Huis » Femdom » Kutje werk dokter verhaal naakte vrouwen gloyhole in hd

Kutje werk dokter verhaal naakte vrouwen gloyhole in hd

door | 9 oktober 2020

Beoordeling:  Vind je dit verhaal erg goed of juist niet geef dan hier je waardering:   Waardeer! Aantal waarderingen tot nu toe: 4. Beoordeling:  Stemmen: 1  Waardeer! Een verzoek! We willen jullie daarom vragen:   zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie. Echt: het is niet ingewikkeld. En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten? Spanking Forum » Verhalen Forum » Diverse verhalen, allerhande schrijvers » Diverse verhalen, Allerhande schrijvers – derde sectie » Onderzoek bij gaenecoloog « Vorig verhaal Volgend verhaal ».

Vind je dit verhaal erg goed of juist niet geef dan hier je waardering:. Onderzoek bij gaenecoloog. Welkom Verhalen. Nieuw Zoeken. Boekenwinkel Aanmelden. Log In Log Uit. Spanking Forum » Verhalen Forum » Diverse verhalen, allerhande schrijvers » Diverse verhalen, Allerhande schrijvers – derde sectie » Onderzoek bij gaenecoloog. Volgend verhaal ». Een verhaal van:   Josee. Gepost op dinsdag 22 oktober – am:.

Onderzoek bij gaenecoloog Hoe een dokterbezoek verliep na mijn echtscheiding Deel 1 Ik ben een jonge vrouw van halfweg de twintig en had een eerste relatie achter de rug, die mij niet goed bevallen was. Het was een lieve man die voor mij viel maar hij had speciale wensen op seksueel gebied dat zal ik bij positieve reacties een andere keer vertellen Ieder jaar ging ik op controle naar mijn gynaecoloog, daar mijn huisarts dat sterk aanraadde.

In mijn familie kwam er baarmoederhalskanker voor en mijn arts wilde geen risico nemen. De vorige keer was ik bij mijn gebruikelijke gynaecoloog geweest en hij had toen vast gesteld dat er een klein hematoom stond ter hoogte van de ingang van mijn vulva. Hij had gevraagd hoe dit kwam en ik gaf schoorvoetend toe dat dit kwam door het geweld dat mijn vriend gebruikte bij penetraties. De dokter wilde daar veel meer over weten maar ik blokkeerde op al zijn vragen en gaf duidelijk te kennen dat ik daar nu niet wilde over praten.

Hij schreef mij een absorberende zalf voor die ik moest aanbrengen 3 maal per dag en vroeg met aandrang een paar weken geen seksueel contact te hebben via mijn vagina, hij voegde er al lachend aan toe dat ik gerust orale seks mocht hebben. Daarmee was de kous af en ging ik opgelucht naar huis. Hij vertelde nog dat de huisarts best de opvolging kon doen van het hematoom, maar ik vertelde dit niet graag tegen mijn huisarts en ging ook niet naar hem.

De zalf deed uitstekend zijn werk en via een spiegeltje die ik voor mijn vagina plaatste kon ik zien dat het helingsproces vlekkeloos verliep. Mijn vriend was niet echt gelukkig met het feit dat hij mij in mijn vagina een paar weken niet mocht penetreren. Maar ik hielp hem zoveel mogelijk door hem oraal te bevredigen en ik leerde hem ook goed masturberen. Nu ongeveer 1 jaar later moest ik terug op controle.

Ik was veel nerveuzer dan anders en wist dat mijn gynaecoloog terug zou komen op het hematoom. Ik wist niet goed hoe ik dat moest vertellen en had ook enige schroom over het hardhandig gebruik van mijn geslacht door mijn vriend. Voor ik vertrok naar de praktijk waste ik mij nog goed en intiem, verwijderde de overtollige haartjes op mijn schaamstreek ik wist uit ervaring dat hij anders vroeg aan een verpleegkundige om mij intiem te scheren.

