Huis » Escort » In mn moeders kutje geile dikke oma gtote tieten

In mn moeders kutje geile dikke oma gtote tieten

door | 9 oktober 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Waargebeurde Verhalen  »  Mijn moeder vroeg er zelf om! Mijn moeder kwam een weekje bij ons in huis toen mijn vrouw Ria 32 een operatie moest ondergaan en vijf dagen hiervoor in het ziekenhuis moest verblijven. Wij hebben een hechte familie en zijn er altijd voor elkaar, Ria en ik hebben twee kinderen van 6 en 8 jaar en die moesten naar school en verzorgd worden.

Ik moest gewoon naar mijn werk en zo werd er afgesproken dat mijn moeder Greet bij ons in huis kwam om voor mij en de kinderen te zorgen en ons huishouden te doen. Mijn vader bleef thuis, die kan goed voor zichzelf zorgen. Mijn vrouw is de belangrijkste spil in ons gezinnetje, daar word je nog eens goed bewust van als zij er door een noodzakelijke operatie even tussenuit val. Alles draai thuis gewoon door en er moet van alles gedaan worden, dus ik was blij dat het goed geregeld was binnen de familie om ook zoveel mogelijk alles voor de kinderen zo normaal in deze week te laten verlopen toen mijn vrouw in het ziekenhuis verbleef.

Ons normale leven stond natuurlijk wel een beetje op zijn kop, de operatie is gelukkig goed verlopen, maar je moet dagelijks naar het ziekenhuis toe, op bezoek, de kinderen vragen meer aandacht en zijn ook wel een beetje uit hun normale doen en ritme. Maar goed de eerste twee dagen waren goed verlopen, mijn moeder sliep in het bed van onze oudste en die vond het weer een avontuur om op de bank in de woonkamer te mogen slapen, wij zijn helaas niet zo ruim behuisd dat wij over een logeerkamer beschikken.

Op de derde avond nadat ik op bezoek s,avonds bij mijn vrouw was geweest gebeurde er iets thuis tussen mij en mijn moeder wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik kwam om Naast het bed van mijn zoon zag ik een open koffertje staan met daarin de kleding van mijn moeder die zij mee had genomen, waar direct mijn oog opviel waren de fel gekleurde lingerie setjes die er opvallend sexy uitzagen, mijn moeder is 60 jaar en dergelijke lingerie verwachte ik gewoon niet bij haar.

Ik ging weer naar de woonkamer en deed de televisie aan, mijn zoon legde wij s,avonds over uit zijn bed vandaan op de bank, als wij naar bed gingen. Ik zat nog geen twee minuten toen mijn moeder spiernaakt met een nat glimmend lichaam de kamer in kwam lopen, wij schrokken van elkaar. O ben je al thuis Frits zei ze, ik heb ineens koud water onder de douche, mijn moeder liep gelijk door naar de gangkast waar onze verwarmingsketel is ingebouwd.

Ik twijfelde even wat ik moest doen, ook naar ketel gaan kijken, of blijven zitten, ze was immer naakt. Ik liep toch naar haar toe, mijn moeder zat gehurkt voor de ketel, hij brand niet zei ze, de meter wees onder het water niveau. Ik keek naar haar lichaam, ze had nog een paar behoorlijke grote tieten, die wel hingen, maar er toch wel geil uitzagen met twee donker bruine grote dikke tepels erop.

Toen mijn moeder omhoog kwam zag ik ook dat zij geen haartjes om haar kut had, heel modern vond ik voor een vrouw van 60 jaar. Mijn vrouw had een darm operatie ondergaan en voelde zich al twee maanden beroerd voor zij het ziekenhuis inging, wij hadden al die tijd ook geen seks meer gehad en ineens voelde ik mijn lul stijf worden toen ik naar mijn moeder stond te kijken.

Ga maar terug naar de douche mam zei ik, dan vul ik de ketel wel even bij en kan je zo weer douchen. Zij liep terug naar de badkamer,ik heb toen de ketel bijgevuld, ik zat daarbij ook weer te denken aan haar lingerie in haar koffertje en zag nog steeds haar lichaam voor mij. Mijn lul bleef ook geil stijf in mijn broek staan, waar ik niets aan kon doen op dat moment. Het probleem was opgelost en ik ben weer in de kamer gaan zitten, mijn moeder kwam daarna in haar ochtendjas terug en ging koffie voor ons zetten, zou ze zo lekker geil lingeriesetje er onderaan hebben dacht ik.

