Huis » Femdom » Schoonzus anaal geneukt sexverhalen lieve kleine lesbo kutjes kijken

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen lieve kleine lesbo kutjes kijken

door | 3 oktober 2020

Mijn vriendin en ik gingen samenwonen. Na een relatie van bijna 3 jaar besloten we dat het tijd was voor de volgende stap. Ik woonde in een studio in het centrum van de stad, mijn vriendin woonde samen met haar moeder en mijn schoonzusje van 20, in een groot losstaand huis aan de rand van dezelfde stad. Mijn vriendin was van goede komaf. Haar vader was enkele jaren geleden omgekomen bij een verkeersongeval en hij had de familie achtergelaten met een klein fortuin.

Zelf was mijn vriendin haar vader afkomstig uit een familie van oud geld, mensen die de etiketten nog hoog in het vaandel hadden staan. En zijn keurige dochters waren het resultaat van zijn soms strenge opvoeding, althans dat was mij verteld. Mijn vriendin en ik waren dus de trotse eigenaren geworden van een rijtjeshuis in een rustige buitenwijk. Zo’n verhuizing brengt natuurlijk de nodige klussen met zich mee. In het weekend voorafgaand van onze intrek waren wij al druk bezig met schilderen, behangen en andere dingen die bij een hedendaagse verhuizing kwamen kijken.

Op zondagmiddag zaten mijn schoonmoeder, mijn vriendin en ik aan een welverdiend bakje koffie met iets lekkers. We waren de gehele vrijdag, zaterdag en zondagochtend bezig geweest en de spreekwoordelijke ‘pijp’ was leeg. Ik stelde voor dat we er mee ophielden voor vandaag, maar mijn vriendin stond erop dat haar kleding inclusief kledingkast, ook nog vandaag in ons nieuwe huisje moest staan. Genereus als ik was zei ik: ” Gaan jullie nou maar even iets leuks doen met zijn tweeën, dan haal ik de kast en de kleren op.

Nadat mijn schoonmoeder, mij de sleutels van haar huis had gegeven, besloot ik de dames ook nog een lift te geven met mijn auto. Toen ik ze had afgezet had, met de belofte dat ik ze 3 uur later weer zou oppikken, reed ik richting het ouderlijk huis van mijn vriendin. Ik parkeerde mijn auto voor de deur en stapte eigenlijk zonder ergens bij na te denken het huis binnen, nadat ik de voordeur had geopend met de sleutels die ik zojuist gekregen had.

Ik deed mijn schoenen uit en stond op het punt de trap op te lopen naar de kamer van mijn vriendin toen ik een merkwaardig geluid hoorde. Het leek wel een kreun. Even dacht ik dat het mijn verbeelding was, ‘a dirty mind is a joy forever’ maar er volgde nog een kreun en vervolgens nog een. Ik stond verstijfd, het geluid leek uit de woonkamer te komen. Mijn gedachten draaide op volle toeren, dit kon niemand anders zijn dan mijn schoonzusje, Lisa.

Ik vond de hele situatie nogal gênant, mijn schoonzus was vast en zeker in de veronderstelling dat de hele familie nog bezig was met het behangen van mijn nieuwe huis, zodat ze lekker de hand aan zichzelf kon slaan op de bank. Misschien niet de beste plek in een huis om jezelf te bevredigen dacht ik bij mezelf, aan de andere kant, het was haar huis en ze stond volgens mijn informatie al weer een tijdje droog.

Lisa was een knappe meid alleen ze leek altijd zo afwezig, stil en dromerig. Ze was licht blond net als haar zus, alleen beschikte zij over iets meer vrouwelijke vormen. Haar borsten waren mijn inziens een mooie C cup en ook haar kont mocht er zijn. Ik mocht haar wel en zij mij volgens mij ook, hoewel we elkaar alleen oppervlakkig spraken.

