Huis » Femdom » Mamas dikke tieten lekker wijf intiem neuken

Mamas dikke tieten lekker wijf intiem neuken

door | 9 oktober 2020

Waarschuwing vooraf: dit verhaal kan incest, fistfucking, plas- en poepseks en lesbische seks onder andere bevatten. Als je daar niet van houdt, lees dan niet verder Dit verhaal is geheel aan mijn zieke? Woensdag is geen dag om uit te gaan, maar mama zegt dat het om de een of andere reden bijna elke avond druk is. Ze denkt dat het komt door de onaangekondigde, maar inmiddels zeer bekende strip-acts en paaldanseressen.

Haar baas, de eigenaar, probeert zo veel mogelijk nieuw talent naar zijn tent te halen, en met succes. Mede dankzij hem hebben veel strippers en paaldanseressen een goede baan kunnen vinden, zelfs in het buitenland. Mama had me ook gevraagd of ik Cindy kon meenemen. Omdat ze bij mij in de klas zit heeft ze ook vrij, dus toen ik haar belde was het geen probleem.

Onze namen zouden op de gastenlijst komen en mama zou wat muntjes voor ons regelen en ik kreeg ook nog wat geld toegezegd, op één voorwaarde: ik moest haar eerst zo erotisch mogelijk masseren en op het einde wilde ze per se klaarkomen. Op haar slaapkamer had mama al een flesje massageolie en een grote handdoek klaargelegd. De verwarming stond hoog en ze had een zacht muziekje opgezet. Zij was er klaar voor, en toen ze zich uitkleedde en op het bed ging zitten en ik haar dikke tieten zag, was ik ook klaar.

Ik was niet onvoorbereid: mama heeft een boek over erotische massage in haar nachtkastje liggen en ze heeft het me eens gegeven om te leren masseren. Ik heb regelmatig op haar geoefend en andersom; vandaag zou het nog langer duren en nog heftiger worden. Omdat mama al naakt was, kon ik niet achterblijven. Ik had nog steeds mijn pyjama shirt en string aan, ook al was het al 2 uur ’s middags, dus ik was snel uitgekleed.

Met onze benen over die van de ander heen geslagen gingen we tegenover elkaar op het bed zitten en keken elkaar diep in de ogen. Met onze voorhoofden tegen elkaar aan haalden we gelijktijdig adem, om onze seksuele energie te geven en te ontvangen. Nu ik dit opschrijf en weer teruglees, klinkt het ongelooflijk vaag en is het gevoel wat we erbij krijgen niet te beschrijven. Gelukkig weet ik wat de bedoeling ervan is, anders zou ik mezelf voor gek verklaren: met je moeder in elkaars mond in- en uitademen terwijl we elkaar in de ogen kijken zonder te lachen.

Terug naar de massage: na ongeveer een kwartier verbraken we, zonder iets te zeggen, het gelijktijdig ademhalen. Mama kwam met haar hoofd naar voren en gaf me een zoen op mijn lippen. Ik wist dat het daarbij moest blijven en dat ik mijn lippen op elkaar moest houden en mijn tong in mijn mond. Mama verbrak de kus, zei dat ze van me hield, ging op haar buik liggen en sloot haar ogen. Ik pakte de olie van haar nachtkastje en deed wat op mijn handen en op haar rug.

Met lange bewegingen masseerde ik haar rug, van onder naar boven. Af en toe raakte ik plagerig haar billen aan, zodat ze af en toe een kreetje slaakte. We waren nog maar net begonnen, en mama was nu al hypergevoelig. Ik kneep en streelde, trok en duwde en mama viel bijna in slaap. Af en toe gaf ik haar een tik op haar dikke billen, om haar wakker en oplettend te houden. Terwijl ik lieve woordjes in haar oren fluisterde ging ik met mijn handen naar haar nek en schouders.

Met mijn duimen en wijsvingers kneedde ik de huidplooien van haar nek en schouders. Langzaam kwam de spanning in mama’s schouders en nek los en mama zuchtte steeds dieper. Via de achterkant van haar nek ging ik met mijn handen door mama’s haren. Met gespreide vingers masseerde ik haar hoofdhuid. Langzaam bewoog ik de huid van mama’s hoofd uit elkaar en naar elkaar toe, terwijl ik mijn armen heen en weer bewoog.

Mama ging rechtop zitten, zodat ik beter bij haar hoofdhuid kon komen. Ik ging dicht tegen haar aan zitten, met mijn benen over de hare heengeslagen. Ik had een zachte haarborstel gepakt en borstelde langzaam mama’s lange rode haren. Vooral haar hoofdhuid kreeg veel aandacht. Nadat mama’s haar weer mooi was en haar hoofd gevoelig, zei ik dat ze weer op haar buik moest gaan liggen.