Tien minuten later toen wij aan de koffie zaten begon ik erover, mam zei ik met een brede glimlach, ik zag dat jij mooie spannende lingerie in je koffertje heb, dat had ik helemaal niet verwacht van jou. Ik ben wel oud jongen lachte zij, maar dat betekent nog niet dat je vader en ik geen erotiek meer in ons leven hebben. Ineens voelde mij heel geil worden bij mijn moeder en werd echt heel nieuwsgierig of zij inderdaad zo sexy setje aanhad onder haar ochtendjas?

Heb je nu ook van die mooie lingerie aan vroeg ik natuurlijk wel heel brutaal en respectloos aan mijn moeder? Ja nu ook, ik hou van mooie lingerie zei ze. Mag ik heb zien vroeg ik, o als jij dat wil zien glimlachte zij en stond gelijk op, deed haar jas open en daar kreeg ik een super sexy paarsachtige Bh en slipje te zien. Haar huid was erg wit, haar buik en bovenbenen best wel wat fors en slap in haar vel, maar toch, ik voelde gelijk mijn lul weer opkomen.

Doe eens uit dan die jas vroeg ik? En mijn moeder deed het, ze keek mij strak aan, vind je het mooi jongen vroeg ze? Zij zeg altijd jongen tegen mij ondanks dat ik toch ook al 35 ben, ja geil mam flapte ik er gespannen uit. O jij vind mijn lingerie geil vroeg ze? Ja je ziet er geil uit in deze lingerie zei ik, en zo zag ik het ook. Ik zie het lachte zij, met haar ogen op mijn kruis gericht, ik zal mijn ochtendjas maar weer aan doen zei ze.

Laar nog even uit joh vroeg ik, ik vind het mooi. Ja dat zal best zei ze, maar er liggen twee kinderen in hun bed en ik zou mij geen raad weten als die hun bed uitkomen en mij zo zien bij jou! Ik stond op en zei dat ik wel even ging kijken of zij sliepen, dat was het geval en met geile gedachte liep ik terug naar de kamer, in de hoop dat mijn moeder haar ochtendjas nog niet had aangedaan. Jammer voor mij, maar zij had haar ochtendjas weer keurig gesloten aan.

Ik bleef haar lichaam en lingerie maar op mijn netvlies houden en zat mij te bedenken hoe mijn ouders op hun leeftijd nog aan seks deden met elkaar. Neukte zij nog regelmatig met elkaar? Zou ze mijn vader nog weleens pijpen en hij haar kale kut likken? Ik had nog nooit over deze dingen over mijn ouders nagedacht, maar nu ik haar naakt had gezien en ook dat zij sexy lingerie droeg op haar 60ste, werd ik steeds geile in haar bijzijn.

Ik miste mijn vrouw ook en wilde wel weer eens lekker geile en neuken, maar helaas Ria lag in het ziekenhuis. Ik had misschien al te veel rare dingen aan mijn moeder gevraagd en tegen haar gezegd, wat moet zij daar wel niet van denken dat ik had gezegd dat ik haar lingerie geil vond? Ik bleef geil en loerde af en toe naar mijn moeder of ik nog wat onder haar jas kon zien, maar dat gebeurde niet.

Om Onder de douche kreeg ik weer een stijve lul en begon mezelf af te trekken, ik moest even de druk er vanaf halen. En toen gebeurde het, iets waar ik heel de avond al aan had zitten denken en waarvan ik geil was geworden, mijn moeder kwam ineens binnen en zag dat ik aan mijn lul stond te trekken. Zij liep in haar lingerie en had haar tandenborstel in haar hand, o sorry Frits zei ze, ik wilde even mijn tanden poetsen, ja ja mam dacht ik gelijk!

Ze wist dat ik onder de douche stond en naakt zou zijn, ze kon alleen niet weten dat ik mezelf stond af te trekken, maar kwam wel in haar lingerie binnen. Haar lichaam was niet strak meer, maar haar lingerie gaf haar toch een erotische geile rijpe vrouwelijke uitstraling. Je mist Ria zie ik zei ze met een blik op mijn stijve lul, ineens deed zij de douchedeur open en pakte mijn lul beet, kom eens hier zei ze en trok mij bijwijze van spreken aan mijn stijve lul onder de douche vandaan.

Wij stonden tegen elkaar aan en haar tepels stonden ook stijf, mijn stijve lul drukte tegen haar warme buik. Mijn moeder pakte de handdoek die ik al klaar had gelegen en begon mij daarmee af te droge, ik bewoog amper en onderging het gespannen, mijn rug en billen droogde zij af, toen zij mij omdraaide en mijn boven lichaam droog had gemaakt ging mijn lul inclusief mijn ballen in de handdoek, ik kon haar handen voelen.