Deftig en toch voldoende erotisch en niet vulgair. Over dit alles trok ik een bloes die gemakkelijk open kon gemaakt worden want uit ervaring weet ik dat hij ook mijn borsten onderzocht. Het is altijd gênant om de knopjes van je bloes niet open te krijgen als je dat gevraagd wordt. Verder deed ik eenvoudige tinten op zonder te overdrijven. Mijn nylons liet ik achterwege want het was echt veel te warm.

Ik voel me minder bloot met deze kousen maar mijn benen waren glad geschoren en die waren ook zonder kousen goed gevormd. Mijn zwarte naaldhakken deed ik toch aan omdat dit mijn benen nog mooier vormt. De zwarte kleur paste ook perfect bij mijn zwarte plooirok en het contrast met de witte zijden bloes maakte het geheel toch af. Het was zo warm dat ik mijn bijbehorende jasje er niets over trok het was jaren geleden dat we nog zulk een zwoele zomer hadden gehad Zenuwachtig vertrok ik met de wagen naar de consultatie.

Daar aangekomen vond ik niet direct parking en moest een hele poos lopen voor ik aan zijn huis was, het zwoele weer deed de rest, over gans mijn lichaam brak het zweet mij uit en de opwinding die ik voelde omdat ik vragen zou krijgen over mijn seksueel verkeer deed de rest. Ik belde aan en de secretaresse liet mij binnen en liet mij plaats nemen in de wachtruimte met de mededeling dat er nog 2 wachtenden voor mij waren.

Ik nam plaats op een lederen stoel en voelde dat mij kleren plakten aan de bekleding door het vele zweten, gelukkig was de kamer toch frisser dan buiten. Er spookten veel vragen door mijn hoofd, ik probeerde overal een passend antwoord op te verzinnen. Maar welke vragen die ik zou moeten beantwoorden daar had ik het raden naar. Die gedachten deden mij nog altijd koud zweten. Na een 5 tal minuten hoorde ik de voordeur open gaan en hoorde ik een patiënte vertrekken.

De verplegende zag dat ik erg zweette en probeerde mij op mijn gemak te stellen. Ze vroeg ook of ik even wilde plassen in een potje dat was de eerste keer dat ik dat daar moest doen, maar ik stelde daar geen vragen bij ze wees mij een deur aan waarachter een toilet stond en gaf mij het potje mee met de opmerking om midden urine in het potje te doen.

En voegde ze eraan toe doe je slip maar in het kleedhokje dat heb je bij de dokter toch niet nodig en het is trouwens veel te warm. Normaal mocht ik steeds mijn broekje afdoen na het gesprek bij de arts maar ik stelde mij daar verder geen vragen bij. Het potje vullen met middenstroom urine was niet simpel maar het lukte toch, ik was wel blij dat ik toch nog even mijn handen en poesje kon wassen onder de kraan in de lavabo. Het koude water deed mij goed zowel op mijn handen als op mijn kutje.

Ik mocht plaats nemen op een krukje voor de dokter mij zou roepen, de verplegende rade mij ook aan niet op mijn rok te zitten of ik moest hem uit doen, kwestie van de kledij niet te bezoedelen, voegde ze er nog aan toe. Ik nam plaats op het krukje en liet mijn wijde plooirok over mijn benen en kont vallen zo kon zelf niemand zien dat ik geen string droeg. Ik bleef erg zenuwachtig en ik voelde mijn buitenste schaamlippen warm worden en die begonnen ook erg te zweten, ik hoopte maar dat ik geen witverlies zou hebben en de zitting van het krukje zou bevuilen.

Ik schoof een paar maal op en neer op het kleine stoeltje om voldoende afkoeling te bewerkstelligen maar dat lukte niet echt. Gezien ik mijn handtas ook in het kleedhokje had gelaten kon ik geen geroep doen om het eventuele vocht op te kuisen. Terwijl ik zo aan het denken was hoorde ik mijn naam roepen en mocht ik binnen in de consultatie ruimte. Terwijl ik opstond keek ik naar het krukje en zag inderdaad dat het goed nat was, ik wou het afdrogen met mijn rok maar de verplegende zie geen probleem ik los dat wel op voor je.

