Huis » Lekker » Zus ingesmeerd geneukt aftrekken ejaculeren over tieten

Zus ingesmeerd geneukt aftrekken ejaculeren over tieten

door | 16 oktober 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Robert en Lisa 2. Om half één zag ik op het mededelingenbord op school staan dat mijn lesuren van die middag zouden uitvallen wegens vergaderingen. Als je deel één van deze serie gelezen hebt, weet je dat mijn zusje Lisa me die ochtend had voorgesteld om ’s middags wat leuks te gaan doen, en ik had geen idee wat.

Maar ze verwachtte me pas om een uur of vier thuis, en nu zou ik veel eerder zijn. Met het mooie weer van de afgelopen dagen kwam dat me goed uit, dan kon ik eerst nog lekker in de tuin gaan zitten zonnen. Lui slenterde ik door de straten van de stad naar huis, en ik smste Lisa dat ik eerder thuis zou zijn. Om kwart over één liep ik de achtertuin in, en haalde uit de schuur een ligstoel. Even liep ik naar binnen om mijn tas naar mijn kamer te brengen en mijn zwembroek aan te doen, en met een glas cola liep ik weer naar buiten.

Het was heerlijk zonnig weer, en onze achtertuin is lekker zonnig maar heeft door bomen tussen ons huis en onze buren toch geen inkijk. Ik ging dus lekker in mijn zonnebroek in de zon liggen, en genoot van de warmte op mijn huid. Ik ben slank en vrij gespierd, omdat ik ’s winters de tijd die ik niet zonnend door kan brengen in de sportschool zit.

Met de warmte van de afgelopen dagen had ik al een lekker kleurtje op mijn huid, ik vond het daarom niet echt nodig om zonnebrand te smeren. Ik moet in slaap gevallen zijn, want ineens schrok ik wakker toen er een plens koud water over mijn lijf werd gegooid. Toen ik het water uit mijn ogen had gewreven, zag ik mijn zusje staan met een grijns op haar hoofd, gekleed in een bikinislip en een t-shirt.

Lisa begon te lachen. Langzaam maakte ik een omtrekkende beweging, zodat ik tussen de achterdeur en mijn zusje kwam. Bij de achterdeur hangt opgerold onze tuinslang, en in een beweging pakte ik de slang en draaide de kraan open. In een reflex draaide mijn zusje zich om, ze gilde van pret toen mijn waterstraal haar billen raakte. Ik mikte wat hoger, en nog geen tien tellen later was ook haar t-shirt doorweekt.

Ik zag de natte stof aan haar lijf plakken, en volgens mij zag ik ook haar tepels verstijven door het koude water. Ik draaide de kraan weer dicht, pakte de emmer weer op en liep langzaam naar haar toe. Doorweekt keek ze me lachend aan, sloeg haar armen om mijn middel en kwam tegen me aan staan. Het is toch heerlijk verkoelend als je zo heet bent als vandaag?

Ik kon de verleiding niet weerstaan, en volgde een druppel water die van de knoop omlaag liep tot vlak onder haar navel. Lisa gaf een duwtje tegen mijn buik, zodat er wat afstand tussen ons kwam, en keek me met een uitdagende blik aan. En dat ik dus vanmiddag topless wilde gaan zonnen, omdat jij pas om vier uur thuis zou zijn.

En dat ik dat ondanks jouw aanwezigheid gewoon toch ga doen, want je bent mijn grote broer. We hebben tenslotte vroeger ook samen gedoucht, toch? Ik merkte dat er in mijn zwembroek wat begon te groeien, en hoopte maar dat ze dat niet doorhad. Na een paar tellen stilte al was het voor mijn gevoel minutenlang stil wist ik toch woorden te vinden. Lisa lachte, liep naar de schuur en haalde er nog een ligstoel uit. Ze zette de ligstoel klaar, liep even naar binnen en pakte een tube zonnebrandolie uit de keukenkast.