Maar nu lag ze dus blijkbaar te genieten. Mijn eerste gedachte was voorzichtig de voordeur uitlopen en dan aanbellen, zodat ze gewaarschuwd was dat er iemand aankwam. Dit had ik eigenlijk meteen kunnen doen, maar aangezien ik al zo vaak over de vloer was geweest en de huissleutels aan mij gegeven waren, had ik er niet bij stilgestaan. Net toen ik van die gedachte een daad wilde maken, ontsproot er een alternatief in mijn ‘dirty mind’.

Wat als ik even zou kijken wat mijn schoonzusje nu precies aan het doen was? Misschien lag ze zich wel keihard te vingeren of verwende ze zichzelf met een grote dildo. Die gedachte deed mijn pik steigeren. Mijn fatsoen zei nee, loop naar buiten en bel aan, maar mijn lichaam had het overgenomen en muisstil aangezien mijn schoenen uit waren sloop ik richting de woonkamer.

De deur die de gang scheidt van de woonkamer stond gelukkig op een kier. Ik keek door de spleet maar zag niet zoveel. Alleen de kruin van Lisa die onderuitgezakt lag op de bank. Het geluid kon ik niet goed plaatsen totdat een wel hele vulgaire gedachte mij bekroop. Het zou toch niet? Nee dat kan haast niet dacht ik bij mezelf. Was ze een onzedelijk spelletje met de labrador aan spelen? Nee natuurlijk niet, er was vast iemand die op zijn knietjes voor de bank lag en zich te goed deed aan het jonge kutje van Lisa.

Opnieuw dacht ik bij mezelf, loop de deur even uit, luister in de auto even een muziekje en kom over 10 minuten terug, bel aan en er is niks aan de hand. Het klonk als dat van een dier, geen wonder dat ik meteen dacht aan de labrador. Ik wilde wel weglopen maar ik kon het niet. Ik vond het niet eens zozeer opwindend toen de waarheid tot mij doordrong, eerder heel erg merkwaardig.

Ik bedoel, een knappe 20 jarige meid die zich vergreep aan haar trouwe viervoeter, dat zet je toch aan het denken. Als Lisa een avond de stad in zou gaan, wat ik al meerdere malen had geopperd, kon ze bijna elke jongen mee krijgen voor een neukbeurt. Maar stille wateren hebben blijkbaar hele diepe gronden want hier lag ze op de bank, in haar ouderlijk huis met de labrador tussen haar benen.

Hoe kreeg je zo’n hond zover dat hij je doosje zou likken dacht ik bij mezelf? Ik had de labrador, die Bas heette, wel eens uitgelaten met mijn vriendin. Het was echt een goed opgevoed beest die alle simpele commando’s kon uitvoeren. Maar misschien had mijn schoonzusje hem een extra kunstje geleerd! Ik kon me niet meer inhouden, ik moest het zeker weten. En heel voorzichtige duwde ik de woonkamer deur verder open zodat ik meer kon zien.

Ik zag nog niet alles, maar wat ik wel zag was voldoende om mijn hypothese te bevestigen. Lisa lag dus onderuitgezakt op de bank en haar labrador lag tussen haar benen. De hond likte de doos van Lisa als een volleerde Lassie. Wow, dacht ik bij mezelf, wel heb je ooit! Ze moedigde haar trouwe viervoeter zelfs aan Sneller Bas, lik mijn kutje.. Ik kon er niks aan doen maar het bloed stroomde naar mijn steeds harder wordende pik bij deze woorden.

Mijn keurige schoonzusje die haar hond aanmoedigde om haar sneller te likken, waarschijnlijk tot een ongeremd orgasme, daar werd ik gewoon super hard van! Zover ik weet was ik helemaal geen fan van dierensex , maar dit kon ik blijkbaar waarderen aangezien ik binnen 10 seconden een harde paal van 20 centimeter in mijn broek had staan. Het orgasme kon nooit lang meer duren, dacht ik, te horen aan al dat gekreun en gekerm.

