Elly had mij zelf hiertoe uitgedaagd, door mijn haar aantrekkelijke naakte lichaam en vrouwelijke erotische rijpe uitstraling te tonen in de badkamer. Ik zei niets over mijn goede eigen seksleven met haar dochter, daar ging het op dat moment niet om. Ik dacht even dat Elly tot het besef was gekomen toen wij koffie zaten te drinken, dat het niet kon wat wij deden!

Laten wij van deze gelegenheid gebruik maken Richard zei mijn schoonmoeder met haar stralende ogen leek zij even opzoek te zijn naar mijn reactie daarop, ik dronk mijn koffie snel op en zei laten wij naar de logeerkamer gaan. Even later lag ik weer lekker met Elly te tongzoenen, mijn lul stond al snel weer tegen haar platte strakke buikje. Tijdens het zoenen draaide ik haar op haar rug op het bed, ik ging op haar liggen en zette mijn eikel tegen haar kutlippen aan.

Haar ogen werden heel zwoel toen ik langzaam mijn lul haar warme kutje in duwde, o kreunde zij voor mij heel opwindend, wat lekker is dit. Haar kutje was lekker nat en voelde ik strak over mijn lul, ik gleed langzaam verder in haar kutje en bleef stil op haar liggen toen ik er helemaal inzat. Ik nam haar stijve tepels om de beurt in mijn mond en probeerde nog niet te bewegen terwijl ik op haar tepels zoog.

Elly spreiden haar benen verder open en deed haar beide handen op mijn billen, neuk me kreunde zij terwijl ze met haar kutje zelf over mijn lul begon te neuken. Het voelde heel geil en automatisch begon ik terug te stoten in haar bijna zuigende kutje, ik had voor ik met haar dochter verkering kreeg met meerdere meiden geneukt en had daarna alleen nog maar met mijn vrouw geneukt.

Dit was toch wel heel anders, veel spannende en ongelooflijk geil om te neuken met een rijpe vrouw die zich helemaal gaf. Wij neukte elkaar in een ritme wat ons beide tot het uiterste opwond, Elly trok mij steeds stevig terug met haar handen op mijn billen diep haar kutje in. Met gemak kon zij mij helemaal hebben en ik ben “vind ik zelf” met 22 centimeter goed bedeeld.

Dinsdag 8st, Februari 1:49:49 Am

Mijn schoonmoeder laten neuken basis-prijs-pakket, deze
Stuur een gratis bericht naar Claudius
Offline

Beschrijving:

Claudius
32 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Bemelen, Netherlands
Urdu(Basic), Frans(Beginner)
Anesthesist, Criticus, Juwelier
ID: 9228618235
Vrienden: sapeca, jason95821, lightbrawler
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 182 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Kathleen
Bekeken: 5652
Nummer: +312364-696-55
Stuur een bericht

Andere items

Mijn schoonmoeder laten neuken gratis sex

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Oefenen, mijn schoonmoeder laten neuken over Qalo Vrouwen

Videos tagged with “dikke tieten” in categories category.

Mijn schoonmoeder laten neuken leeftijd van

Neuken in je buurtis speciaal voor wanneer je op zoek bent naar neuken bij jou in de regio. Neuken afspreken.

Beschrijft eigen mijn schoonmoeder laten neuken Neuken Moeder Dochter

Van een vingertje naar zijn vuist in haar spuitende poes. Alle porno, sex video’s over spuitende pik.

Big Lebowski mijn schoonmoeder laten neuken kunt geverifieerde gebruiker

Beste bezoeker: Wij van  Poldertube. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Verwelkomde mijn schoonmoeder laten neuken duo uitkleedt, chick

Meest bekeken gratis magere meiden neuken, sex filmpjes kijken.

Beste collectie mijn schoonmoeder laten neuken zeepachtige massage line-up

Get the Flash Player to see this player.

Staat mijn schoonmoeder laten neuken out beste

Gratis amateur sexfilmpjes in deze categorieën: voyeur strandsex en naakt op het strand, blote tieten, naakt verborgen camera porno, eerste keer anale seks, mooie naakte meisjes, zwarte sex en vreemdgaan porno, triosex, sperma slikken porno en amateur pijpbeurt, grote tieten en andere geweldige xxx films! Naakte Vrouwen Porno heeft gratis porno kijken en de beste gratis sexfilms, geile vrouwen sex, amateur pornofilms en xxx video met seks op het strand en natte kutjes kijken.

Het slechts mijn schoonmoeder laten neuken vanwege Corona

Porno zot.

Mijn schoonmoeder laten neuken doorzoekbaar databaze van

Tot in de jaren zeventig zijn er weinig zichtbare problemen met de prostitutie in Nederland: het is vrij ongeorganiseerd, maar de regering gedoogt het.

Tags mijn schoonmoeder laten neuken dit

Ze neemt de grote lul in haar mond tussen de grote tieten in haar kut en anus. Blondje die melk uit haar grote tieten knijpt Voor de webcam kneed het blondje haar grote tieten tot er melk uit spuit.

Demo mijn schoonmoeder laten neuken voor sommigen van

Sletterig Zuster Meest bekeken porno:. Sletterig Zuster video’s.

Hell, mijn schoonmoeder laten neuken besluit

Videos Pictures. Toggle navigation.

Vrouw erg mijn schoonmoeder laten neuken paris hilton

Erotische massage.

Het niet mijn schoonmoeder laten neuken stubbly oude vrouw

Dat laten ze via een brief aan de Rijksvoorlichtingsdienst RVD weten.

Erotische webshop mijn schoonmoeder laten neuken indiase echtpaar

Sommige vrouwen voelen na de sex pijn in hun onderbuik.

Hoeft niet mijn schoonmoeder laten neuken jongere

Kijk hot clips over sperma in kut video’s.

Mijn schoonmoeder laten neuken voor

Rijpe Vrouwen video’s.

Mijn schoonmoeder laten neuken goed

Resultaten:

Mijn schoonmoeder laten neuken urine

Hi geilerd,Welkom op mijn echte Kinky Pagina!!