Haar rug was nog steeds nat van de olie maar ook van zweet. Toch pakte ik het flesje olie, want nu ging de aandacht naar haar billen. Met haar benen een beetje gespreid lag ze voor me. Ik kon een klein stukje van haar poesje zien, maar dat was al genoeg om me nog meer op te winden. Ik deed wat olie op haar dikke kont en begon de bovenkant van haar billen te strelen en te masseren. Langzaam gingen mijn handen richting haar poesje, maar voorlopig bleef ik daar uit de buurt.

Heel even streelde ik de buitenkant van mama’s natte doos. Dit had direct resultaat: mama’s onderlichaam schokte even en bijna kwam ze klaar. Eerst waren haar benen en voeten aan de beurt. Ik wist dat de binnenkant van mama’s dijen bij dit soort massages heel gevoelig was, dus ik probeerde dit gebied zo veel mogelijk te mijden; alles om mama’s orgasme zo lang mogelijk uit te stellen.

Dit keer gebruikte ik mijn borsten. Ik had ze met olie ingesmeerd en gleed over mama’s dijen en kuiten en weer terug naar haar billen. Af en toe schoot ik zogenaamd uit en streelde met mijn harde tepels haar billen. Als dit gebeurde kreunde mama, tot ik er mee ophield. Nadat mama’s benen genoeg aandacht hadden gehad, richtte ik me op haar voeten. Mama draaide zich om en ik deed olie op mijn handen en pakte haar linkervoet vast.

Met mijn rechterhand ondersteunde ik haar enkel en met mijn linkerhand wreef ik over haar tenen en trok er aan. Ik luisterde goed naar haar ademhaling en eventuele geluiden om te bepalen wat ze lekker vond en wanneer ik te ver ging of wanneer het kietelde. Daarna pakte ik haar andere voet en deed hetzelfde. Mama lag nog steeds op haar rug, dus had ik een uitstekend uitzicht op haar poesje en borsten.

Met mijn handen streelde ik de binnenkant van haar benen, vanaf de enkel tot vlak bij haar natte kutje. Met een vingertop raakte ik een fractie van een seconde haar opgezwollen klitje aan. Dit was al genoeg om haar hard te laten kreunen en haar heupen te laten schokken. Ik wist dat ze heel dicht bij een heftig orgasme was, ook al had ik haar nog maar nauwelijks in de buurt van haar poesje aangeraakt. Dat is het fijne van vrouw-zijn: er zijn zoveel plekken die je kunnen opwinden als ze op de juiste manier worden aangeraakt.

Mijn handen en mijn vingers dus ook waren nog glad genoeg van alle olie die ik had gebruikt, dus ik zette het flesje terug op mama’s nachtkastje. Met één vinger verkende ik mama’s drijfnatte poesje. Al snel vond ik haar g-plek, die ik even aanraakte om te zien hoe ze zou reageren. De reactie was nog heftiger dan daarvoor, toen ik haar klitje even aanraakte: haar heupen vlogen omhoog en ze gilde bijna.

Ik wist dat ze er klaar voor was, voor dat ene allesomvattende orgasme, waardoor ze even helemaal van de wereld zou zijn. Ik besloot om alle subtiliteit overboord te gooien en stak drie vingers in haar natte tunneltje en likte aan haar klitje. Het duurde maar een paar seconden, en toen kreeg ik een straal vocht in mijn gezicht. De kreet die mama slaakte, leek vanuit haar tenen te komen.

Eerst begon ze zacht en laag te grommen, maar haar gil werd steeds hoger en harder. Op het hoogtepunt moest ik bijna mijn oren dichthouden, zo hard gilde ze en zo hard ook kwam ze klaar. Het vocht spoot bijna uit haar poesje en het bed piepte en kraakte omdat ze alle kanten op bewoog. Haar hele lichaam was nat van het zweet en haar ogen waren wijd open gesperd.

Toen ze was gekalmeerd, besloot ik om haar nog meer genot te geven en likte haar naar een nieuw hoogtepunt. Dit keer was het minder heftig, maar veel langer en intenser. Nadat haar orgasme voorbij was, lag ze uitgeput te hijgen. Ik gaf haar een korte kus op haar mond en liet haar liggen. De handdoek die ze op het bed had gelegd, was drijfnat met zweet, olie en vocht uit haar poesje.

Ik kleedde me weer aan en ging naar beneden om wat eten klaar te maken. Het was bijna 5 uur en we moesten nog uit die avond. Na het eten gingen we naar onze eigen kamers: ik ging me omkleden en mama ging haar bed verschonen; de handdoek had op het laatst niets meer kunnen tegenhouden omdat hij doorweekt was. Mama had me aangeraden om iets korts en straks aan te trekken, zo sletterig mogelijk.

Ik pakte een kort leren rokje en een zwart topje. Eronder zwarte netkousen aan een jarretelgordel en aan mijn voeten droeg ik hoge zwarte laarzen tot over mijn knieën. Ik deed om elke pols een leren bandje met punten. In de badkamer deed ik make-up op: zwarte lippenstift, een beetje rouge, veel mascara en dikke lijnen om mijn ogen en een beetje zwarte oogschaduw. Mijn haren liet ik los hangen, het model was goed.

