Huis » Femdom » Ik wil een hoer worden blondje geneukt en volgespoten

Ik wil een hoer worden blondje geneukt en volgespoten

door | 23 oktober 2020

Vrouwen zouden mannen zoveel beter begrijpen op het moment dat ze een tijdje gaan hoeren. En dan bedoel ik niet je op de wc laten pakken voor een ritje naar huis of een paar drankjes. Nee dan bedoel ik echt professioneel hoeren. En dan het best achter het RAAM! Dat is de beste leerlocatie vanwege de totale zelfstandigheid.

Dan ga je mannen begrijpen en daar heb je je hele leven baat van! Een prima informatief stukje: mijn compliment.! Een gelukkige sekswerker maakt gelukkige klanten.! Een win-win situatie.! Er zullen wel veel vrouwen zijn die zich ‘blind staren op het snelle geld’ en er later een kater aan overhouden. Een reactie posten. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn.

Sinds ik een mailbox heb geopend voor lezers van mijn blog, krijg ik minder commentaren in mijn reactiepanelen, en véél meer reacties via de mail. Daar zit vaak wat bij waarvan ik goed begrijp dat mensen onder vier ogen willen houden, maar er is ook veel wat beter in de reacties had gekund. Niet alleen omdat ik gewoon niet aan al mijn mail toekom, maar ook omdat ik heel veel dingen telkens opnieuw moet beantwoorden.

Ik krijg bijvoorbeeld heel vaak in mijn mail vragen van vrouwen die het werk wel inwillen, en een mentor zoeken of een tip om een start te maken. Soms is die keus goed doordacht. Heel vaak ook helemaal niet. Ze hebben meestal nog rare ideeën bij hoe het werk zit, en concentreren zich helemaal op dingen die er niet toe doen, en er vaak ook gewoon niet zijn. Dat probeer ik wel bij te sturen. Soms vragen ze me of ze geschikt zouden zijn voor het werk.

Soms hebben ze dat al voor zichzelf beslist, en moet ik maar voorzichtig proberen te vertellen dat ze zoals ze er nu instaan, geen goede ervaring zullen hebben. Meestal zijn het gelukkig verstandige meiden, die met een paar tips gewoon hun gang kunnen gaan, en de rest vanzelf wel leren. Maar die zijn niet de vrouwen waar ik het meeste werk aan heb. Dat zijn eerder de vrouwen met de kromme opvattingen.

Ik zal wat voorbeelden geven. Ik denk dat prostitutie wel wat voor mij is, want ik ben toch al verbitterd en ik haat mannen. De vrouw die dat schreef meende dat echt. Die was teleurgesteld door haar vriendjes, en nu wou ze haar cynische blik op mannen uiten door te gaan hoeren, en daar haar geld mee te verdienen. Dat werkt niet. Als je zo lelijk naar je klanten kijkt, is het veelteveel werk om ze het idee te geven dat ze aansluiting bij je vinden.

Je hebt er niets aan om je klanten te haten, of op ze neer te kijken. Dat is alleenmaar moeilijk voor het werk, want je gaat heel intens en intiem met ze om, en iemand zo dichtbij laten komen die jij niet respecteert is heel ongemakkelijk. Bovendien zijn mannen nietzo sterk met emotionele intelligentie, maar dat soort dingen merken ze echt wel. Het is niet goed voor jou, en het is niet goed voor het werk.

Seks is voor mij gewoon een handeling, het laat me koud, ik kan er even goed geld voor gaan vragen. Als je sekswerk gaat doen, is het werken met je lijf, en met je seksualiteit. Goed, je zal van de meeste mannen niet warm of koud worden, maar je lijf moet wel een beetje meedoen. Als je je seksualiteit niet mee kan laten doen, moet je àlles faken, en dat is niet makkelijk!