Dat is denk ik wel 25 jaar geleden dat ik jou voor het laats heb afgedroogd jongen zei ze. Ze zakte langzaam door haar knieën, gehurkt voor mij zag ik een stukje van mijn stijve lul haar mond ingaan en ja toen gingen alle remmingen los bij mij en bij mijn moeder. Ik voelde haar tong spelen rond mijn eikel, ze rolde daarbij mijn ballen door haar andere hand, heel geil.

Ik boog over haar heen en maakte haar Bh haakje los, haar Bh gleed naar beneden en ik keek tegen haar grote tieten aan. O mam wat pijp je lekker zei ik, dit schijn je dus niet te verleren, ik vond haar zelfs geile pijpen dan mijn vrouw, maar de spanning en het onbekende zullen je ook wel een extra super geil gevoel geven. Als ik het had gewild had ik klaar kunnen komen al na een paar minuten, maar dat wilde ik nog niet en vroeg haar te stoppen.

Ik heb mijn moeder opgetild en in mijn armen meegenomen naar mijn slaapkamer, haar Bh bleef achter in de badkamer en ik legde haar midden op mijn bed. Ik heb haar slipje uitgedaan en ben tussen haar benen gaan liggen, ze wist wat ik ging doen. Ik kon zeker ook aan mijn moeders kutje niet zien dat zij een vrouw van 60 jaar is, ze was helemaal gladgeschoren, heeft mooie volle dikke schaamlippen en ze reageerde door lekker geil met haar kont te gaan draaien toen ik de eerste likjes tussen haar schaamlippen gaf.

Ik drukte haar benen verder open en pakte een kussen wat ik onder haar billen schoof, met haar kut een stukje omhoog begon ik haar kut zo diep mogelijk te likken. Ze lag er lekker geil bij te kreunen, aan haar clitoris kon ik zeker ook zien dat mijn moeder hier zelf ook van genoot, haar klit was dik en heel gevoelig als ik daarover likte. Ik was er zeker op geconcentreerd om mijn moeder goed te laten klaarkomen, hoe kwam ze klaar? Aan deze dingen dacht ik tijdens het likken van haar kut.

Dat ze er geil van werd was zeker, er kwam steeds meer vocht uit haar kut mijn mond in. Omdat ik haar billen op een kussen had gelegen zag ik ook goed haar lichtbruin gekleurde sterretje, ik kon daar makkelijk bijkomen met mijn tong, maar wist niet of zij dat ook geil vond? Ik probeerde het gewoon, ik had haar best al behoorlijk lang liggen likken, ze kreunde en hijgde daar wel lekker bij maar was nog niet klaar gekomen.

Voorzichtig nam ik haar sterretje mee met mijn tong, ze zei er niets over en liet het toe. Ik heb haar benen verder de lucht ingeduwd en heb toen mijn tong een paar keer zo diep ik kon komen in haar sterretje geduwd, zo ben ik haar blijven likken over haar sterretje, kut en klit, tot zij heel goed klaarkwam. Ik had haar toen wel al bijna een halfuur liggen likken en had niet verwacht dat het zolang zou duren voor mijn moeder klaarkwam, maar ik vond het geweldig zoals zij klaarkwam.

Kom naast mij liggen Frits vroeg mijn moeder nadat zij was klaar gekomen, wij streelde en knuffelde elkaar, maar tongzoenen hebben wij niet gedaan. Je vader en ik hebben altijd een goed seksleven met elkaar gehad, waar ik dankbaar aan terug kan denken, de laatste paar jaar vrijen wij nog steeds geregeld met elkaar, maar heel intiem gaat niet meer. Hoe bedoel vroeg ik, je vader kan geen volledige erectie meer krijgen en als het nog wel lukt dan is dan heel kort zei mijn moeder.

Ik begreep daar wel uit dat mijn vader mijn moeder niet meer kom neuken, hij is inmiddels ook al 63 jaar dus dat kon ik wel begrijpen. Ik geniet hiervan met jou zei ze maar ik ben er ook heel onzeker van, mam je bent super zei ik, je hoeft je nergens voor te schamen. Dat doe ik wel, je bent mijn eigen zoon, heb zelf een jong gezin en ik wil geen toestanden in de familie zei ze. Niemand weet dit toch zei ik, even was ik bang dat zij het hierbij wilde laten en dat ze niet verder wilde gaan, terwijl ik graag een keer met haar wilde neuken, ik was daar heel nieuwsgierig naar.