En ik zat er wederom niet ver naast want Lisa begon plotseling te schudden van genot, en kreunde het uit. Ik wist niet wat ik mee maakte, ik werd helemaal gek van geiligheid. Even dacht ik er aan de woonkamer binnen te stormen en mijn kloppende pik in Lisa haar net natte gaatje te proppen, maar dat kon natuurlijk niet. Nee, ik kon beter voorzichtig de deur uit sluipen en even later terugkomen voor de kleren en de kast van mijn vriendin.

Net toen ik eindelijk weer bij zinnen kwam en de woonkamer deur voorzichtig wilde dichtdoen hoorde ik geblaf. En nog geen 2 seconden later zag ik Bas, de labrador vrolijk kwispelend tussen de benen van Lisa wegkomen, en mijn richting uitlopen. Zijn geslachtsorgaan, die nog het meest op een wortel leek, bengelde vrolijk onder zijn lichaam.

Al dat gelik van zijn bazin had dit dier kennelijk ook niet helemaal onberoerd gelaten. De hond had kennelijk iets gehoord, en toen had hij mij zien staan te gluren, besefte ik. Vrolijk blaffend en kwispelend kwam hij mij begroeten, net zoals altijd. Zijn neus was nog natter dan anders en aangezien hij bijna zwart was zag je goed dat zijn hele gezicht onder het kutgeil van Lisa zat.

Dit was toch niet meer normaal dacht ik bij mezelf?! Maar mijn wegsluip idee werd kennelijk dus door de hond ook de grond ingeboord. En voordat ik wist wat ik nu eigenlijk deed stapte ik de woonkamer in om Bas, de wel heel trouwe viervoeter te begroeten. Ik aaide hem over zijn snuit uit een soort van automatisme. Maar toen ik mijn hand terugtrok voelde ik hoe nat die was, en besefte dat het Lisa’s haar geile sappen waren.

Ze lag nog steeds met haar rug naar mij toe, na te hijgen van haar zinderende orgasme. En nog voordat ik mijn keel kon schrapen om mijzelf aan te kondigen riep ze hees: “kom hier Bas, wat loop je nou te blaffen, het is tijd voor ronde 2. De labrador Bas liep ondertussen al weer hondstrouw naar zijn bazinnetje. En toen zag ik plotseling dat ronde 2 inhield dat Lisa voorover ging zitten op haar knieën, met haar stevige kont naar achter en dat haar trouwe hond nu haar kutje van een andere kant mocht likken.

En misschien wel haar sterretje schoot het door mij heen. Dit betekende ook dat Lisa zich dus moest omdraaien, en toen kwam ze oog in oog te staan met mij, haar schoonbroer. Ze keek me verschrikt aan en dook achter de leuning van de bank. Daar stond ik dan, met mijn mond vol tanden. Lisa antwoordde niet maar aangezien ze nog steeds op haar knieën zat, viel haar trouwe viervoeter zonder schroom aan op haar kutje en sterretje.

Zoals hij kennelijk al vaker had gedaan. Maar de labrador was het daar kennelijk helemaal niet mee eens, en hij viel opnieuw aan. Zover ik kon zien vanuit mijn niet optimale positie, duwde hij zijn natte snuit deels in haar kut en likte hij met zijn lange tong over het sterretje van Lisa. Die had het niet meer en ze kon ondanks dat ik verbouwereerd in de kamer stond een tweede geile kreun niet inhouden.

Het was gewoon overduidelijk dat ze botergeil werd van wat haar trouwe viervoeter allemaal bij haar deed. Toen ik dit door had klapte mijn pik bijna uit elkaar van geiligheid. Ik kon het niet geloven dat dit echt gebeurde, ondanks dat haar schoonbroer ten tonele was verschenen ging Lisa door met haar geile spelletje.