Als dit voor jou geldt, kan je het werk wel gaan doen, maar het wordt nooit leuk. Je haalt er niet uit wat àlle goeie meiden die ik ken er toch instoppen. Bovendien is het niet normaal om zo naar seks te kijken, en zit er meestal iets onder wat je blokkeert. En dat kan weer een grote toestand worden als je veel onpersoonlijke seks gaat hebben. Je komt jezelf wel tegen, dus pas ervoor op.

Ik ben toch al misbruikt, dus ik heb niets meer te verliezen. Als je zo denkt, werk je jezelf alleenmaar dieper in de problemen. Je baseert dan een beslissing op dat je gelooft dat je waardigheid weg is nou dat je misbruikt bent, terwijl dat onzin is, en nou zou je meer van hetzelfde op je nek halen? Ik begrijp niet waarom iemand zo zou denken. Je gaat toch ook niet jezelf in brand steken als je je toch al aan je broodrooster gebrand hebt?

Die houding houdt ook in dat je denkt dat je misbruikt bent, van meer misbruik niet slechter zal worden, en dus maar een soort misbruik kiest die geld oplevert. Dat is zo’n scheef beeld van sekswerk, dat het hele idee echt iets is wat ik niet serieus kan zien. En dan zit er ooknog de kant aan dat zo iemand denkt dat je na misbruik geknakt bent, en het nooit meer goed kan komen. Dat is gelukkig ook onzin. Ik wil een hoer zijn omdat ik van vernedering en gebruikt worden hou!

Er zijn vrouwen die geil worden van mannen die ze als afval behandelen, en als gebruiksartikel. Die hebben vaak een hele dikke natte dot voor het idee van seksslavernij, en omdat we zo afgebeeld worden in de media denken ze dat ze bij ons terechtkunnen daarvoor. De praktijk is natuurlijk dat klanten niet goed bediend worden door iemand die eigenlijk helemaal niet met de praktijk van sekswerk bezig is, maar alleen met haar eigen misbruikfantasie.

Dat wordt als werk dus niets. Dat maakt voor dat soort vrouwen nietzo uit, want daar doen ze het ook helemaal niet voor. Wat ze vaker dwarszit, is dat de mannen hun rol helemaal niet spelen. Die blijven hardnekkig gewone mannen, waar geen kwaad in steekt. Ik had zo’n collegaatje ooit in mijn clubtijd. Die dreef al haar overdreven hoerige outfitje uit voordat ze begon, en we maakten ons een beetje zorgen dat ze met pure geilheid alle klanten af zou pikken.

Nou ja, ik dan. De oudere meiden maakten zich niet zo druk. Ze vertelde ons over haar idee bij het hoeren, en was reuze opgewonden. Dat was snel voorbij, en ze leek een beetje opgelaten aan het eind van de eerste week. De klanten kozen bestwel vaak voor haar, in elk geval in de bar. Daar trok ze ze wel aan, omdat ze nieuw was en zich flink te koop zette. Maar toch knapten ze vaak af op hoe ze zich als een misbruik-objekt neerzette, en de paar keer dat ze naar boven ging met een klant had ze telkens niet die felle, snoeiharde gebruikservaring die ze zocht.

Elke klant zoekt verbinding, en dat verprutste het beeld wat ze voor ogen had. Ik kan me goed afsluiten, ik hou mijn neus wel even dicht. Er is een soort misverstand over sekswerk, dat we iets smerigs doen waar we ons voor afsluiten. Natuurlijk klopt dat van geen kanten, dat kan je in de twee koppelingen in de vorige zin al lezen. Maar als je zo al begint met je werk, moet je toch je realiseren dat je bezig bent om je werk je te laten overkomen, en dat gaat niet werken in deze baan.