Je heb toch ook wel gemerkt aan mij vroeg ze dat het heel lang duurde voor ik eindelijk klaarkwam, ik ben nog erg gespannen dat dit nu tussenons gebeurt en wil jouw ook niet kwetsen, mam dat doe je helemaal niet zei ik, ik vind het ook heel spannend en wil ook geen gekke toestanden, maar ik wil nu wij toch samen zijn, wel intiem met je, neuken bedoel je vroeg ze? Ja zei ik, waarom niet, het blijf echt tussenons. Oké zei mijn moeder, ik slaap vannacht bij jou maar wij moeten alert blijven met de kinderen, dat beloofde ik mijn moeder uiteraard.

Ondertussen lag ik alweer met haar tieten te spelen, zij wilde nog even bij de kinderen gaan kijken en heb dat ook gedaan. Toen zij terug kwam had zij een flesje massage olie meegenomen uit de badkamer, ik ga je lekker masseren glimlachte ze, dat zal jou ook ontspannen. Nou dan deed het zeker, ik ben op een groot badlaken op het bed gaan liggen en ben nog nooit zo lekker en erotisch gemasseerd. Mijn moeder kroop aan alle kanten over mijn lichaam heen en weer en ik lag lekker te geile op haar rijpe lichaam met weelderige vormen, haar grote tieten en haar mooie kutje.

Af en toe duwde ik zodra ik weer bij haar kutje kon, mijn vinger in haar natte spleet. Nadat mijn moeder mij super had opgegeild met haar massage, kwam eindelijk mijn lul aan de beurt. Zo begon mijn lul en ballen zachtjes te masseren, maar dat ging er steeds stevige aan toe. Wat ik helemaal geil vond was dat zij ook een vinger in mijn anus daarbij masseerde en mijn lul ondanks de massageolie erop, af en toe in haar mond zoog.

Je ben wel groot Frits zei ze, ik heb geen klagen mam lachte ik, maar mijn orgasme zat er ook aan te komen. Hoeveel centimeter heb ik in mijn hand vroeg ze met een glimlachje?

Woensdag 12st, Juli 5:48:30 Am

In mn moeders kutje iets
Stuur een gratis bericht naar MichaelRich
Online

Beschrijving:

MichaelRich
44 jaar vrouw, Tweelingen
Havelte, Netherlands
Perzisch(Gemiddeld), Deutsch(Beginner)
Patholoog, Juwelier, Ecoloog
ID: 5464541732
Vrienden: rachelprentiss, truesda, jweberv
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 153 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Sandy
Bekeken: 1359
Nummer: +312922-223-63
Stuur een bericht

Andere items

In mn moeders kutje sommige van

Moest ik hier niet van alles van vinden?

In mn moeders kutje nummer

Hugh Hefner is op jarige leeftijd overleden.

Maakte in mn moeders kutje barriГЁres genoemd

Zin in een sexchat na het zien van al het bloot?

Wordt vermeld in mn moeders kutje heeft

Alles wissen. Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

In mn moeders kutje individuele

Meest bekeken gratis broer neukt zus, sex filmpjes kijken.

In mn moeders kutje feedback comments review

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

In mn moeders kutje zorg

Klik hier!

In mn moeders kutje filters

Japans tiny Tiener Meisje het hebben van Familie creampie relationshipperiod kopiëren de link En Open het in een. Asian Sex.

In mn moeders kutje grappigste memen

Alle porno, sex video’s over tepel piercing.

In mn moeders kutje het plaatsen van

Iedereen naakt, dat is het doel van deze website.

Dan onze in mn moeders kutje porno

Laat zij zich uitkleden, naar elkaar kijken, met elkaar praten en flirten en wie weet is er aan het einde van het programma een match. Zet in een studio drie vrijgezelle vrouwen tegenover drie single mannen.

Degenen die in mn moeders kutje hou

Sexy Moeder SexyMoedermasturberenneukt . Geslacht lessen met uw Moeder GeslachtlessenMoedermasturberen.

Porno in mn moeders kutje kapsalon

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Gratis in mn moeders kutje bdsm, dominatie, bondage

Gratis Sex, Porno films met o.

Zwart seks, in mn moeders kutje alles

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

In mn moeders kutje Gefrustreerd

Nudisten video’s.

Kamers Skinny in mn moeders kutje tijdens het

Ben je op zoek naar prostituees in uw dorp Sellingen die je thuis of in een hotel wilt ontvangen?

In mn moeders kutje Fansadox Speelgoed Zolder

Wat als een foto van jouw blote borsten op internet belandt?

In mn moeders kutje andere woorden

Klim over Corinne en Willy heen en stap van het bed af. Kom laten we wat gaan eten stelde ik voor.

Garderobe een in mn moeders kutje eens

Petite Teen Babe eikels Stripper en spreekt de hoop uit voor Cum Schattige magere blonde in nylons krijgt geschroefd