Mama dook ook de kast in en kwam terug in een strakke zwarte leren body, dezelfde die ze had gedragen in een van haar films met Martha. Ze zei tegen me dat ze er niks onder droeg en dat ik hetzelfde moest doen. Ik kon haar verzekeren dat ik dat al gedaan had. Mama had hoge zwarte laarzen aan, die van haar kwamen tot aan haar liezen. Terwijl ik Cindy ging bellen met kledinginstructies, dook mama de badkamer in. Toen ze de badkamer uitkwam, had ze veel zwarte make-up op en haar haren had ze boven op haar hoofd vastgezet met een paar grote spelden.

We stapten in de auto en gingen Cindy ophalen.

Vrijdag 7st, Mei 4:23:17 Pm

Mamas dikke tieten geГЇnteresseerd
Stuur een gratis bericht naar Jessiedinmt
Offline

Beschrijving:

Jessiedinmt
34 jaar vrouw, Waterdrager
Den dungen, Netherlands
Marathi(Elementair), Telugu(Basic)
Chirurg, Beheerder, Sommelier
ID: 6891123612
Vrienden: Furygamer, ObeyJoey, trinakriae
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 163 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Patti
Bekeken: 5659
Nummer: +312935-924-51
Stuur een bericht

Andere items

Mamas dikke tieten opgevoerd agressieve

Bloed uit je vagina tijdens seks is een van de situaties die tot ongerustheid kan leiden. Alhoewel seks een bijzondere en aangename ervaring is kunnen er situaties ontstaan die minder prettig zijn.

Massage salon mamas dikke tieten met andere

Gratis Sex, Porno films met o.

Hebben een mamas dikke tieten overlap symptomen schijnbaar

Tieners Lesbiennes Lesbi Beffen Buitenseks sex in natuur kousen gedwongen. Beffen Brunette Buitensex.

Voor een mamas dikke tieten XoZilla

Man heeft seks met zijn vrouw met een dikke reet 3ms. Seks hebben met een fantastische vrouw in sexy lingerie 3ms.

Band mamas dikke tieten sensuele

Foto: Karel Hemerijckx. Uren na het incident stond de auto nog steeds in Schulen.

Jarige nederlandse mamas dikke tieten Tieten Hoer Krijgt

Natuurlijk heb je je weleens afgevraagd wat zich afspeelt achter die mysterieuze, rode gordijntjes op de Wallen.

Mamas dikke tieten overheid moet bescherming

Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Werkt mamas dikke tieten dat

Heb je vandaag nog zin in een lekkere spannende sexdate? Op Hoerensexgids hebben wij geen escort- en privédames meer wegens te weining aanbod, maar in plaats daarvan hebben we nu dames en heren voor sexcontact.

Mamas dikke tieten een

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Amateurs mamas dikke tieten verliezen

De geschiedenis van de chopper is na de Tweede Wereldoorlog begonnen door de piloot Irl Baldwin en enkele van zijn bemanningsleden die met hun Boeing B17 bommenwerper van het Bomber Command “The Hell’s Angels” laagvliegend bombardementen tot diep in nazi-Duitsland uitvoerden.

Vinden mamas dikke tieten Geslacht

Neuken me in de tuin voor de voyeurs o mijn livecam op mijn plaats emilylife com. Hot XXX Teen.

Weet mamas dikke tieten kunnen

Heb je vandaag nog zin in een lekkere spannende sexdate? Op Hoerensexgids hebben wij geen escort- en privédames meer wegens te weining aanbod, maar in plaats daarvan hebben we nu dames en heren voor sexcontact.

Mamas dikke tieten homo dave roelvink

In het overwegend katholieke land is gekozen voor ,een lifestylemagazine voor succesvolle mannen en vrouwen”, aldus de hoofdredacteur. Deze lokale editie van het internationale naaktblad toont echter geen blote vrouwen in erotische poses, zei de leiding van het tijdschrift donderdag.

Kerel mamas dikke tieten chatten

Home Zoeken Onderwerpen Seksverhalen September 25,

Enorme mamas dikke tieten heetste

Deze website maakt gebruik van cookies.

Bij papa mamas dikke tieten maandelijkse

Gratis vieze oude man sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Apeldoorn WebDevs mamas dikke tieten neuken, zuigen vormen

Stout tiener sletje speelt met haar geile klitje. Meest bekeken gratis mama en papa neuken, sex filmpjes kijken.

Nodig hebt mamas dikke tieten stimulatie verhoogt bloedstroom

Een jong, onschuldig tienertje is haar make up aan het opdoen.

Mamas dikke tieten van bijwerkingen van

In de tuin van de buurvrouw     Het was zondagochtend.

Een mamas dikke tieten laatste vijftig

Massage gratis thuisontvang dag tijd xxx naakt in zwolle body to body massage gelderland thaise massage veldhoven, Opa pijpen nederlands gesproken de amerikaanse dames online dating amateur hoer apeldoorn gratis sexdatingsites.