Toen ze weer naar buiten kwam, gooide ze mij de tube toe, en maakte de knoop in haar shirt weer los. Omdat ze de tube recht op mijn hoofd had gemikt, moest ik daar even naar kijken om hem te vangen. Toen ik weer naar Lisa keek, had ze het shirt over haar hoofd uitgetrokken, en slechts gekleed in een bikinislip stond ze voor me.

Als door magneten werden mijn ogen naar haar borsten getrokken. Ik denk dat ze een cupje B had, iets kleiner dan mijn ex-vriendin. Ze stonden heerlijk vooruit, en onder mijn bewonderende blik zag ik haar tepels duidelijk harder worden. Ik vroeg haar om op haar buik op de ligstoel te gaan liggen, en ging wijdbeens over haar heen staan. Ik liet een klodder zonnebrandolie in mijn hand lopen, zette de fles weg en verspreidde de olie over mijn handen.

Ik wreef ze langs elkaar om de olie wat op te warmen, en zette mijn handen op de schouders van mijn zus. Langzaam masseerde ik haar schouders in met de olie, wat me op een goedkeurend kreuntje van mijn zusje kwam te staan. Nadat haar schouders goed in de olie zaten, daalden mijn handen langzaam langs haar ruggengraat naar beneden, en smeerden haar rug verder in. Bij haar bikinibroekje aangekomen nam ik een nieuwe klodder olie, en begon ik haar zij in te smeren.

Met mijn handen aan weerszijden van haar lichaam schoof ik steeds wat verder omhoog, en toen ik haar zij ook goed had ingesmeerd en ter hoogte van haar borsten was aangekomen, legde ze haar handen boven haar hoofd. Mijn geoliede vingers wreven zacht over de zijkant van haar borsten, en de goedkeurende kreuntjes van mijn zusje werden steeds wat luider.

Toen ik dus de zijkant van haar borsten goed had ingesmeerd, hield ik op en ging ik weer op mijn ligstoel zitten. Lisa keek op, en zei met een ondeugende blik: “Volgens mij ben je nog een stuk onderaan mijn rug vergeten hoor, ik wil echt niet verbranden vlak boven mijn broek. Het zou zonde zijn om daar vlekken op te krijgen. Ik schuif mijn broekje wel wat omlaag, dat vind je niet erg toch? Met een gespeelde zucht stond ik weer op. Maar dan mag jij mij straks insmeren.

Mijn vingers gleden soepel over de bovenkant van haar billen, ik kon het niet laten om er masserend overheen te gaan. Ik nam er ook iets meer tijd voor dan echt nodig was, het was zo’n mooi uitzicht! Nadat ik haar onderrug en billen had ingesmeerd, en weer verse olie had gepakt, begon ik haar benen in te smeren. Eerst haar voeten, zacht masseerde ik haar tenen, de onderkant van haar voet en – terwijl ze al zacht lag te kreunen – haar kuiten.

Toen ik aan haar dijen toe was, vroeg ik of ze haar benen wat kon spreiden, dan kon ik de binnenkant van haar dijen goed insmeren. Zacht masserend nam ik eerst de buitenkant van haar bovenbenen onder handen, en toen ik bij haar billen aan kwam, verzamelde ik al mijn lef en schoof de delen van haar bikinibroekje die haar billen bedekten als een string tussen haar billen. Even masseerde ik ook het deel van haar billen dat nu zichtbaar was, in met olie, toen richtte ik me weer op haar dijen.

Mijn vingers, glad van de olie, gleden zacht van haar knieën omhoog, plagerig strelend steeds iets hoger over haar dijen. Steeds dichter kwamen mijn vingers bij haar verborgen heerlijkheid, en steeds harder werd de erectie in mijn broek. Steeds luider werd ook het genietende gekreun van Lisa, en ze begon wat onrustig te bewegen.

Haar kreuntjes klonken teleurgesteld als ik mijn vingers liet afdalen richting haar knieën, en enigszins opgewonden als mijn vingers weer hoger kwamen. Zachtjes wreef ik uiteindelijk met mijn vingers langs haar vochtige bikinibroekje, al wist ik niet zeker of dat nog nat was van het watergevecht, of dat het inmiddels anders nat was geworden. Naar mijn mening had ik haar achterkant nu volledig ingesmeerd, ik kon dus niet doorgaan zonder zelf initiatief te nemen.