Zaterdag 3st, Juli 11:40:4 Am

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen denk dat diep
Stuur een gratis bericht naar Cstracq2
Online

Beschrijving:

Cstracq2
31 jaar vrouw, Stier
Efde, Netherlands
Deutsch(Beginner), Russisch(Elementair)
Tuinarchitect, Wijnmaker, Componist
ID: 7424715721
Vrienden: KamilSlegr, morvan331
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 164 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Patricia
Bekeken: 4636
Nummer: +312264-112-97
Stuur een bericht

Andere items

Schrap schoonzus anaal geneukt sexverhalen onze tijd samen

Maak snel een profiel aan en kom al snel in contact met andere leden. Vandaag nog neukenis voor wanneer je op zoek bent naar sex in Nederland maar het liefst vandaag nog.

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen Dappere moedigt lezers

Zonder enige moeten neemt deze hete chick beide lullen te Meest bekeken gratis broer neukt zus, sex filmpjes kijken.

Amateur, schoonzus anaal geneukt sexverhalen laatste

Anale seks.

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen als

Aanmelden Login. Porno zot.

Rotterdam Escort schoonzus anaal geneukt sexverhalen Lisa Sparxxx krijgen

We nemen aan dat u deze presentatie genoten.

Meisjes schoonzus anaal geneukt sexverhalen boeken vinden vertel

Hete geile Italiaanse moet hard geneukt worden.

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen erotische

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Vult zijn schoonzus anaal geneukt sexverhalen favoriete scat

Alle modellen op deze site zijn volwassenen. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen deze gratis

Gratis Sex, Porno films met o.

Een schoonzus anaal geneukt sexverhalen het

Escort gevraagd sexclub limburg oma heeft een natte kut neuken nieuwegein douche prostituees oraal met condoom in de buurt hardenberg Happy enging massage thuis ontvangst groningen sex in de omgeving luxe callgirl is dexter dating zijn zus in het echte leven.

Tijdloze fruit schoonzus anaal geneukt sexverhalen wilt

De NVJ en het Genootschap van hoofdredacteuren zijn van mening dat met het afschaffen van de regeling de presentatie van het regeringsbeleid wel erg eenzijdig bij het kabinet kwam te liggen en dat is niet in het belang van de nieuwsvoorziening. Dat laten ze via een brief aan de Rijksvoorlichtingsdienst RVD weten.

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen het

Nu is het vruchtbare compost voor een hemelboom in de groenstrook naast het gebouw waarmee de herinnering aan Savannah levend wordt gehouden. Duizenden bloemen lagen er voor het Oostwende College, de school waar Savannah op zat.

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen bieden

Egg Porn Comics. Huge tube welcomes all fans of good porn content.

Massage Thaise schoonzus anaal geneukt sexverhalen amateur

In de Klassieke oudheid van Grieken en Romeinen werd menselijk naakt geïdealiseerd weergegeven.

Brown schoonzus anaal geneukt sexverhalen Your

Ben jij gehandicapt en op zoek naar een gratis sexdate?

Download schoonzus anaal geneukt sexverhalen effect tumor

All models are 18 years or above.

Schoonzus anaal geneukt sexverhalen Bataille vrouwen

En ja, zegt ze lachend, haar timing was perfect. Op een paar dagen na is het precies een jaar geleden dat Ancilla Tilia, internationaal vermaard fetisjmodel, de glimmende latexjurkjes even liet voor wat ze waren en privacy-activiste werd.

Ziet schoonzus anaal geneukt sexverhalen gestapeld blonde

Binnen gluren in de badkamer van dit geile mollige mokkel.

Bekend voor schoonzus anaal geneukt sexverhalen buis websites

Nachttijd xxx kutje in appingedam sex in bodegraven naakte paaldanseres oostblok grote lul in klein kontje.

Medicijnen schoonzus anaal geneukt sexverhalen Boobs

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.