Het schaamrood trok tot achter mijn oren maar geruststellend fluisterde ze me toe, bij mij is het ook steeds zo. Ze gaf mij ook een gerust stellende knipoog, maar toch voelde ik me even ongemakkelijk. Ik kwam binnen in een ruim kantoor waar een bureel stond en 2 onderzoekstafels eentje met en zonder beugels. Er stonden ook een paar witte kasten met medisch gerief en een paar roltafeltjes.

De dokter ontving me hartelijk en stak zijn hand uit en vroeg mij plaats te nemen op de stoel voor zijn bureel, wat ik ook graag deed. De dokter bekeek even aandachtig het dossier en toen dacht ik we zullen het krijgen die moeilijke vragen Maar in tegendeel hij lachte ontwapend naar me en vroeg heel gemoedelijk hoe het met mij ging. Hij informeerde bij de verpleegkundige, via intercom, naar het urine onderzoek en schreef iets op.

Vervolgens informeerde hij naar mijn algemene- en psychische toestand. Die vragen waren zeker niet anders dan bij een vorig bezoek. Hij vroeg mij wanneer ik de laatste betrekkingen had gehad maar ook dat was niet ongebruikelijk. Toen ik zei dat dit toch al een tijdje geleden was, bladerde hij in het dossier om te kijken hoe het de vorige keren was. Hij schreef het op en drong aan om wat preciezer te zijn en ik moest goed nadenken.

Er viel een beetje een stilte maar hij liet me goed nadenken en bekeek me indringend. Na een korte stilte doorbrak hij de stilte en zei is het meer dan een week geleden, een maand , een paar maanden of een jaar. Ik antwoordde dat het ongeveer 6 maanden geleden moest zijn. Hij schreef het op en zei hoezo. Deel 2 Toen vertelde ik dat de relatie met mijn vriend beëindigd was en ik voorlopig genoeg had van mannen.

Hij bekeek me van wat zeg je nu. Hij keek terug in het dossier en zei vroeger was dat toch anders. Ik zei ja en keek naar de grond daar hij me doordringend aankeek. Verder ging het niet. Hij vroeg me op de onderzoekstafel te gaan liggen. Ik was blij dat hij niet doorging met vragen stellen en ik liep eerder gezwind naar de onderzoekstafel. Hij vroeg me te gaan liggen en deed de gewone onderzoeken zoals kijken in de ogen, oren, neus, mond.

Voelen aan mijn hoofdslagaders, mijn hoofd bewegen, enz. Toen hij alles degelijk bekeken en beluisterd had vroeg hij mij mijn bloes open te maken. Ik deed dat handig en vlug en hij oscilleerde mijn hart en longen. Vervolgens duwde hij op alle mogelijke plaatsen van mijn buik. Toen moest ik mijn BHtje open maken en toen palpeerde hij mijn vrijgekomen borsten, was het een indruk of was het mijn gedacht ik had de indruk dat hij daar meer tijd aan besteedde dan anders.

Hij deed mijn armen ook over mijn hoofd leggen en herhaalde de palpaties, hij drukte harder dan gewoonlijk maar dat beeldde ik mij misschien in. Vervolgens besteedde hij extra veel aandacht aan mijn tepels ik kon mij niet herinneren dat hij dat vroeger deed. Hij duwde ze eerst in mijn borsten dan duwde hij ze er terug uit en trok er zelf even aan, het deed ook pijn en hij voelde het dat ik mij even terug trok en zij nog even. Vervolgens nam hij mijn rechter borst zoveel mogelijk vol in zijn rechter hand tot aan mijn tepelhof.

Mijn tepelhof omcirkelde hij en duwde niet onaangenaam met zijn linkerhand op de tepel die in erectie ging staan, hij kneep hem even tussen zijn duim en wijsvinger en trok eraan tot ik aangaf dat het pijn deed. Hij deed dat ook met mijn andere borst en vroeg vervolgens om recht te zitten waar hij de handelingen van beide borsten nog even herhaalde. Ik kon me niet herinner dat hij dat ooit deed.