Ik stond op en ging op mijn buik op mijn ligstoel liggen. Er is geen centimeter huid aan je achterkant die ik niet heb ingesmeerd. Ben benieuwd of ik jou ook zo kan laten genieten! Ik gaf een kreet van schrik, dat spul was koud! Lachend zette ze haar handen in de olie, en ging wijdbeens op mijn billen zitten.

Ze verspreidde de olie vlot over mijn rug, en leek er niet al te veel tijd aan te willen verspillen. Toen mijn rug was ingesmeerd, stond ze op, en begon ze mijn voetzolen in te smeren. Ze was daar ook snel mee klaar, en mijn kuiten volgden vlot. Mijn dijen werden grotendeels bedekt door mijn zwembroek, dus ik verwachtte dat ze nu op zou houden. Ze greep echter de bovenkant van mijn zwembroek vast, en zei dat ik wat omhoog moest komen als ik verder ingesmeerd wilde worden.

Verrast tilde ik mijn kruis omhoog van de stoel, en voor ik het wist, had ze mijn zwembroek van mijn billen getrokken. Ze tilde met haar ene hand mijn benen wat omhoog, en trok met de andere hand mijn zwembroek helemaal uit. Ik was blij dat ik op mijn buik lag, anders had ze meteen vrij zicht op mijn groeiende pik gehad. Ik liet me snel weer zakken op de ligstoel, mijn pik inmiddels hard onder mijn buik.

Mijn zusje ging wijdbeens over me heen staan, nam nieuwe olie in haar handen en begon mijn dijen zacht masserend in te smeren. Ze kroop met haar handen steeds iets verder omhoog, met haar vingers aan de buitenkant en haar duimen aan de binnenkant van mijn dijen. Toen ze zo hoog kwam dat mijn dijen tegen elkaar kwam hield ze even op. Dat liet ik me geen twee keer zeggen, als ze mij net zo wilde insmeren als ik bij haar had gedaan, mocht ze van mij.

En ze had me vast niet voor niets mijn zwembroek uitgetrokken, toch? Ik spreidde mijn benen, zover als ik durfde zonder te gretig te lijken. Lisa zette haar handen weer op mijn dijen, en raakte als ze naar de binnenkant gleed een erg gevoelige plek, die mij steeds een kreuntje ontlokte. Toen ze bijna bij mijn billen was aanbeland, haalde ze jammer genoeg haar handen van mijn dijen.

Zal ik ook je billen insmeren, dan kun je straks naakt zonnen als je wilt. Soepel gleden haar vingers over mijn billen, in een cirkelende beweging bewoog ze steeds meer van mijn heupen naar binnen. Toen ze het grootste deel van mijn billen had ingesmeerd, gleden haar vingers langs mijn bilspleet tussen mijn dijen, en kietelden haar vingertoppen zachtjes mijn zak.

Van daar streelde ze met haar wijsvinger door mijn bilspleet, en toen ze langs mijn anus kwam kon ik een luidere kreun niet tegenhouden. Ze pakte mijn hand, smeerde hem in met zonnebrandolie en stond op. Ze schoof haar ligstoel tegen de mijne aan, ging daarop liggen en schoof haar broekje van haar billen. Haar hand zocht mijn billen weer op, ze masseerde nu met een hand, en had de andere boven haar hoofd gelegd.

Ik legde mijn hand ook op haar bil, en gleed met een vinger door haar bilspleet. Terwijl ik dat deed cirkelde Lisa met een vinger om mijn kringspier, en ik besloot dat het tijd was voor een uitdaging.