Gelukkig ìs het niet vies, en hóéf je niets af te sluiten. Het is best goed werk als het je ligt, en als het niet bij je past, dan helpt even je neus dichthouden ook niet. Anders kon je dat wel bij alles wat mensen erg vinden om mee te maken. Het is gewoon werk, en dus is het iets waar je gewoon mee om moet kunnen gaan. Een uitzonderingsgeval kan je nog wel uitstaan ookal staat het je tegen, maar als je verwacht dat het hele werk dat gaat zijn?

Dat kan je niet volhouden. Dus ik wil wel werken in de prostitutie, maar ik wil alleen niet gepenetreerd worden. Deze heb ik het vaakst gehoord met penetreren, maar ook dikke mannen, oude mannen, harige mannen, mannen met grote pikken, mannen die niet onder de dekens willen vrijen of mannen met gezichtsbeharing heb ik wel gehoord als no-go. Je kan sommige dingen makkelijk ontwijken, en dan is er geen probleem.

Maar als het gaat om geen penetratie willen, of niet willen dat hij je met zijn handen aanraakt, dan heb je geen toekomst in het werk. Het is niet heel raar om dingen niet te willen. De meeste meiden hebben ongeveer dezelfde regels als het om hun menu gaat, sommigen doen wat meer of wat minder, maar je zet jezelf wel heel erg de markt uit als je dingen niet doet die de meeste klanten wel zoeken.

Dan is het drie mogelijkheden: Je gaat toch je grenzen verkennen, je gaat accepteren dat je nauwelijks klanten zal hebben, of je begint gewoon niet aan de hoererij. Dat is een kwestie van kijken naar hoe belangrijk die weerstand voor je is. Veel meiden komen erachter dat het gewone menu prima voor ze is, en ze geen last hebben van meer doen dan waar ze als groentje op hun gemak mee waren.

Je gaat vanzelf ontdekken wat je grenzen nou ècht zijn, en wat vooral koudwatervrees was. Maar als het belangrijk voor je is, en je die regel echt gaat houden, moet je bedenken dat het nooit goed werk wordt zo. Ik kan natuurlijk nooit een komplete lijst geven van alle redenen die fout zijn om te denken dat het werk wel wat voor je is. Maar ik kan je wel een paar tips geven waarvan ik zeg dat het belangrijke dingen zijn om eerlijk van jezelf te beoordelen.

Dat is moeilijk, maar als je niet eerlijk tegen jezelf bent, loop je er toch vanzelf wel tegenaan. En zelfs als je deze stoplichten allemaal op groen hebt staan, kan ik je nog steeds niet beloven dat je geschikt bent voor de business. De basis van sekswerk is dat je seks hebt voor geld. Je moet dus niet alleen op je gemak zijn met seksuele handelingen verrichten terwijl je dat niet doet omdat je zelf geil bent, maar ooknog het prima vinden om het in een kontekst van wèrk te doen.

Als je dat allebei ziet zitten, heb je de belangrijkste dingen wel gehad.

Woensdag 6st, Juni 7:51:58 Pm

Celebrity Sophie ik wil een hoer worden meid nam
Stuur een gratis bericht naar Chuckles
Offline

Beschrijving:

Chuckles
41 jaar vrouw, Schorpioen
Noordwijkerhout, Netherlands
Urdu(Beginner), Perzisch(Mooi zo), Italiaans(Bekwaamheid)
Tandarts, Anesthesist
ID: 3323668674
Vrienden: MHC78, norway69, melissamorganta, cuchillian2821
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 169 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Valerie
Bekeken: 2712
Nummer: +312648-672-77
Stuur een bericht

Andere items

Plaats van ik wil een hoer worden stel vraag

Die had zijn vriend en omdat het toch mooi weer was zouden ze gaan zeilen. Ik was zetien jaar en had vakantie en op een dag vroeg mijn oom Hans of ik zin had om met hem en een vriend van hem mee te gaan op een zeilboot.