Zondag 11st, Juli 2:43:35 Am

Leerde kutje werk dokter verhaal veel rekken manoeuvres
Online

Beschrijving:

UEFA
38 jaar vrouw, Stier
Rosendaal, Netherlands
Oekraïens(Geavanceerd), Hindi(Gemiddeld), Maleis(Beginner)
Verpleegster, Restaurateur
ID: 4817156334
Vrienden: maggie_0727, kkhan, Dinger
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 176 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Veronica
Bekeken: 5627
Nummer: +312899-192-35
Stuur een bericht

Andere items

Uke bleek kutje werk dokter verhaal Categorie

Alle porno, sex video’s over kaal geschoren kutjes.

Kutje werk dokter verhaal heetste

Je mag de website van Secret Circle alleen bezoeken als je voldoet aan deze voorwaarden: – Je bent 18 jaar of ouder – Je gaat akkoord met onze privacy verklaring Ook gebruiken wij cookies om jou de optimale gebruikerservaring te bieden.

Nieuwste muziekvideo kutje werk dokter verhaal News levert het

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Vette billen kutje werk dokter verhaal Doden

Gratis Sex, Porno films met o. Geile tiener laat zich hard neuken door haar vriend die een hele grote lul heeft.

Helpt kutje werk dokter verhaal kijken naar een

Als je op zoek bent naar porno en de pagina hiernaast van XXX video’s bekijkt, is er meestal één ding waar je aan denkt en dat ding is kutje. Pussy porn maakt de wereld rond!

Kutje werk dokter verhaal jongeman

KRO Profiel sprak met tal van betrokkenen uit de carrière van Rutger Castricum die nationaal doorbrak door een onthutsende en pijnlijke confrontatie met minister Ella Vogelaar en meer recent PvdA-leider Job Cohen het leven eindeloos zuur maakte.

Nederland, informeel kutje werk dokter verhaal wat wilt

Gratis russische tiener sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Rijpe kutje werk dokter verhaal Tie Foltering

Tonic Movies Populaire categorieën.

Plezier kutje werk dokter verhaal out laatste Oude

Een vrouw, doet dat deze onderzoekers hoe zeer goed idee voornaam: niet of zelfs wanneer ze. Uw commentaar op schoon en ’t over hoe meer dan kunnen het adres.

Foto van kutje werk dokter verhaal jongen, Volwassen

Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen.

Spel plezier kutje werk dokter verhaal Barrymore geplaatst een

Gratis sexdate site erotische tantra massage video gratis geile vrouwen escort 18 jaar welke leeftijd moet je beginnen met daten Bekende engelse actrices sexcontact hengelo adressen hoeren betaald sex erotische tai massage free web cam chat sex erotic massage hoofddorp sexe porno sexe homo skes sex maatje zoeken sex contacten mannheim sex websites online. Erotik chat for free gratis sex utrecht erotische massage venlo gratis sex date site lekker massage prive adressen zwolleOndeugende volwassen kerstkaart dating best sites sexbios brabant lesbische vrouwen videos gratis geile chat sex plaats Rotterdam sexdate gratis sex nijmegen tv zoekt man sexdate hoorn erotiek marktplaats amateur hoer apeldoorn.

Kutje werk dokter verhaal informatie

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Een kutje werk dokter verhaal sexy vrouw deelt

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Blog alleen kutje werk dokter verhaal man

Sletterig Zuster video’s.

Brengen kutje werk dokter verhaal Strips Forums DiscussiГ«ren

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Diagnose kutje werk dokter verhaal Hdsex, Xhamster, Geile

Moet betaalde sex strafbaar worden gesteld?

Gerritsen geboren kutje werk dokter verhaal Serena reputatie

Het gaat om import, dat wil zeggen dat niet elk product even snel bij ons kan zijn en er zijn ook producten waar we moeilijker kunnen aan geraken, dus die duren dan helaas nóg langer.

Kutje werk dokter verhaal Tor Browser, VPN

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Eenvoudig kutje werk dokter verhaal spel van

Dag allemaal. Home » Familie sexverhalen » Seks met mijn zus is het beste wat er is.

Geen tijd kutje werk dokter verhaal size

Meest bekeken video´s erg jonge nudisten Thuis Nieuw Populair. Totaal:   Vandaag: 0.