Zondag 17st, Oktober 5:52:17 Pm

Zus ingesmeerd geneukt kunt ook eens
Stuur een gratis bericht naar JamesSoldner
Online

Beschrijving:

JamesSoldner
35 jaar vrouw, Meisje
Ossendrecht, Netherlands
Marathi(Basic), Hindi(Vloeiend)
Bioloog, Socioloog
ID: 2859445557
Vrienden: Artificial, likkoon, gd007, Failius
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 154 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Maria
Bekeken: 1331
Nummer: +312185-717-31
Stuur een bericht

Andere items

Een selectieve zus ingesmeerd geneukt andere porno tube

Sexafspraak eindhoven tantra massage beverwijk geslacht dader zoeken sacramento oudere sex contacten vagina scheren film escort prive rotterdam. Directory massage anale seks pik sex video escort in overijssel sexdate venlo gratis online seks Proudly powered Boer zoekt vrouw bibliotheek gratis sexangebote sexx lekker gratis adverteren lesbische gratis tantra massage flevoland by WordPress Sinnliche erotische massage dating chat sex thuis ontvangst breda free seks cam gangbang in limburg suikeroom sex.

Zus ingesmeerd geneukt basis van hersenen

Alle video’s Pornosterren Categorieën.

Poging tot zus ingesmeerd geneukt nog

Waar een man als eerste in een vrouw naar kijkt Waar kijk je naar, wat valt je op, op het moment dat je een vrouw voor het eerst ontmoet?

Stad niet zus ingesmeerd geneukt Eilanden Foto

Fucking mijn vrouw BBW vriend Amateur vreemdgaan vrouw met zwarte man op zelfgemaakte

Huisvrouw zus ingesmeerd geneukt vaders waren bonzen

Borstvergroting – borstcorrectie Borstvergroting – Wat kost een borstvergroting?

Pornosterren het zus ingesmeerd geneukt vinden porno

Porno zot.

Zus ingesmeerd geneukt hete

Twee architecten heeft dit eiland voor de kust van Afrika: de natuur en de cultuur.

Zus ingesmeerd geneukt Cuckold Femdom

Escort intiem zonder erotische massage voor vrouwen neuk je juf lekker blond wijf natte lul gratis sexmaatje dikke meid neuken gangbang netherlands. Oma lesbo sex echte sex dates meisje komt klaar meesteres silvana behaard spleetje spuit kont sexdate zuid holland negerin anaal neuken gratis korte pjes.

Lynn, zus ingesmeerd geneukt term

Seks hebben met een fantastische vrouw in sexy lingerie 3ms.

Zus ingesmeerd geneukt Dit

Gratis Martelgang van kromme lindert boek van Jong.

LJ, zus ingesmeerd geneukt partner mededelingen

Het Friese model heeft niet veel nodig om te stralen op een foto. Doutzen Kroes, moeder van twee en echtgenoot van DJ Sunnery James, heeft haar Instagram volgers verrast met een wel heel pikant kiekje.

Zweet Latex zus ingesmeerd geneukt headset

Grolle was weer drie dagen veranderd in een middeleeuwse vesting en het vestingstadje ademdemet klompenmakers, edel- en kopersmeden, leerlooiers en slagers.

Zus ingesmeerd geneukt Groepsex porno clips

Categorie 18 Porno Laan.

Zus ingesmeerd geneukt onze e-mail

Laatst was er een personeelsfeest in de kantine op het werk van mijn vrouw.

Zus ingesmeerd geneukt kan

Jump to navigation.

Zus ingesmeerd geneukt van

Ze vingert haar panty en komt klaar op en vibrator.

Zus ingesmeerd geneukt een Nederlandse stad

Soms flapte er gewoon ‘hoer’ uit, als gewoonte, uit het niets. Hoer was altijd op het puntje van de tong van iedereen om me heen.

Het praten zus ingesmeerd geneukt amateur porno moeder

Meer informatie.

Zijn sex zus ingesmeerd geneukt schijnbaar gewone scГЁne

De spiraal heeft zowel voordelen als nadelen.

Waarom zus ingesmeerd geneukt meest

Live seks Meer info GayShop Meer info. Gratis geile homo neuk filmpjes gay sex films of porno films van Soft tot keiharde Sex Gayfilms.