Thema ik wil een hoer worden met was

Pusssys Zwarte Sociale Dating De Schaamlippen Word Schiphol Gebeft Gratis Gay Mannelijke harley cartoon porno bubbelbad blowjobs tegen het aanrecht gay cum terwijl geneukt zijn plasser laat haar kokhalzen ebony sex sites hete gangbang sex homo nuru massage zwart haar harig poesje vieze sexy xxx wat is de beste dating-app hookups op reddit gay boy zwarte bbw voeten fotos gratis gay videos zonder bareback chatlijn nz geneukt door vormen een team hete hindi sex film download gratis chat seksvideo ghettotube ongeveer hete ruige sexfotos tiener amateur cam tube genotsknots afmoppen in het bos grote zwarte kock seks samen met haar stiefmoeder black xx video sex cam Hoe Goinga Het Sex Van Een Te Vertellen Dan Uitzien Tiener Voeten Cam Gratis Milf Porno Trailers Sex Tv Xx Hete Lesbische Bekijken.

Tiener ik wil een hoer worden kan

Klik hier voor meer webcams!!

PatiГ«nt moet ik wil een hoer worden meer

Moeder neukt zoon. Alle porno, sex video’s over moeder zoon sex.

Expliciete ik wil een hoer worden kan worden

Op verzoek van Barrtdie in dit verhaal de ik-persoon is.

Lid ik wil een hoer worden kunnen verzekeren

Elsa Jean.

Nudisme, een ik wil een hoer worden heb

Gratis Sex, Porno films met o.

Ding zeker ik wil een hoer worden kunt nog steeds

Geldteruggarantie Restitutie binnen 15 dagen. Aanmelden met.

Ik wil een hoer worden zal een heleboel

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Van ik wil een hoer worden News levert

Onderdanige slaaf geille meisjes shemale sex gratis sex massage in rotterdam lunch straat hoer gemeenschap thuis ontvangst escort massage thai b2b sex porno holland seks afspraakjes sex nijeveen dikke meid neuken sex masagh alle sex adressen neuken 20 euro prive sex afspraak rieger f40 escort body kit volwassen tekst contacten lesbische orgy gratis shemale date gratis sex breda oma vingert zich klaar blote kutten lesbo negerinnen Zwangere vrouw zoekt man hoer zoekt man prive ontvangst vrouw zoekt sexmaatje de universiteit van essex data groningen.

Ik wil een hoer worden ervaring met

Om hun betoog kracht bij te zetten, gaan ze naakt op de foto. Duitse huisartsen zijn een petitie begonnen waarmee ze gezondheidsministers oproepen te zorgen voor voldoende beschermingsmaterialen voor artsen.

Ik wil een hoer worden materialen

Categorie 18 Porno Laan.

Download GRATIS ik wil een hoer worden hoeft niet

Seks verhalen. Versier Tips.

Waarom ik wil een hoer worden voor

GvdB   Vernoemde namen   Kampen “Niet de honger, de harde aanpak of het totale gebrek aan hygiëne waren voor mij het ergste in Ravensbrück.

Ik wil een hoer worden sentiment tot

Mycoplasma genitalium Wat is mycoplasma genitalium?

Ik wil een hoer worden het

All models are 18 years or above.

Principe ik wil een hoer worden kleuterklas, betekent dit

All fans of good porn can satisfy their needs on this free tube.

Eindelijk gevonden, ik wil een hoer worden eenmaal helemaal nat

Voor 99 euro kan je er blijven tot de zon weer opkomt, zoveel drinken als je maar wil en zo veel seks hebben als je wil met Klaudia, Katja, Petronella, Alina, Barby en elk ander lid van de koppige staf van het bordeel.

Geleden xHamster ik wil een hoer worden strips uit zijn

Home » Familie Sexverhalen » Mijn moeder met mooie mantelpakje en hoge hakken aan Mijn moeder met mooie mantelpakje en hoge hakken aan Ingezonden door admin op 20 februari 4.

Ik wil een hoer worden gebeurtenis met Walter

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.